Şimdi Ara

A3 Sedan (209. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.344
Cevap
59
Favori
273.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İnşallah dilediğiniz aracı alır istediğiniz uygulamaları yaptırıp ağız tadıyla binersiniz. Bizden bir isteğiniz olursa her zaman...
  • Merhaba bir şey soracağım çanak farlı olanların aydınlatması nasıl? Çanak farların yerine xenon mercekli far takılabiliyor mu?
  • A3 dediğin zaman hb yani sb akla gelir tabi tercihlere saygımız varda sedan özellikle Türkiye gibi pazarlarda satışı arttırmak için çıkmış bir form gibi sb deki malzeme ve kalite algısı sedanda yok gibi tabi sonuçta Audi audidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam arkadaşlar,

5d havuzlu paspasları kullanan var mı acaba?
    yoksa audi orjinal paspası mı önerirsiniz?

İkisi de hemen hemen aynı fiyata geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vlknbhr

Merhaba bir şey soracağım çanak farlı olanların aydınlatması nasıl? Çanak farların yerine xenon mercekli far takılabiliyor mu?
    Selam, Ender elektronikte takılıyor diye biliyorum, internet sitesinde bilgi vardır. Ancak bu aracı sakın halojen farlı düşünmeyin derim ben.
  • 3. Yıl bakımı şöyle gerçekleşti; Resimle uğraşmak istemeyenler için 1651 TL

A3 Sedan

Öncelikle sabah bi yoğunluk vardı ama Seat ve W de. Audi kısmında sükünet vardı. Öğlen aracı almaya gittiğimde ise 2-3 servis bekleyen, 2-3 de araç inceleyen vardı. Dikkat çeken araç 280 K fiyatı ile Q2 idi, bakan bi daha bakıyodu yanlış mı gördüm diye? Hani S mi falan dedik ama 1.6 TDI.

Neyse konumuza gelelim; 2 hf önce lastik değiştirirken lastikçi abi ön balatalar bitmiş demişti. Servis görevlisine bu durumu söyledim teslim alırken baktı ve o da değişmesi gerektiğini söyledi. Yeni balatalarda asbest yok artık ( kanserojen) ve çabuk bitiyolar. Durum böyle.

Son olarak bir de aracın içine bir broşür koymuşlar mobilite garantisi diye, bakımı resmi serviste yaptırınca o yıl için geçerliymiş detayları çok inceleyemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Doritoch

3. Yıl bakımı şöyle gerçekleşti; Resimle uğraşmak istemeyenler için 1651 TL

Öncelikle sabah bi yoğunluk vardı ama Seat ve W de. Audi kısmında sükünet vardı. Öğlen aracı almaya gittiğimde ise 2-3 servis bekleyen, 2-3 de araç inceleyen vardı. Dikkat çeken araç 280 K fiyatı ile Q2 idi, bakan bi daha bakıyodu yanlış mı gördüm diye? Hani S mi falan dedik ama 1.6 TDI.

Neyse konumuza gelelim; 2 hf önce lastik değiştirirken lastikçi abi ön balatalar bitmiş demişti. Servis görevlisine bu durumu söyledim teslim alırken baktı ve o da değişmesi gerektiğini söyledi. Yeni balatalarda asbest yok artık ( kanserojen) ve çabuk bitiyolar. Durum böyle.

Son olarak bir de aracın içine bir broşür koymuşlar mobilite garantisi diye, bakımı resmi serviste yaptırınca o yıl için geçerliymiş detayları çok inceleyemedim.
    Benimde 60.000 Bakımı yapıldı, Aldığım tarih itibariyle de (Nisan 2015 ortası) 3 yıl oluyor fakat KM 60.000'den dolayı girdi bakıma öncelikli.

