2008 audi a3 1.6 tiptronic ambition almayı düşünüyorum,rengi siyah. Donanım olarakta xenon plus,radio concert,3 kollu tiptronic kumandalı çok fonk. direksiyon,sunroof,alarm ve arka park mesafe kontrolü düşünüyorum. Böyle bir aracı tavsiye eder misiniz?? Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
tavsiye ederlerde... buralara audiciler pek uğramaz arkadaş...
Bence donanım ve kalite olarak tartışılmaz bir araba ama o motor o paraya iyi bir motor değil ve çok yakıyor.
motor konusundaki yorumlara katılıyorum. Bencede çok yakıyor. Opsiyonlar, kasa ve audi zaten zevke kalmıs bence şahane.
1.4 tfsi da tiptronic olmayacakmı bence onu tercih et
iyi tercih derim ama fiyatı bildiğim kadarıyla biraz yüksek
bugün doğuş oto etiler'e sordum, tiptronic 1.4 tfsi ın bütün işlemlerinin tamamlanıp satışa sunulmasının 7-8 ay alacağını söylediler. Üstelik istediğim donanımda olmazsa bir de sipariş verip 3 ay beklemek var..
tfsi tiptronic büyük ihtimalle makyaj sonrasına kalcak desene. bence sende biraz bekle makyaj gelior yabancı sitelerde görmüştüm yazık olur bi dünya para vereceksin sonuçta a3e olmadı bmw 1 bak dicem ama onda da otomatik 118den başlıyor vergiden kaybettirio
Bence bekle, birkaç ay için o motorlu aracı satın alma, çünkü yenisi çıkınca aklın onlarda kalır.
quote:
Orjinalden alıntı: gonur
Bence bekle, birkaç ay için o motorlu aracı satın alma, çünkü yenisi çıkınca aklın onlarda kalır.
+10
bencede bekle ama aracın donanımları falan güzel kesinlikle yok sayılamaz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme