Şimdi Ara

A3 Tuning ( 16 GK 507 ) Araç Pert Olmuştur ... (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
0
Favori
25.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ders olmuştur umarım, şu hayatta en son yapacağım işlerden biri alkollu olarak araç kullanmak.
  • walla arkadaşım büyük geçmiş olsun aracı forumdaki herkes çok beğeniyordu. ders büyük yerden gelmiş umarım tekrar alkollü araç kullanmazsın, amcamı trafik kazasında kaybettiğimiz günden bu yana ne alkollü araç kullandım ne de kullananın aracına bindim/sevdiklerimi bindirdim. emniyet kemersiz bakkala bile gitmem. hız sınırım otobanda 160'tır ki o da çok kısa süre tatmin olmak için. ehliyetim yokken babam alkol alsa anahtarı vermiyordum ben kullanıyordum.

kuzenim çok hız yapar, altındaki araç 2005 eski kasa astra hb, lastikleri 1 yıl falan yaz kış kullandığı arabayı satacağım diye geçici olarak aldığı kış lastikleriydi... istanbul-ankara 2,5 saatti... kuzen derdim lastik patlasa ne olacak aman yaa o hızda lastiğin patlama ihtimali binde bir derdi ki geçen hafta 140'la volvo'yla gelirken otobanda arka sağ lastik patlamış... ön lastik olsa olacakları düşünemiyorum

bu şekilde eğitiliyoruz umarım dersi kapmışsındır. araba her zaman alınır sıkma canını... o araba ki şu anda yaşamanı sağlıyor belki başka marka model olsa şimdi bu satırları çok daha farklı şekilde yazıyor olabilirdim.

herkese kazasız belasız güvenli sürüşler

• cok cok gecmiş olsun allah sizleri sevdiklerinize bağışlamış.. araba için üzülme daha güzellerinide alırsın...

tek birşeyi emrak ediyorum 100 promül alköllü ve düz yolda giderken mi bu arac takla attı yoksa makasa mı giriyordun?
  • Benimkide pert oldu :s a3 lerin kronik sorunu galiba :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..dEnZeL..

Benimkide pert oldu :s a3 lerin kronik sorunu galiba :D

geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..dEnZeL..

Benimkide pert oldu :s a3 lerin kronik sorunu galiba :D

Sen ne yaptın Hüseyin. Araba zaten 3 kaza geçirdi. 4. de perte mi çıkarttın. Sende birşey yoksa boşver.

Geçmiş olsun Gökhan ve Hüseyin.
  • can a gelmesin.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.