Şimdi Ara

A3 Sedan (210. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.344
Cevap
59
Favori
273.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende galiba orjinal kauçuk paspasları alıcam..

Koltuklar çok canımı sıkıyor ama hiç bir koltuk kılıfı görmedim ki,eğreti durmayan,orjinalliği bozan..
    Mecburen bu basit kumaş koltuklarla devam
  • holden12 H kullanıcısına yanıt
    Özel dikim makul fiyatlı kılıflar bulabilsek de olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam biraz araştırdım ve forumda buldum özel dikim ancak fiyat makul mu bakmanız lazım.
    İşçilik gayet başarılı ve zaten tanınmış birisi sanırım forumda konusu var.
    Alman suni deri yada hakiki napa kullanıyor,kapı kolları ve kapı içleri tavan dahil yapıyor döşemeyi.

''orj deri model çevrim yapıldı , orta dilimlerde orj mercedes artico delikli alman suni deri kullanıldı ve çift show dikişleride kırmızı atıldı.. Bu uygulamanın bu gün için fiyatı ise 2900 tl dır ..'' yazmış a3 sportback e yaptığı uygulama için.

a3 sedan içinse hakiki 115 euroluk alcantara ve nappa dizayn alman suni deri kullanmış uygulamada. fiyatı ise 5.250 tl demiş.

https://forum.donanimhaber.com/oto-deri-doseme--6762238-470

Bir göz atın isterseniz..

• 2016 model A3 Sedan aracımda son zamanlarda gaza basarken gırc gurc diye bir sürtünme sesi gelmeye başladı? Gerçi servise götüreceğim yakında (Bir ay sonra bakıma götüreceğim.) ama bir bilgisi olan var mı? Ne olabilir?

Peşinen teşekkürler
  • cemakg C kullanıcısına yanıt
    merhaba;

ben 2015 model kullanıyorum aracım 85 bin km'de hiç öyle bir ses duymadım. aracınızın garantisi devam ediyor mu?
  • darkrapsodi D kullanıcısına yanıt
    Evet devam ediyor.
  • cemakg C kullanıcısına yanıt
    o zaman garantiden hallederler, gaz pedalıyla alakalı basit bir şeydir diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemakg

2016 model A3 Sedan aracımda son zamanlarda gaza basarken gırc gurc diye bir sürtünme sesi gelmeye başladı? Gerçi servise götüreceğim yakında (Bir ay sonra bakıma götüreceğim.) ama bir bilgisi olan var mı? Ne olabilir?

Peşinen teşekkürler
    Bende de cok az hissedilir gaza abaninca geliyor ben sanzimandan geldigini dusunuyorum.Yalniz bendeki biraz farkli sanki disli veya kayis hafif kaciriyorda fiyyk diye cok hafif bir ses cikiyor.Videoya cekicem. Ozelikle eko modda oluyor dusuk devirde gaza abaninca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmerto -- 25 Nisan 2018; 21:4:4 >
  • arkadaşlar merhaba herkese,
    forum sessiz her zamanki gibi

Aracımı 1 aydır kullanıyorum.görüşlerimi yazayım istedim.belki almayı düşünenlere faydalı olur.gerçi önceki sayfalarda her türlü bilgi mevcut..

aracım makyajlı 1.0 dynamic
    gayet memnun kaldım araçtan.hatta çok eleştirdiğim kumaş koltuk döşemeleri bile rahatsız edici düzeyde değil.şimdilik sadece 2 durum gözüme battı:

1-araç ilk çalıştığında özellikle,motorun biraz gürültülü çalışması
    2-start-stop sisteminin biraz gürültülü sarsıntılı ve gecikmeli çalışması

bu yazdıklarım sadece benim aracıma özgü durumlar olabilir..

uzun yol yakıt tüketiminden memnunum.(ankara -antalya arası 100-120 km hızda 5.1 lt tüketim)
    ama şehir içi yakıt tüketimim biraz şaşırttı beni.yol bilgisayarı 8.6lt (7.6lt olarak düzeltildi) gösteriyor.daha az bekliyordum.(antalya sıkışık trafik)

şimdilik gözlemlerim bunlar..

saygılar..

