Öncelikle iyi forumlar. Aracımı tanıtarak başlamamda fayda var. Aracım 2018 Model 1.6 TDI 116BG DSG Design Line Sedan (8V Makyajlı Kasa)
Aracıma S3 difüzörü ve egzoz çıkışları yaptırmak istiyorum. 8V Makyajlı kasa sedan s3 difüzörü ve egzozları ülkemizde resimdeki gibi görünüyor.
Egzoz uçlarından yana sıkıntı yaşamayacağımı bilmekle birlikte resimdeki difüzörü bir türlü bulamıyorum. Bulabildiğim tek tür difüzör şu şekilde: Bana göre orijinalinden tasarım olarak bariz şekilde farklı.
Bu kasa için orijinal tasarım difüzör nereden bulabilirim ?
Ön kısımda ise tamponu değiştirmemekle birlikte sadece s3 panjuru taktırmayı düşünüyorum. Panjurun orijinalinden tasarım olarak bir farkını görmedim, o noktada bunu kullanacağım.
Spoiler, marşpiyel ve jantlarla ilgili bir değişiklik düşünmüyorum. Gayet memnunum.
Difüzör için önerilerinizi bekliyorum
Sedanında hoş durmuyor yaptırmaya değmez bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Güncelleme: Bugün egzozsepeti'nden telefon aracılığıyla fiyat aldım. Bu difüzör egzoz uçları hariç 1200 TL, piano blacke boyatmak isterseniz +300TL dediler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme