Sağ egzoslar açmış arkayı;güzelleşmiş iyicene. Keşke ön farları bi de orijinal mercekli far olsaymış daha da albenili olurmuş önü. Düşünür müsün hocam orijinal mercekli farını?
Maşallah maşallah body kit de ki standardı abartısız yakalamışsın ve bambaşka görüntü olmuş çok yakıştırdım ben.. Bir de motoru hakkında bilgi verebilir misin ?
Jantlarda nası seçim yapıcaksın çok kollu olanladan mı yoksa aynı şekilde 5 kollu falan mı olacak ? Ayrıca egzozlar sanırım çift çıkışı bi sağ sol olacak çünkü tamponun sağ altında egzos yeri gibi bi boşluk var sanki ya da yanılıyo olabilirim
Uzun lafın kısası kazasız belasız kullanman dileğiyle
Araba bi harika resmen aşık oldum Ama sahibinden.com da görmek de hayli üzücü...
Belki piyasa araştırması için koymuştur yaw hemen sattınız siz de arabayı sahibinden.com'da görünce
olabilir valla. daha vectra dan sonra tadını alsın değilmi
Arkadaşlar araca özel mercekli bi xenon far hazırlanıyor. Orjinal xenon plus farları kullanamadık araçta uyumsuzluk yarattı.
Egzoslar el yapımıdır . 4 Adet 80MM içeri kıvrık aşağı doğru açılı kesik uç.
Aracı sahibinden.com a koymamın nedeni satmak değil aslında , Ama satabilirimde yani ben aynı arabaya binmeyi çok sevmiyorum.
Araca xenon + jant gibi şeyler takılıcak daha bitmedi.
Güzel tepkiler alıyorum kötü bişey söyleyen olmadı daha şimdiye kadar.
Aracın tüm detaylarını ve bu tip diğer audiler için Turbofsi.net i ziyaret edebilirsiniz.
Led dizimi yaptırıcaktım iptal ettim . İstanbulda bu konuda 1 numara bir arkadaş var o yapıcaktı ama sağlıklı olmuyor ne yaparsan yap diyince vazgeçtik. Farklı bi far yapıyoruz şuanda özel olarak.
Bu arada araca şuan brembo kaliperler takılıyor ,)
kardeş manyak olmuş araba helal olsun valla acayip imrendim maşallah Allah nazardan esirgesin hatta o kadar gaza geldimki a3 ilanlarına bakıyorum şu an