|
A200 SEDAN MI BMW 2 GRAND COUPE Mİ? (3. sayfa)
-
-
a sedanı görünce aklıma renault niye geliyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: raGGanGsTa
Piyasada cogu artik FWD hocam. Octavia tavsiye edilirken 400 kusur bin dolu pakete mi BMW'ye mi verirsiniz? :) Selamlar..Octavia daha performanslı dizaynı daha güzel daha konforlu daha geniş daha ucuz daha kaliteli
çoğu fwd falan da değil bu arada giriş seviye premiumlar böyle
3 felan desen anlarım da yavan kalıyor bunlar
-
Hocam biri Şikoda (ş) ile biri BMW gozunu seveyim :) 10 kisiye soralim hangisi Skoda der yapma Allah askina FR var bende 2. arac VAG grubu araclari bilmesem inanicam :) -
A Sedanin alt gomlek Nissan, Renault ust segman vs Mercedes ustadim. O konuyu da cok araştırdım. Mercedesin en büyük eksisi tam bagimsiz suspansiyon yok BMW tam bagimsiz ve motoru kendi uretiyor. -
İşte ben on kişiye sormayıp binip kullananlardanim ve fwd merc bmw =çöp -
Bir Mercedes sever olarak bu iki berbat araca 500bin TL kesinlikle vermeyiniz -
Kazasiz belasiz binin insallah. Ama hic binmediginiz bir araca çöp demeniz kedi ciger durumuna dönüyor. Skoda Leon Golf ayni yapida araçlar 1.5 TSi aracim da var. BMW'deki bu konforu görüp yorum yapmanizi rica ederim. Selamlar.. -
quote:
Orijinalden alıntı: raGGanGsTa
Kazasiz belasiz binin insallah. Ama hic binmediginiz bir araca çöp demeniz kedi ciger durumuna dönüyor. Skoda Leon Golf ayni yapida araçlar 1.5 TSi aracim da var. BMW'deki bu konforu görüp yorum yapmanizi rica ederim. Selamlar..Fwd bmw de konfor öyle mi?
Anlıyorum..
-
bmw 218 gran coupe diyorum ben , tasarımı gayet güzel benc
-
2 yıl olmuş aracı biraz eskitmişsinizdir. Nasıl buluyorsunuz genel anlamda A200 ü? Kısa bir süre sonra A serisine geçsem mi diye düşünüyorum trafikte a200 ü gürüyorum tasarımını beğendim. 2 Grancoupe yi aksine beğenmedim hiç.Genişlik konusunda nasıl özellikle arka tavan mesafesi?
A3 sedan da düşünüyordum ama gerçekten dar bir araç ve oyuncak araba gibi kuzenimde var beğenmedim. Şu an VW kullanıyorum geçmeyi düşünüyorum.
Edit: BMW alınmış. Peki konuyu hortlatarak soruyorum A200 sedan A3 sedana göre nasıldır? Değer mi şu piyasa şartlarında almaya?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daxtor55 -- 26 Nisan 2023; 23:53:16 > -
A200 sedan amg+ kullanıyorum. Araç a3 le ve bmw 2 serisi ile kıyaslanamaz.
Malzeme kalitesi, konsol premium hissi falan a200 çok çok önde. A3 yanında oyuncak gibi kalıyor.
1.3 motor güzel ivmeleniyor, 220 lere kadar rahat ulaşıyorum.
Aracın negatif yönleri arkası dar ve bagajı küçük. Amg olması kaynaklı sert bir araç.
Hayırlısı olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bennett.antony -- 29 Nisan 2023; 22:0:6 > -
Kullanmasak inanicaz ha ! Fakir mercedesi ne içi nede dışı iyi değil. Malzeme kalitesi düşük ve konforu kötü . Kimseye önermem .
-
Megane mi alalım ksydjdjfjdkdkd ya olm yürügit -
A200 ekonomik olması amaçlı meksika'da üretilen kalite açısından vasat bir model. cla bir tık daha iyi kalite olarak a200'e göre. ancak tabii bence son dönemde premium markaların kalite olayı ciddi düştü, audi de öyle. bmw biraz daha stabil gibi sadece.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 29 Nisan 2023; 22:19:24 > -
Konu hortlatmak gibi olacak ancak GC 2 serisini 1.5 sene kullanarak guzel bir rakama sattim. Şu anda 320i aldım. BMW gercekten piyasaya ulaşmak için GC2'yi cikartmiş bunu 3 serisine binince anladım. 170 HP 320i ile bir BMW'ye biniyorsunuz hissi varken konfor anlaminda iyi de olsa maalesef basinca gitmeyen GC2 arac ile aralarinda daglar kadar fark var. Benzinli 3 silindirli BMW Gran Coupe 2 giriş seviye BMW için yeterli. Donanım olarak içleri birbirine benziyor ancak gidiş ara hizlanma ve 80 - 120 arasi hizlanmada benzinli araç ve arkadan çekiş olmasi 2 serisine para verilmezmiş dedirtiyor. Fiyat performans anlaminda 3 serisi 4 serisi ve 5 serisi arasinda fark olmasina ragmen 3 aracin da ayni motoru kullaniyor olmasi küçük 5'e biniyorum dedirtecek konfor ve kalitedeymiş. Skoda SuperB, Audi A4 ve 3 serisi arasinda kalsam yine 3 serisi alirdim. 1 senelik tecrubem ile yazmak gerekiyorsa. 2 serisi konforlu, donanim olarak 3 4 serileri kadar dolu ancak performans konusunda düşük bir araç. 218i nispeten daha iyi ama benim kullandigim 216D az yakmasina rağmen performans isteyene gelmeyecek bir araçmış bunu gördüm. 2 veya 3 serisi ile ilgili kafanizda soru isaretleri varsa yardimci olmaya çalışırım. Teşekkürler yorumlayan herkese..
-
Her Bmw piyasaya ulaşmak için yapıldı.. taa 90 yılındaki çirkin compact'lar da, sonraki ti modeller de, 2005 yılındaki ufacık 1 serisi de seviyeyi düşürüp pazar ulaşmak için yapıldı.
Ancak o araçlar ucuz da olsa geleneksel Bmw mimarisini kullanıyorlardı.. daha üst sınıflardaki veya spor araçlarındaki altyapı neyse hepsinde ölçek yapılarak aynı üst düzey pahalı mimari devam ediyordu..
Bmw güncel 1 serisi ve Grancoupe modelleri ile ilk defa kendinden taviz verdi ve kompakt (Mını) altyapılarına geçti.. sonuç olarak da araçlar başarılı olsa da tipik Bmw karakterini kaybettiler.. artık 2 coupe veya 3 serisine çıkınca Bmw aldığını anlıyorsun.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X