Şimdi Ara

A2 Lite vs Moto Z2 Play vs Nubia Z17 miniS

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu dönemde telefon almak mantıksız ama malesef note 3 n9005 imi son kez düşürdüm ve ekranı gitti. Ekran fiyatı 600-650 tl civarı. bende yeni telefon bakmaya başladım ama fazla bütçem olmadığı için ne kadar ucuza alırsam o kadar iyi olur diye düşündüm. 3 alternatife düşürdüm ama başka alternatifler olursa değerlendirebilirim.

Aradığım en büyük özellik MediaTek işlemci olmaması diyebilirim :D. ilerleyen yıllarda custom rom yükleme imkanım olmalı ki Note 3 n9005 de oreo custom rom kullanıyordum telefon hala yeni gibi hissettiriyordu.

A2 Lite (3gb/32)
    + Yeni trend çentikli görünüm
    + Ekran gövde oranı çok iyi %79
    + 4000 mah batarya
    - İthalatçı garantili

Moto Z2 Play
    + motomod desteği(Motomod fiyatları yüksek olsada ilerleyen zamanda telefona ek özellikler kazandıracak ekipmanlar alabilmek güzel olurdu.)
    + 4k
    -+ 08.10.2018 itibariyle Hepsiburada 1500 TL ye düşmesi. 2 ay önce 2000 den satılıyordu.(Beyaz model 1500 TL düştü Gri değil)
    + usb 3.1 hızlı şarj
    + Güncellemeleri hızlı alması
    - 2. arkada kamera olmaması
    + Resmi Distribütörü

Nubia (Fiyatı diğerlerine göre yüksek olduğundan son tercihim.)
    + 4 kamerası
    + arkadan çok şık görünmesi
    + 4k
    + 6 Gb ram
    + Resmi Distribütörü

A2 Lite ye kafam çok gidiyor yeni nesil tasarımı olsun ekran gövde oranı olsun batarya olsun ama gel gelelim ithalatçı garantili. Kim ne derse desin ithalatçı garantili oldumu işiniz tamamen şansa kalmış telefonda bir arıza çıkmadığı sürece çok iyi ama arıza çıkarsa vay halimize. Daha önce kullandığım telefon n9005 yani tr de resmi garantisi olmayan note 3 cihazıydı. ama sonuçta samsung du ve inanın 4 yıl banamısın demedi belki 100 defa düşürdüm artık ekranın köşeleri benim kullanımımdan dolayı soyulmuştu ve son olarak fayans üzerine ekran direk düştü ve koruması yoktu yani bozulmayı hak etti

Siz olsanız hangi telefonu alırdınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robinex -- 9 Ekim 2018; 1:22:25 >

• Marka bazinda bakacak olursak. Xiaomi bunlar arasındaki en iyisi. Benim secimim o yönde olurdu. Hatta Nubia markasini duymadim desem yalan olmaz. Motorola zaten kullanan görmedim 10 yıldır. En mantıklı olan bilinen bir marka tercih etmek.
  • Moto z2 play tabiki hem kamera hem a2 litedan bir tık iyi işlemci a2 lite da iyi cihaz ama aldırdığımız arkadaşlara sordum ön kamera pek iyi değil dediler bunu ön kamera 2um ama dez avantajı 3000 mah yinede işlemci tasarruflu bir işlemci motorola arayüzü saf androide yakın bence günü çıkartır ama uyarımı yapayım hızlı şarja yüklenip bataryayı öldürme sen yine güzel bir moto modla kullan geç

Ayrıca bu cihaza alternatif zte nubia z17 minis olamaz çünkü 3/4 yıl öncesi işlemci teknolojisi 28 nm kullanıyor eski kamyon motoru gibi şarjı emer bu telefonda en önemli şeylerden biri buna dikkat et.

Motorola z2 playe rakip olarak "xiaomi redmi note 5" cihazına bak o da 1700 tl'ye kadar bulunabiliyor onunda esprisi sd636 ve 4000 mah ve kamerası iyi
    Tabi benim ilk tavsiyem j7duo değiştirilebilir bataryalı,üst seviye cihazlarda olan a73 çekirdekli ve bu sayede antutuda 98k puan alan sağlam eski kasa ama tek eksi yanı plastik kasa çift kameralı ve hd amoled canlı ve gereksiz pili tüketen çözünürlük artısı olmayan bir cihaz bir ince kılıfla kullanıp 3 yıl arkana bakmazsın kamerada iyi bir araştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CBD9CC12F -- 9 Ekim 2018; 4:54:25 >

• nubia çok iyi bir cihaz fakat güncelleme sıkıntısı var
  • Moto Z serisi pil olarak kötü nam yapmış bir seri o yüzden ben almazdım.

ZTE telefon hiç kullanmadım ne desem doğru olmaz.

Ben olswm bu paraya redmi 5 plus alırdım. Eğer saf android istiyorsan a2lite. Saf android biraz sıkıcı geliyor zevk meselesi artık
  • Moto Z2 Play bu fiyata düşmüşken diğerlerini düşünme bile. Şu an param olsa 1500 lira fiyat bandında alacağım telefon Z2 Play olurdu. Zaten bu fiyat bandında en iyi telefon da bu diyebilirim. Moto Z serisinde pili kötü olan model sadece Moto Z'dir. İncelemeleri izlediğimde Z2 Play'ın pil ömrünün kapasitesine oranla çok daha iyi olduğunu söylüyorlardı. Ayrıca hızlı şarj desteği de var.

A2 lite'nin daha büyük ekran, daha büyük pil, daha iyi ekran gövde oranı, ikinci kamera, kızılötesi, bildirim ışığı gibi artıları var. Z2 Play'ın ise daha kaliteli ekran, 16:9 ekran ( çoğu mobil site 18:9 ekran formatı için uyumlu değil), daha kaliteli kasa, daha hafif, USB 3.1 Type-C, daha iyi kamera, bir tık daha iyi işlemci, NFC, 3 mikrofon, su sıçramalarına karşı korumalı yapısı, Moto Mods gibi artıları var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi healthypatient -- 9 Ekim 2018; 21:23:0 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.