Ehliyet yeni aldim araç yok

-
-
Keşke önce arabayı alsaydın araç olmadan neyleyim ehliyeti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3 yıl önce ehliyet aldım pişmanım aldığıma
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 3 Ekim 2020; 19:48:16 >
Bende kur yükselmeden önce pasaport almıştım. Şuan benzer duygulara sahibim.
Hahahha aynı durumdayız kanka. Ama ben şahin sürebilirim anca
Hayat boyu lazım olan bir şey, niye pişman olunsun?quote:
Orijinalden alıntı: Penanggalan
3 yıl önce ehliyet aldım pişmanım aldığıma
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ehliyetimi alabilmek için enstrümanımı satmıştım. Evin aracını ara sıra kullanmaktan başka bir işime yaramadı. Mezun olana kadar da bi 2-3 yıl var. Sonra yine işti para biriktirmeydi falan derken rahat rahat düzenli sürene kadar herhalde elime geçemeyecek. Özetiyle ekonomi gibi yani :/
-
Olsun her zaman lazım olacak, alınmış alınmıştır. İleride almak hem zorlaşabilir hemde maliyeti artacaktır.quote:
Orijinalden alıntı: PenanggalanHocam ehliyetimi alabilmek için enstrümanımı satmıştım. Evin aracını ara sıra kullanmaktan başka bir işime yaramadı. Mezun olana kadar da bi 2-3 yıl var. Sonra yine işti para biriktirmeydi falan derken rahat rahat düzenli sürene kadar herhalde elime geçemeyecek. Özetiyle ekonomi gibi yani :/
Biraz uzun bir yol var gibi ama her şey zamanla yoluna girer.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ehliyet aldıktan 6 yıl sonra ilk arabamı almıştım. olmaz bişey
-
quote:
Orijinalden alıntı: PenanggalanHocam ehliyetimi alabilmek için enstrümanımı satmıştım. Evin aracını ara sıra kullanmaktan başka bir işime yaramadı. Mezun olana kadar da bi 2-3 yıl var. Sonra yine işti para biriktirmeydi falan derken rahat rahat düzenli sürene kadar herhalde elime geçemeyecek. Özetiyle ekonomi gibi yani :/
bizim zamanımızda öğrenci mavi kart (şimdinin aylık akbili) aldı mı ona sevinirdi. ekonomi diye birşey mi gördüğünüz var sizin. bizim sokakta bir tane araba vardı. genelde de öyle olurdu 1 ya da 2 araba ya da bomboş olurdu sokaklar.
-
merak etme ileride işine yarar. keşke 3000 e 5000 e iş görecek araba alabilsek (ilk kasa 206 - polo - clio gibi...)
en azından alırdın acemiliğini atardın ve eski araç olduğu için sana fazla masraf çıkarmazdı. ucuz olduğu için.
-
Yani hocam çok garip bir durumdayız ben anlam veremiyorum cidden. Sabah bakıyorum 99 model araba volvo s40 77 bin lira. Şimdi düşünüyorum neden ?
-Bu araba antika mı ?
Hayır.
-Bu araba çok mu özel ?
Hayır.
-Bu araba çok mu konforlu ?
Hayır.
-Bu araba çok mu güçlü ?
Hayır.
-Bu araba özel üretim mi ?
Hayır.
-Bu araba sıfır mı ?
Hayır.
-Bu araba 21 senelik teknoloji mi ?
Evet.
-Bu arabanın airbag açmama, kaza anında korumama oranı yüksek mi ?
Evet.
Yani ben anlam yükleyemiyorum hocam ne olur da bilmiyorum bunun sonu ama bazı sorular olur bazen kafamızda düşünürüz ama beynimiz yetmiyor gibi hissederiz. Nasıl düşünmem gerektiğini de anlayamıyorum. İstediğim tek şey basit, güvenilir bir ulaşım aracı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 4 Ekim 2020; 17:2:50 > -
2012 de 8000 liraya 206 bulmuştuk tek kapı. pazarlık yapmadı, pahalı diye almadık o zaman. :D
-
S40 benimde istediğim bir araç ve söylediklerinizin hepsine katılıyorum.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
öyle olur bazen
-
Ayağımı yerden kesecek acemiliğimi atacak araba yok piyasada . Satılık araclarin hem fiyatları yüksek hemde masraflı ve sıkıntılı. Piyasada sağlam araç yok.
quote:
Orijinalden alıntı: beyinsisbizim zamanımızda öğrenci mavi kart (şimdinin aylık akbili) aldı mı ona sevinirdi. ekonomi diye birşey mi gördüğünüz var sizin. bizim sokakta bir tane araba vardı. genelde de öyle olurdu 1 ya da 2 araba ya da bomboş olurdu sokaklar.
Alıntıları GösterSimdi her evin onunde Bmw Mercedes var Elhamdurillah.
Bir-kac sene araç almaktan vazgeçtim. Akbil e devam arkadaşlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X