Şimdi Ara

A3 Tuning ( 16 GK 507 ) Araç Pert Olmuştur ... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
167
Cevap
0
Favori
25.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok büyük geçmiş olsun... güzelim arabaya yazık olmuş ama cana geleceğine varsın mala gelsin inşallah sizde birşey yoktur...
  • kardeş geçmiş olsun. inş sakat kalmamışsındır
  • Büyük geçmiş olsun. Sakıncası yoksa nasıl oldu bu kaza ? Sanırım takla attınız ?
  • Ya şimdi birşey diyeceğim dilim varmıyor,bu forumda harbiden nazar var.Geçmiş olsun.Cana geleceğine mala gelsin.
  • duyduğum kadarıyla araçta 4 kişi varken araba 150 km hızla seyirhalindeyken araba kaza yapılmış. araç takla atmış . hayatını kaybeden çok şükür yokmuş. araç perte çıkmış. sürücü belirlenen maksimum promil seviyesinin üstündeymiş. o nedenle kasko aracın hasarını karşılamıyormuş.
  • çok ciddi bir kaza..
    çok büyük geçmiş olsun..
    can kaybı olmaması sevindirici..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadango

Ya şimdi birşey diyeceğim dilim varmıyor,bu forumda harbiden nazar var.

Hangi arabanın konusu açıldıysa küçük büyük birşey oldu..
  • quote:

Orjinalden alıntı: CouragePapillon

duyduğum kadarıyla araçta 4 kişi varken araba 150 km hızla seyirhalindeyken araba kaza yapılmış. araç takla atmış . hayatını kaybeden çok şükür yokmuş. araç perte çıkmış. sürücü belirlenen maksimum promil seviyesinin üstündeymiş. o nedenle kasko aracın hasarını karşılamıyormuş.

Of of. Bende kasko karşılıyor sandım. İşin içine alkol girince zarar oldukça büyüyor. Allah beterinden korusun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: JimBeam

quote:

Orjinalden alıntı: CouragePapillon

duyduğum kadarıyla araçta 4 kişi varken araba 150 km hızla seyirhalindeyken araba kaza yapılmış. araç takla atmış . hayatını kaybeden çok şükür yokmuş. araç perte çıkmış. sürücü belirlenen maksimum promil seviyesinin üstündeymiş. o nedenle kasko aracın hasarını karşılamıyormuş.

Of of. Bende kasko karşılıyor sandım. İşin içine alkol girince zarar oldukça büyüyor. Allah beterinden korusun.

amin
  • öncelikle arkadaşa büyük geçmiş olsun... inşallah vücudunda sakatlık kalmamıştır... ailen çok korkmuştur öncelikle onlara büyük geçmiş olsun... değdimi..
    neden içki neden alkol yazık yaaaa..... ya masum bir insan ölseydi ya sizlerden bizlerden birinin yakınını öldürseydi... nasıl yaşayacaktı gökhan arkadaşımız. hangi vicdan dayabilirki... nedir yani içki nedir yani alkol... yazık olmadımı o kadar emeğine hepimizin gıptayla baktığı aracına... için arkadaşlar dewam edin içinn bol bol için... araçlarınızla gezin... kendinize yetmiyormuş gibi masum insanlarında canını yakın...
  • eğer alkol olayı doğruysa pekte içim acımaz doğrusu...
  • 100 prml civarında alkol çıktı , 2 duble wishky içmiştim alkol olarak.

Fiziksel olarak kimsenin bişeyi yok , benim arabada 3 tane çok sevdigim insan vardı herhangi birine bişey olması durumunda intahar ederdim o durumda idim. Bi arkadaşımın durumu benden ağırdı ve bi ara kalbi durdu , acilde iken elime neşter geçirdim kendime sokucaktım o durumda idim. Kendi ailemden bile alkol oldugundan dolayı geçmiş olsun demiyenler var başkalarının ailelerinin tavırlarını ve bakış açısını sölemek bile istemiyorum.

Geçmiş olsun diyen arkadaşlara teşekkürler.
  • fena olmuş konuyu da yeni görmüştüm arabaya bak süper diyodum tam da.geçmiş olsun alkolden uzak duralım.
  • Büyük geçmiş olsun dostum.

Alkol ve araba bir araya gelince ne yazık ki hoş olmuyor, ama cana zarar gelmemiş olması çok büyük şans. Allah korumuş.

Tekrar geçmiş olsun.
  • Geçmiş olsun...

Ön ızgaraları sonradan değiştirmiş miydin?
  • @Gkhn_ önemli olan ders almak. çok geçmiş olsun.
  • büyük geçmiş olsun allah tekrarını yaşatmasın
  • geçmiş olsun önemli olan herkesinde dediği gibi cana bişey olmasın ewet gerçektende cok tatlı bir arabaymış ama arkadşlar lÜTFEN alkollü aracı kullanmayı bırakın kullanan arkadaşlarınızada izin vermeyin..saygılar
  • Çok Çok Geçmiş Olsun.

Mal önemli değil biri gider yenisi gelir.Arabadakilere birşey olmamış.Gerisi hiç önemli değil.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.