Düzeltme: şehir içi yakıt tüketimi anlık kısa mesafe için olanı yazmışım buraya.7.6 lt olarak düzeltiyorum.yanlış yönlendirme olmaması adına..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holden12 -- 4 Mayıs 2018; 22:17:48 >

• holden12 H kullanıcısına yanıt
    merhaba;

evet forum biraz fazla sessiz kaldı gerçekten.

motor soğukken biraz gürültülü çalışması normal

start stop için en güzel çözüm arabaya biner binmez kapatma tuşuna basmayı alışkanlık haline getirmek. çok çok nadiren de olsa acelem falan varken basmayabiliyorum yada bir anlığına arabadan inip geri dönüp çalıştırdığımda kapatmayabiliyorum sonra araba durup stop edince bir şey oldu sanıyorum o kadar uzağım start stop sisteminden. antalyayı bilmem ama istanbul trafiğinde gerçekten büyük sıkıntı.

şehir içi tüketiminiz gerçekten çok yüksekmiş, sanki bu kadar olmamalı gibi geliyor insana.

1.6tdi 85 bindeki aracım şehir içi 5.6 şehirler arası 4,8 yakıyor(130'un altına düşmeden) eğer 90-110 aralığını geçmeyeyim sakin sakin gidip geleyim derseniz 3,9.

saygılar.
  • Merhaba hocam,

Evet,Allahtan start-stop un çözümü var,ara ara ben de kapatıyorum.Motor sesi de zaten çok rahatsız edici değil,alışılır..

Valla yakıt tüketimi enteresan.Az önce eşimi işe bıraktım,ev-iş arası 6 km.
    Çalıştırdığımda menzil 580 km gösteriyordu.Gittim geldim,kapatırken 550 km e düşmüştü.
    Bir ara ilgilenicem tekrar bu tüketim işi ile.Bana da bir gariplik var gibi geliyor.
  • Arkadaşlar mmi navigasyın araştırıyıorum.
    Var mı önerisi olan
    Car play sistemleri var bilgisi olan var mı ?

Böyle bir ortalama hızınızın ve tüketiminizin olduğunu fotoğraflarla paylaşmanız mümkün mü? Bir de ilgili rotanızı verirseniz doğru fikir edinimi olur. Şehir içi 5.6 ortalama kaç km ortalama hız ile acaba? Kimseyi yanlış yönlendirmeyelim, saygılar.
  • halil_ibrhm kullanıcısına yanıt
    Merhaba;

Fotoğraf paylaşırım tabii ki en erken pazartesi sabah işe giderken sıfırlayıp fotoğraf çekebilirim. Şehir içinden kastım istanbul şişli bostancı arası işe gelip gidiş ortalama hızıma dikkat etmemiştim hiç ona da bakarım.

Uzun yoldaki 4,8 rakamı istanbul ankara hızımı hep 130’da sabit tutmaya çalıştım.

Yaz aylarında ayda 1-2 kere çanakkaleye gidip geliyorum, bazen cuma iş çıkışı direkt çıkınca yorgun olduğumdan 90-100 arası kullanıyorum daha fazla yorulmamak için o zaman 3,9-4,1 arasında değişiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,

14 yıldır araba kullanıyorum bir kere bile kaza yapmadım ama nedense tüm arabalarım bir şekilde hasar almayı başardı ama ilk defa bu kadar kötüsü oldu, arabamın kaldığı otoparkta arabayı yıkadıktan sonra geri alırken sol arka kapının açık olduğunu görmeyip geri geri gelirken duvara takmışlar. Cana geleceğine mala gelsin elbet ama bu kadarı da fazla oldu.

