Arkadaşlar başlıkta yazan laptop uma recovery cd yle format atmaya kalktım ama her nedense ayarlarda hem c d hem de sadece c formatlansın seceneklerinden ikisinide denememe rağmen hep %89 da takılı kalıodu sonunda bnde bi arkadaşıma verdm ve win7 kurmuş ama bu sefer hiç bir formattan sonra gözükmeyen Winre :E ve Data :F bölümleri oluşmuş şimdi asıl istediğim tek başıma şu iki secenekten birisiyle format atmak ;
1-Win7 ye Winre ve Data bölümleri silinmiş sadece C ve D bölümleri kalacak şekilde sadece C'ye format atmak veya
2-Eskisi gibi sadece C ve D bölümleri olacak şekilde C'ye Vista format
Açıkçası 2. seçeneği denemeyi tekrar %89 da kalır diye korkuyorum su an hangisini tavsiye edersiniz ve bunu nasıl yaparım ?
oncelikle bilgisayardaki verilerini yedekle sonra tak win7 yi baslat kurulumu nereye kurmak istedegni sorcak ordaki gordugun tum hard disleri sil tek parca kalicak hani harddiskin tamami bu asamada kafana gore bol mesela 2 parca yap isletim sistemini hangsine kurarsan bu c surucusu olcak
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme