Şimdi Ara

A200 SEDAN MI BMW 2 GRAND COUPE Mİ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
1
Favori
10.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: flyer_mig

A200 serisine LPG takılmıyor ama BMW ye takılıyor. Bu yüzden BMW derim, opette lpg alırken bmw x5 gelmişti LPG alıyordu. MB lerin motoru lpg ye uyum sağlamıyor mu ?

Flyer migciğim, her sakallı deden değil lafını biliyorsundur herhalde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

A200 serisine LPG takılmıyor ama BMW ye takılıyor. Bu yüzden BMW derim, opette lpg alırken bmw x5 gelmişti LPG alıyordu. MB lerin motoru lpg ye uyum sağlamıyor mu ?

Hocam LPG'li arac kullandim emin olun basimiza dizelin veya lpgnin actigi dertleri anlatsam yuh dersiniz. O yuzden son 3 4 senedir hep benzinli araclar kullanıyorum sorun yok basim agrimiyor. Benzin fiyatini cok dusunmem acikcasi dizelin ve lpgnin sorunlari yaninda. Leoncu arkadaslarin bir lafi var Aslan besleyen yemini düşünmez diye. O mantik bizdeki. Tesekkurler yorum için!

• Beavis34 kullanıcısına yanıt

Yeni kasa A3 Haziranda gelecek dediler o zamana kadar Mercedesle bir anlasabiliyor muyuz bakalim. A200'de karar kildik simdilik..

• CapriceClassic kullanıcısına yanıt

capriceciğim yani diyorsun ki sakallı dedeler eskide kaldı, o dedeler artık mezar oldu inanma onlara. Devir değişti, teknoloji gelişti artık her araca hatta mazotlu motorlara bile LPG takılabilir mi ?

O zaman tabi ki merso derim kalitesi bir tık daha iyi geldi. Ben oto galerici arkadaşın cla 200 amg sine binmiştim öncesinde de 1997 model bmw 3.20i si vardı mersodaki işçilik daha iyiydi.

• raGGanGsTa R kullanıcısına yanıt
    2GC de stepne zaten yok, lastikler RFT

2GC güvenlik donanımları standart, A Sedan serisinden eksik yok ve daha stabil çalışıyor.

Bende bir ara ikisi arasında kalmıştım, şansıma A180d style vardı o da donanım/görünüm zayıf geldi, alım aşamasında son gün vazgeçtim. A200 Sedan progressive o dönem yoktu, olsaydı almıştım.

2.18i GC Beyaz SportLine kovaladım ama bir süre sonra bıraktım. 118i kullandığım için ardaki ödeme farkı gereksiz geldi.

A200 Sedan daha geniş ve ferah, cam tavan mutlaka alınmalı, yoksa görüntü yavan.
    BMW2 de daha sportif ve genç.

Netice: İkisini de almadım.

BMW de stepne yoktur yanlız, hiçbir modelinde stepne diye bir donanım yoktur. Run Flat lastiklerden dolayı. Bence siz biraz daha araştırın. Ayrıca 2 serisi donanım olarak çok zengindir, size yanlış bilgi vermiş kim verdiyse, FR dediğiniz araç leon ise eğer 2 serisinin boşu bile ondan daha fazla donanıma sahip bilginiz olsun.

Umarım gönlünüze göre olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murmuro -- 17 Aralık 2020; 9:30:34 >
    Cla aldıysanız yorumlarınızı öğrenmek isterim.
  • bluerdem kullanıcısına yanıt

hocam siz aldınız mı aldıysanız hangısı

• durmuscaglar D kullanıcısına yanıt

Yok Hocam ben değişimden tamamen vazgeçtim. Bu ekonomik ortamda 2019 ekimde sıfır aldığım 3008’i satıp yeni bir borca girme fikrinden vazgeçtim. Ekonomik olarak önümüz çok karanlık olduğu için keyfi borca girmenin zamanı değil diye düşünüyorum.

• Ben Gran Coupe 2'de karar kıldım. Araçla ilgili executive ekletmedim cunku 60 70 bin biniyordu sadece hayalet gösterge ve navigasyon için. 455 bine geldi. 150 bine aldığım Leonda bile var olan şeyler. Cok takmadım. Yaza kadar binelim diye aldim malum piyasada dolar altin allak bullak araba en azindan hem yatirim hem ihtiyac.
  • ladinkayin L kullanıcısına yanıt
    A200 ve GC 2 arasindaydim GC2 aldim hocam. Açıkçası sportif ve genç işi hanim cok begenince onda karar kildik. Ama aklim A200'de kalmadi degil. :/
    Hayırlısı olsun güzel günlerde kullanın. Ben de Mercedes A serisi, BMW1 ve yeni A3 bakıyorum hanıma.

hocam dizel mi benzinli mi aldınız ? sorması ayıp hangi paket

bırde Executive paket tercih ettınız mı ?

Benzinli bulamadik maalesef ancak 24 ay 0 faiz kampanyasi cazip geldi. 216D modeli aldık. Executive icin ekstra 65 bin TL istendi. Acikcasi sadece Navigasyon ve Hayalet ekrana cok büyük bir rakam. Satarken de ekstra 15 20 bin farkla satiliyor. Bu nedenle paket tercih etmedim. Arac güzel gayet konforlu ozellikle viraj tutuşuna hayran kaldım. Otonom sürüş ozellikleri (kendi kendine park ve 50 mt geldiginiz yeri kendi basina geri gitme özelliği) mevcut. Direksiyona mudahale etmeden gaza dokunmadan girdiğiniz otoparktan geri cikabiliyor. Citasiz kapilar ve torku da yeterli. Ancak benzinli 140 beygirin son suratte farki var. 30 40 km kadar daha hizli. Bence başarılı olmuş arac.

Şimdide BMW bul'da benzinli gözükmüyor sarı sıtelerdekılerde var karaborsa yapmıslar heralde :)

sıze tekrardan hayırlı olsun tasarım olarak M sportmu sectınız veya sport line mı :) bu arada detaylı bılgıler ıcın tekrardan tesekkur ederım

Sportline + piano black jant ve ayna aldim. M Sportta konfor konusunda suspansiyonda biraz kayip oluyor denildigi icin (FR aracimdaki sert suspansiyondan sonra) her gectigim yolu hisssetmemek amacıyla aldim. Sonra bir M Sportla karsilastirdim cok fark yok M Sport ve Executive eklenmesiyle 540 bin liralara cikiyordu arac. Bence alip 3 5 sene binmeyecekseniz bu rakam farkina gerek yok. Sari sitede su anda M Sport Executive ile Sport Line Executivesiz arasinda 25 bin fark var. 90 100 fazla odeyip satarken 25 30 bin farkla satmak acikcasi bana cok mantikli gelmedi.
  • Yeni bmw'lerdeki ön ızgarası tasarımı çok kötü
  • Bursa için, 2GC çok satılıyor. 3 serisinin fiyatlarının vardığı nokta yüzünden, onun yerine geçti sanki.
  • en1gma kullanıcısına yanıt

Mercedes mi bmw mi diye soran adama skoda önermek...

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayseybi

Mercedes mi bmw mi diye soran adama skoda önermek...

450bin lira parayı fwd bmw ye bağlayıp hangisi kolay satılır diye sormak?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.