Arkadaşlar merhaba, Gecen sene satın aldığım aracım değerlendi ve sattım. İki güzel kampanyada iki farklı araç arasında kaldım. Eşim ve bir oğlum var hem donanım olsun hem ikinci eli yürüsün istiyorum. Ama bu iki araba arasında gidip gelmekteyim. A200 Sedan çok dolu ve iç dizayn çok güzel ve 163 beygir bu beni cezbeden kısmı (CLA al diyenlere 100 bin TL fazla butcem yok diyeyim) BMW Gran Coupe 2 ise çok spor ama boş (Aktif Serit vs donanimlar yok. Konsol ve Dijital Ekran Mercedese gore ufak vs) 116 Beygir ve Dizel Siz olsaniz bu iki araçtan hangisini tercih ederdiniz? Konuya vakıf olanlardan yorumlarini bekliyorum. Simdiden teşekkürler... |
A200 SEDAN MI BMW 2 GRAND COUPE Mİ?
-
-
Hangi paketleri karşılaştırıyorsunuz acaba? Bu iki aracı da ben de takipteyim, aldığınız fiyat varsa paylaşırsanız da sevinirim -
A200 sedan derdim. Oncelikle 3 silindirli 2 serisi hayatta almam. Hele hele gran coupe arada kalmis kotu bir tasarimi olan arac. Gram bmw markasina yakismayan bir arac. A200 alir 1.3 163 hplik motorlada devam ederdim. 2019 da ilk basta bende sedani alicaktim. Sonra vazgecip claya yoneldim. Cok seviyordum. Altini surtmekten satmak zorunda kaldim. Dort kisi seyahat edemez olmustuk. Sonra g20ye gecmistim. A200 sedan tasarim olsun ic olsun 2 ye gore kesinlikle onde bir arac. Ayrica gran coupe adi ustunde yine coupe formunda. A200le bir tik daha arkada yolculuk eden daha rahat edebilir. Durumunuzu bilmiyorum ama ben kesinlikle a200 tercih ederdim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkolo88 -- 16 Aralık 2020; 8:46:6 > -
İkisi de berbat arabalar yeni a3 sedan kovala veya prim yapsın istiyorsan 1.5 octavia al lansmanla -
2 GC Tasarım olarak Sportif dursa da, A sedan ekranları olsun,yalıtımı,yol tutusu suspansıyonu,her bakımdan optimum bir araç.
-
2 GC nin arka tasarımı gerçekten rezil rüsva. Ulan önünü 1 serisinden alıyosun oraya zaman ve para harcamadın arkayı yapsana o zaman, arkası fazla çirkin. A200 güzel araç, motoru yüzünden bile alınır. -
Bmw 2.18 grand coupe m sport var bende şerit takip var bilginiz olsun -
Grand coupe 1-2 yıl içerisinde tarih olur ama A serisi kendine yer edindi. Ama 400-500bin lira verip de torsiyon çubuklu araba almak bir soru işareti.
-
Prim yapacak araçlar 3 serisi ve C serisidir, geri kalan zaten premium markaların en alt segment oyuncaklarıdır. Dar mercedes mi olur ya :)
-
A serisi için bir fikrim yok, 2 Gc var bende, diğer arkadaşın dediği gibi şerit takip vs. Var araçta. Tek tavsiyem benzinli alın aracı, 3 silindir BMW olmaz falan diyenlere bakmayın. Araç gayet güzel. , performansı yeterli, malzeme kalitesi iyi, bir de alacağınız araçta executive paket olsun. Aracın gördüğüm tek dezavantajı arka kısmı biraz basık, benim arka taraf kullanılmadığı için problem olmuyor, ön kısım genişliği tatmin edici, zaten boyut olarak bakarsanız 3 serisiyle hemen hemen aynı, sadece arkası dar. O da boyu 20 cm kadar kısa ve tavan arkaya doğru alçaldığı için. Aracın kullanımı keyifli, motor şanzıman uyumu iyi, ama benzinli için konuşuyorum tabi. Araca sahip olmayanların subjektif yorumlarına aldanmayın. Aynı şekilde A serisi için de kullanıcılardan objektif yorum alarak onu da değerlendirin derim.
Not. Aynı zamanda 2020 model 5.20 aracım da var, ona göre yorum yaptım bilginize...
-
GC 2 için aldigim fiyati M Paket (Prograssive Paket yokmuş hic öncelikle onu sormuştum) Mercedes A200 AMG Paket.
GC2 icin 1 hafta önce 480, Mercedes için de yine ayni rakami aldim. Bu arada AMG'nin de Teknoloji Paketli olani full + full dediklerinden. -
Octavia dolu mu prim yapar? Yoksa dolu Mercedes A200 AMG mi? Bence yanlis düşünce sizin dusuncenize saygım var ama o sekilde kazanc Mercedesten yana bence.. -
10.5 Full Ekran çok şık duruyor beni cezbeden kisim orasi hocam tesekkurler yorum icin. -
Hocam Executive pakettir. Su anda ellerinde yok maalesef bu paket. Su anda siteye girip araba detayına bakin sadece 216D kalmış onda da tek M Paket ama telefon sarj bile yok verdikleri teklifte. Memnun musunuz aractan? Daha once ne kullaniyordunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raGGanGsTa -- 26 Ocak 2021; 1:38:27 > -
Hocam araba güzel ama arada kalan bir model imkanın varsa 3 serisi al derim mesela vw de troc gibi düşün -
Benzinli Prograssive Paket olsa tercih edilebilirdi ancak Mercedes AMG ve Teknoloji Paket ile 40'a yakın donanim sunarken BMW 216 icin Stepneyi bile donanim yazmis cok gorunsun diye ama su an FR kullanıyorum eminim daha donanimli GC2'den donanim dersek GC2'yi elerim ama piyasa dersek kararsizligim orada. Tesekkurler yorumunuz icin kazasiz belasiz sürüşler.. -
Ben de 3 serisini begenemedim hocam CLA ile GC2 diyorlar ama CLA ile 3 serisi kapismalidir piyasada bence. Audi A3 yeni kasayi cikartsa önceliğim Audi olurdu ama Mercedese verdim kaporasini bugun hakkimizda hayirlisi A3 gelince inceleyelim A200'ü satmaya değer ise ona bakmak istiyorum açıkçası. Kazasiz belasiz sürüşler... -
A3 sedan var hocam 2020 sürüşü güzel,yol tutuşu güzel, süspansiyonları daha yumuşak bmw daha sert agresif a3 daha seri bence -
Hem A sedan hem de GC2 hindistan arabaları gibi. Sırf premium diye alınmamalı bence. Eski CLA da küçük ama tasarımı kurtarıyordu orantısızlığı, bunlar da ise iyice kes kopyala yapıştır olmuş.
-
A200 serisine LPG takılmıyor ama BMW ye takılıyor. Bu yüzden BMW derim, opette lpg alırken bmw x5 gelmişti LPG alıyordu. MB lerin motoru lpg ye uyum sağlamıyor mu ?
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
2 GC Tasarım olarak Sportif dursa da, A sedan ekranları olsun,yalıtımı,yol tutusu suspansıyonu,her bakımdan optimum bir araç. |
A200 sedan derdim. Oncelikle 3 silindirli 2 serisi hayatta almam. Hele hele gran coupe arada kalmis kotu bir tasarimi olan arac. Gram bmw markasina yakismayan bir arac. A200 alir 1.3 163 hplik motorlada devam ederdim. 2019 da ilk basta bende sedani alicaktim. Sonra vazgecip claya yoneldim. Cok seviyordum. Altini surtmekten satmak zorunda kaldim. Dort kisi seyahat edemez olmustuk. Sonra g20ye gecmistim. A200 sedan tasarim olsun ic olsun 2 ye gore kesinlikle onde bir arac. Ayrica gran coupe adi ustunde yine coupe formunda. A200le bir tik daha arkada yolculuk eden daha rahat edebilir. Durumunuzu bilmiyorum ama ben kesinlikle a200 tercih ederdim..
|
Benzer içerikler
- otomatik arabada akü zayıflarsa ne olur
- clio 1.3 tce kronik sorunlar
- riken lastik yorumları
- seramik kaplama ömrü bitince ne olur
- en iyi baskı balata markası
- dacia elektrikli fiyat
- yeni honda accord
- bmw 420i gran coupe fiyat
- opel mokka elektrikli yorumlar
- renault logan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X