Şimdi Ara

a200-23u bilgisayarım hiç açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaslar.öncelikle hayırlı bayramlar.dün bilgisayarımı kapattım ve sonradan bir daha acmak istedigimde bilgisayar acıldı tam windows şifresi girme ekranı geldiğinde aklıma elektrik fisi geldi ve takayım dedim.takınca pıt diye hafif bi ses geldi ve bilgisayar komple kapandı.şimdi artık hic acılmıyor.ustelik hiç bir ışıgıda yanmıyor :(.sizce sorun nedir?benim ilk aklıma anakart geldi ama bi bilg. arkadasım besleme devresinin yanmıs olabilecegini soledi.asıl neden ne olabilir sizce?yada bole bi durumla karsılasan arkadas varsa analatabilirmi?urunun garantisi yok malesef.guvendiğim bir bilgisayarcı arkadasım var oda bayramdan sonra gelecek ve ona goturecem.

• adaptörü kontrol et.
    bu sorunda çoğunlukla gelen ürünlerde power mosfet leri değiştiriyoruz ve düzeliyor.
  • BU A 200 serisi çok sorunlu sanırsam, hayretki bizim arkadaştaki laptop hiç kapanmıyor, kapat deyince kapanır gibi oluyor ve yeniden başlıyor ayrıcada uyku moduna girince açılmıyor. Uyku moduna girince açmak istediğinizde sıfırdan alet başlıyor. Çok tuhaf, anakartla ilgili bir sorun olabileceğini öğrendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidden -- 23 Eylül 2009; 16:29:55 >
  • Administraktor :Cevabınız için çok tşk. ederim bi kaç arkadasa daha danıstım onlarda anakartta sorunun olmasının cok dusuk oldugunu ve bole bi parcadan olabilecegini solediler, icim biraz daha rahatladı şimdi.bilgisayarcı arkadas gelse götürecegim ona.

hidden: cevabınız icin sizede teşekkur ederim.a200 modellerinde ben bu probleme kadar hic bi problemle karsılasmamıstım acıkcası.ama a200 modeli bence o kadar sorunlu deil ben alalı 2 sene oldu ve bence onerecegim bi model.o problemler bildigim kadarıyla bios yazılımlarından kaynaklanıyo.toshibanın kendi sitesinde guncellemelerle duzeliyo bildigim kadarıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haso08 -- 24 Eylül 2009; 13:33:34 >
  • bu tarz problemler genelde anakart kaynaklı oluyor. Ama senin kinde aşırı ısınma ve uzun süreli kullanımdan sonra olmadığı için arkdaşının dediği gibi elektrik besleme ünitelerindede bir tahribat gerçekleşmiş olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop açılmıyor
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.