Şimdi Ara

A3 anahtar yaptirayim derken

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • A3 tek Anahtarlı olarak bana satıldı. Orjinal anahtar için Audiyi aradım 850 lira teklif verdiler. Anahtarciya gittim 45 dk uğraştı. Bişeyleri taktı kurcaladi. Sonuçta araba bir çalışıyor bir şanzıman arızası veriyor. Hatta en son dendiğimde defalarca marş yapar şekilde titredi ve anahtarı çekince motor arızası verdi durdu.
    Ben bu anahtarı kime yaptırayim. Bu adama 350 vermiştim geri alayimmi. Adam diyor ki bu 3 4 gün sonra geçecek. Kumanda tanıma sürecinde vs. Bu digital cihaz nasıl tanımak için zaman istiyor. Fikri ve tecrübesi olanlardan acil cevap bekliyorum. Ayrıca kumanda da zamanla çalışmaya başlayacakmış.

• Öncelikle tek anahtarlı araç almayı kimseye önermem, aracın çalınırsa ve 2 anahtarın yoksa sorun yaşarsın. Anahtarını kaybedersen veya çaldırırsan karakola gidip, kaybettiğine dair suç duyurusunda bulunabilirsin . Bu belgeyle servise başvuruyorsun, servis direk yurt dışından anahtar sipariş veriyor ve kaskon yeni anahtar masrafını karşılıyor. Ayrıca kayıp anahtarı tanımlı anahtarlardan siler, kayıp anahtar aracını açar fakat çalıştıramaz. Şuan yaşadığın problemde , anahtarı araca tanımlarken bir hata yapmışlar veya sistemin güvenliğini aşamamışlar. Bu durum arabanın kumanda sistemine zarar verebilir ve daha büyük maliyetler çıkarabilir. Bence paranı geri alıp servise gitmelisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi system.gc -- 29 Kasım 2016; 15:12:48 >
  • system.gc kullanıcısına yanıt
    Çok doğru. Bildiğim kadarıyla eğer arabanız çalınırsa ve yedek anahtar yoksa kasko ödeme yapmıyor.
  • Fakat hala anahtarci bulamadım. Tek anahtar çok stresli bir durum. Balikesir çok yetersiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fiesta 1.25 rampa cikar mi ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.