Arka kapı kapanmıyor ön kapı da kapanmıyor sadece kapıda değil arka kapının bağlandığı menteşelerin olduğu direkte de eğilme var. Allah beterinden saklasın cana gelmesin ama bu nedir ya. Bu nasıl bir basiretsizliktir. Arabayı çekiciye yükleyip doğuş oto maslağa gönderdim. Otoparkçılar çok eski tanıdıklarımız onlar beyan yazdı biz yaptık diye. İş yeri sigortalarını da eklediler ama ben kendi kaskomla başlatacağım süreci çünkü yetkili serviste yapılsın istiyorum sonra onların sigortasına rücu edip hasarsızlığı bozmamak amacım bakalım süreç nasıl ilerleyecek.

A3 Sedan
     A3 Sedan
     A3 Sedan
     A3 Sedan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkrapsodi -- 6 Mayıs 2018; 20:17:35 >

Geçmiş olsun hocam. Otoparkçının tanıdığınız olduğunu belirtmişsiniz ; ters konuşmak istemiyorum ama bu adamların rüyalarında ( kullananın ) göremeyecekleri araçları özensizce kullanmalarının sonucu bu iste.

Sabah aracımı yıkattım. Kirli araca sünger sürdüler, tazyikli suyla sağ ön paspasımı yırttılar. Sineye çektik parasını ödedik , bir daha gitmeye tövbe ederek mekanı terk ettik. Elimden geldiğince aracımı kendim yıkarım. Bu kez havanın yağmurlu olmasına karşın vaktim ve halim olmaması nedeniyle yıkattım ve payıma düşeni aldım.

Allah beterinden saklasin. Bunlar moral bozucu olaylar. Diyecek birşey yok. Geçmiş olsun.

• M.L.Crassus kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim, yapan kişi orada çalışan 60 yaşlarında bir amca, ben yıkayın dememiştim arada kafasına esince yıkar benim arabayı.

bu kadar muhabbetimiz olmasa olay başka noktalara gelirdi ama insan ister istemez acıyor işte bir şey diyemedim can sağlığı olsun diyip gönderdim arabayı ama çok üzgünüm tabi.

Arabamın daha önce hasarı boyalı değişen parçası yoktu, şimdi hasar kaydı olacak kapı değişecek belki direğe işlem yapmak gerekecek bu durumda arabanın değeri etkilenecektir bakalım o işi nasıl yapıcaz.

Allah hepimizin canını malını kazadan beladan korusun ne diyelim.

Geçmiş olsun hocam.
    Herşeyin hayırlısı, şanssızlık da olmuş.
    Eğer direklerde sıkıntı var ise belki pertte olabilir. Bir ara tv lerde araç değer zararı diye bişey konuşuluyordu.Yürürlüğe girdimi bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: halil_ibrhm

Böyle bir ortalama hızınızın ve tüketiminizin olduğunu fotoğraflarla paylaşmanız mümkün mü? Bir de ilgili rotanızı verirseniz doğru fikir edinimi olur. Şehir içi 5.6 ortalama kaç km ortalama hız ile acaba? Kimseyi yanlış yönlendirmeyelim, saygılar.
    Bu ortalama doğrudur. 4 sene dizel leon kullandım. Alanya istanbul arası 120-130 hızla çok gittim geldim.araba full dolu klima açık olsa bile asla ortalama da uzun yolda 4,6 nın üstünde yakmadı bu hızlarda, boş olma ve klima durumuna göre 4,2 ye kadar düştü. Hatta birinde afyondan alanyaya 80-90 arası sakin kullanımda 3,2 ortalama yakıt yaktı.

A3 Sedan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pharheke -- 8 Mayıs 2018; 2:1:38 >

• halil_ibrhm kullanıcısına yanıt
    tüketim değerlerini yol bilgisayarından resimlerini çekip atacakken arabanın hasar fotoğraflarını atmak kısmet oldu ama yine de aklımda şu araba bi onarılsın gelsin paylaşacağım söz.
  • 
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.