Şimdi Ara

A3 Tuning ( 16 GK 507 ) Araç Pert Olmuştur ... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
0
Favori
25.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • son modifiyemiz tavan alçaltma :D:D neyse büyük geçmiş olsun
  • kardeş büyük geçmiş olsun, can kaybı olmaması çok güzel...

yalnız içkiliyken araba üzerine çıkmamak daha iyidir. bende içki kullanırım, içki malüm adamı azdıran bi illettir... içkili şekilde çok araba kullandım, mümkün mertebe yavaş giderim. şeytan da dürter habire bas bas diye
  • kaza yapan arkadaş, sana demek istediklerim var.

öncelikle bu bir kaza, sen de bunu bilerek isteyerek yapmadın ilk önce bunun farkına var. hatalı olduğun noktalar var bunlardan biri de alkollü olman. fakat alkollü kullanmanın bir hata olduğunu anladın. bu kaza sayesinde tecrübe edindin, alkollu araba kullanınca oluşan dikkat kaybını, refleks zayıflığını yaşadın ve öğrendin. ve bir daha yapmayacaksın. iyi yönden bakmaya çalış.

neler neler söylüyorlardır etrafından; alkollu kullanırsa böyle olur, oh iyi olmuş, belliydi ztn kaza yapacağı vb. gibi. takma hiçbirini. arkandan konuşan önünden yesin.

inşallah bu aradan daha iyisine sahip olabilirsin tekrardan, üzme kendini...

hayırlı günler
  • Herşeye rağmen büyük geçmiş olsun, çok şükür ölüm olmamış....

Bunu burada paylaşma cesareti göstermekte güzel, eminim kazayı yapan arkadaş dışında okuyanlarada ders olacak bir deneyim olmuştur...
  • Büyük geçmiş olsun..Allah tekrarını yaşatmasın inşallah.
  • ne desek boş...geçmiş olsun ama içkiden uzak dur....yoksa daha çoook geçmiş olsun derler..

bi itirafta bulunayım bende ilk başta bu pert olmuş a3 ü modifiye edip bu güzel hale getirdin sanmıştım ..soracaktım kaça maloldu diye....ama şimdi heralde benim düşündüğüme gelecek iş gene...bu sefer alkolsüz ve yavaş kullan ok ????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astra_enj_elgnc2009 -- 10 Mart 2009; 23:03:49 >
  • buyuk gecmıs olsun...
  • Geçmiş Olsun... Cana gelen mala gelsin...
  • Geçmiş olsun
  • hocam ne olmuş böyle yaa hadi tamam alköl aldın insan hata yaparda alkollü 150 km/h ne demek?

Yine de şöyle düşün ki kimseye bişey olmadı ve sende büyük bi ders aldın bende yaptım kaza ama neyse ki bende de ölen ve ağır yaralı olmadı Ve benden tavsiyesi içkili olduğun zamanlarda arabayı nerdey içtiysen orada bırak taksiyle felan git kendinden ziyade masumlarada zarar verme riskin kalkar
  • Oooo Büyük Geçmiş Olsun Hocam Ya
  • Gökhan'cım geçmiş olsun çok. Msnde konuşmuştuk zaten sende bişi yok ya gerisini boşver alırız tekrar. Bu arada pertçi arkadaşımla görüştüm şu anda alacak durumu yokmuş hbrn olsun msnde göremedimde buradan akataryım dedim
  • gecmis olsun insallah ders almıssındır hocam
  • geçmiş olsun.İşin içine alkol girince her şey değişiyor işte.
    Can kaybı olmadan atlatmanız iyi olmuş en azından.İşin tesellisi de bu olsa gerek
  • geçmiş olsun birader,sen ve arkadaşların kalbi atıyorya gerisi mühim değil,hayatta en sonunda bizlerde takla atıp pert olucaz,takma kafana,ciğerlerine hala şu soğuk havadan çekebiliyorsunya ve hala aileni görebiliyorsunya buna şükret.
  • naptın gökhan geçmiş olsun.
  • Büyük geçmiş olsun, aracın içindekilere bişey olmamış olması içimi rahatlattı.

Sen de kafana takma artık, özellikle alkolle ilgili söylenenleri. Herkes hata yapar, gün geliyo içki içip arba sürmek zorunda kalınabiliyo. 2 viski içmişsin, normalde çok çarpmasa da araba sürerken reflexleri ister istemez yavaşlatıyo tabi. Bir de içinde yuksek hızlara çıkma eğilimi varsa 2 viskinin etkisiyle bi bakmışsın 150.

Arabanın hali gerçekten fena, içinden Hepinizin sağ çıktıgına şükretmek lazım.

Allah bundan sonra kaza bela vermesin.
  • geçmiş olsun
  • Geçmiş Olsun Gökhan

Allah beterlerinden saklasın.
  • Geçmiş olsun ustad. Gerçekten resime şöyle bakınca insanın içi bi gidiyor yani olum kalım yoksa sorun yoktur zaten.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.