Şimdi Ara

A3 Tuning ( 16 GK 507 ) Araç Pert Olmuştur ... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
0
Favori
25.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aracınız cok güzel gerçekten eski bir a3 sahibi olarak diyebilirimki yaptıklarınız cok sade ve orjinal duruyor.ayrıca turbofsı üyesisiniz sanırsam stickerdan anladımjant olarak s3 jantı düşünmezmisiniz replika olarak.sonradan xenon işleminin maliyeti ne oldu acaba size?bnm aracım xenonluydu ve xenonsuz a3 lerin aydınlatması cok kötü gerçekten.ancak sonradan takmada araçta sorunlar olabiliyormuş diye duydum.sizde böyle bir sorun cıktımı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: oto_glr

aracınız cok güzel gerçekten eski bir a3 sahibi olarak diyebilirimki yaptıklarınız cok sade ve orjinal duruyor.ayrıca turbofsı üyesisiniz sanırsam stickerdan anladımjant olarak s3 jantı düşünmezmisiniz replika olarak.sonradan xenon işleminin maliyeti ne oldu acaba size?bnm aracım xenonluydu ve xenonsuz a3 lerin aydınlatması cok kötü gerçekten.ancak sonradan takmada araçta sorunlar olabiliyormuş diye duydum.sizde böyle bir sorun cıktımı?

Sagolun oncelıkle.

Xenon un maliyeti bi-xenon mercek montajı 400 lira led montajı 150 lira . Ledleri daha hiç kullanmadım açıkcası . Orjinal far a bi xenon 400 lira ve orjinal bi xenon a yakın aydınlatması var. Ampül olarakta 4300 osram kullandım onları bı sekılde ayarladım para vermedım fıyatı nedır bılmıyorum. Herhangı bı sorun yok ayrıca....

• Ledler güzel olmuş
  • milletin gözü kalıcak kardeşim nazar deyecek makinaya koymayın böyle heryere resimlerini yaw.
    Bi yerimiz şişcek

Maşallah,Allah kaza bela vermesin..

benim gibi Audi manyakları için ideal

• bende senn farları yaptırdığın kişiye bixenon yaptırdım şimdiki aracıma:)ancak kit almak istiyorum sen bu işi benden cok daha iyi bilirsin tavsiyen varmı?mtecler cok pahalı 600 lira civarı su sıra.
  • Süper olmuş ya.
    Hayallerimde kopyasının siyahı vardı her zaman
  • süper olmuş kazasız belasız
  • gökhan öncelikle çok büyük geçmiş olsun.aracın pert olmuş sende hafif sıyrıklarla atlatmışsın.inş birdaha olmaz.turbofsı da bir arkadaşın yazmış ordan gördüm.bende geçenlerde bir ufak kaza geçirdim 5 6 bin liralık bir hasar çıktı kafamı vurmuştum sadece bişeyim yoktu.cok üzüldüm gerçekten mala gelsin diyorum:(
  • Arac cok guzel olmus gercekten :) bende eskisehirdeyim, 04' a3 var ledli far uygulamasını bursadamı yaptırdınız, ayrıca 150 tl toplam maliyetimi? bende dusunuyorum herhangi bi eksisi oldumu suana kadar? farın su alma olayı gibi fln??
  •  A3 Tuning ( 16 GK 507 ) Araç Pert Olmuştur ...

Artık nazar değmez herhalde ???
  •  A3 Tuning ( 16 GK 507 ) Araç Pert Olmuştur ...
  • Adaş noldu beyaz güvercine böyle ya ?
    Çok çok geçmiş olsun umarım sen de bişey yoktur ?
  • büyük geçmiş olsun
  • Gökhan sen iyi misin dostum,geçmiş olsun çok üzüldüm:s
  • Geçmiş olsun gökhan sende birşey yoktur umarım...
  • Geçmiş olsun..İnşallah sende birşey yoktur.Yine yapılır yenisi..
  • Çok geçmiş olsun
  • çok geçmiş olsun
  • büyük geçmiş olsun
    sende birşey yoktur umarım
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.