Bu listedekinden farklı olarak:
    - Yakıt Filtresi değiştirildi ( 180 TL + KDV yapıyor 3 kalemle birlikte)
    - Kapı ampüllerinden biri değiştirildi (8 TL'lik ampüle 38 TL işcilik ile 46 TL + KDV)
    - Ön fren balataları 45.000 de değişmişti

1350 TL tuttu benimkide.

Edit: Depo kapağında sorun vardı, onun değiştirilmesi için 400 TL istendi:
    42 TL Diagnoz
    21 TL Servo motoru takilıp söküldü İŞÇİLİK
    42 TL Depo kapağı takılıp söküldı İŞÇİLİK
    116 TL Yakıt Dolum Ağzı
    92 TL Depo Kapak Motoru
    21 TL Yakıt Bilgi Etiketi

150 TL işçiliği almaları bir kenara, 22 TL'ye bir bilgi etiketini bile ekliyorlar maşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuray -- 7 Nisan 2018; 22:42:38 >

• Kuray K kullanıcısına yanıt
    Hocam ; son sıradakinde bende film koptu

Bu haftaiçi ben de ilk sene bakıma giriyorum, bakalım nasıl bir listem olacak

• Yakıt bilgi etiketi de neymiş ya . Özel servisler de yaptırmak mantıklı mı ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akemals42

Yakıt bilgi etiketi de neymiş ya . Özel servisler de yaptırmak mantıklı mı ?
    Valla ben sorunun neden olduğunu bilmiyorum ama yakıt alırken anahtarı çıkarıp bir kaç aç kapa vs. yapınca depo kapağı açılıyor. Zaten maşallah en performanslı kullanıışmda bile 600 km'de bir doldurduğum için pek sorun olmuyor.
    Tamamen açılmayacak duruma geldiğinde içeriden iple açılıyormuş, bu duruma gelene kadar idare ederim, daha sonra bir şekilde yaptırmaya bakarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doritoch

Selam, Ender elektronikte takılıyor diye biliyorum, internet sitesinde bilgi vardır. Ancak bu aracı sakın halojen farlı düşünmeyin derim ben.

Alıntıları Göster
    Baktım 5 bin tl mal oluyor 5 fazla verip xenonlusunu aramak daha mantıklı :)

Halojen farlı olanlar o kadar kötü mü aydınlatma açısından?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vlknbhr -- 12 Nisan 2018; 14:48:1 >
  • vlknbhr V kullanıcısına yanıt
    elbette halojen far olunca önümü göremiyorum aydınlantmıyor demezsiniz ancak sarı halojen farlar estetik olarak a3'e yakışmıyor.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Bu sınıf Xenonsuz olunca bi şeyler eksik gibi duruyor, 2. elde de sıkıntı.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Kesinlikle Xenon/LED olması lazım. Hem aracın görüntüsünü değiştiriyor, premium araç haline geliyor. Hem önden hem arkadan aşırı görüntü farkı oluyor.

Ben ilk başta sadece görüntü için almıştım fakat daha sonra halojenli araçları kullanınca resmen karanlık hissediyorum. Arkadaşımın A3'ünde yoktu mesela ben dehşet bir fark gördüm, bence aydınlatma açısından da hiç iyi değil halojenleri.

• Selamlar,

Dun 2. El 2015 1.6 TDI araç aldim. Hiz 120 yi gecince bariz titreme yapiyor. Bunu nasil cozebilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: emtue

Selamlar,

Dun 2. El 2015 1.6 TDI araç aldim. Hiz 120 yi gecince bariz titreme yapiyor. Bunu nasil cozebilirim?
    Rot balans kontrolü yaptırın sorun büyük ölçüde çözülür diye düşünüyorum. Olumsuz sonuç çıkarsa garanti durumuna göre servis yada işi bilen bir ustaya gidin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: emtue

Selamlar,

Bir sorun olduğu kesin çünkü bırakın 120'yi çok daha yüksek hızlarda yol müsait olduğu zamanlarda direksiyonu bıraktığım anlar olabiliyor. Geçen uzun yoldayken bir süre 200'le giderken bile direksiyonu anlık bırakmam hiç bir sorun yaratmadı.
  • holden12 H kullanıcısına yanıt
    Paspas ve özellikle koltuk kılıfı konusunu araştıryıeum ama şöyle ele avuca gelir bişey bulamadım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akemals42

Paspas ve özellikle koltuk kılıfı konusunu araştıryıeum ama şöyle ele avuca gelir bişey bulamadım
    Ben servisten aldığım orijinal kauçuk paspası kullanıyorum, çok şık ve kullanışlı.
  • Tesekkurler cevaplar icin servisten randevu aldim bakalim insallah basittir.

• 
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.