Şimdi Ara

A3 Tuning ( 16 GK 507 ) Araç Pert Olmuştur ... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
0
Favori
25.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aRacın Maşallahı War Kardeşim Benim Beyaz Araçlarda Hosuma Giden Bişe War Tavana Siyah Boya Atıolar O Çok Hoş Duruyor Yada Panaromik Yaptırıyolar Tavanı Çok Hoş Duruor Öle Olsa Bence Güzel Durur :)
  • Kardeş o boyada değil panoramik de degil siyah parlak folye çekiyolar . Yaptırdım ondan sonra sokturdum duzgun yapamadılar ama guzel durmustu ...
  • maaşallah beyazda zalımmış haaaa
  • kardeş allah için çok güzel olmuş araban gayet sade.kazasız belasız binesin inş
  • sağolun arkadaşlar .
  • harika olmuş araç nazar değmesin jantlardada değişiklik olursa yemede yanında yat
  • Güzel olmuş güle güle kullanın. Bu arada interior resmi de koyarsanız güzel olur
  • Ben güzel bi jant bulamadım halen :(
  • benimde gözüme tek hoş gelmeyen şey jantlar. 5 kollu ince hafif bir jant aracı çok değiştirecektir bence. güle güle kullan Allah kaza bela vermesin.
  • gerçekten harika bi araba.. Allah olmayanada nasip etsin..
  • Cumartesi günü Eskişehir'deydin adaş EsEs-FB maçının olduğu gün ; stadyumun önünde arkadaşı bekliyorum bir baktım karşıdan bembeyaz bi A3 geliyor plakaya baktım 16 GK 507 sonra egsozlara bakınca jeton düştü bu DH'den Gkhn

Canlı canlı daha başka duruyor araç yanlız
  • :)

Doğrudur kardeşm ordaydım cumartesi günü :)

• AGA ALLAH TEKERİNE DAŞ DOLAMASIN.. BEN Bİ TİPOCUYUM AMA BU TÜR ARABALARIN HERDAİM HASTASIYIMDIR.. MESELA MEGANE 407 PASSAT GİBİ ARABAYA BİNECEĞİNE FARKLILIK OLSUN DİYE BU TÜR Bİ ARABAYA BİN... OTOSPORT.COM.TR YE GİR ORDA 34Y PLAKALI Bİ AUDİ VAR SİYAH.. YAZIN SAFRANBOLUDA GÖRÜYORUM O ARABAYI.. MADDİYATIN İYİYSE O ARABAYI EMSAL ALABİLİRSİN
  • quote:

Orjinalden alıntı: jagler_78

AGA ALLAH TEKERİNE DAŞ DOLAMASIN.. BEN Bİ TİPOCUYUM AMA BU TÜR ARABALARIN HERDAİM HASTASIYIMDIR.. MESELA MEGANE 407 PASSAT GİBİ ARABAYA BİNECEĞİNE FARKLILIK OLSUN DİYE BU TÜR Bİ ARABAYA BİN... OTOSPORT.COM.TR YE GİR ORDA 34Y PLAKALI Bİ AUDİ VAR SİYAH.. YAZIN SAFRANBOLUDA GÖRÜYORUM O ARABAYI.. MADDİYATIN İYİYSE O ARABAYI EMSAL ALABİLİRSİN

Arkadaşım sagol

Bahsettigin arabayı biliyorum başka bi forumdan. Çocugun kendi çizimi o tampon arabasını sattı şuan . Ben açıkcası hiç begenmedim o tamponu begenende görmedim detaylı fotoğraflarıda var bende.
  • Sahibindende hangi a3 bodykit ilanını görsem senin aracın var bak nazar deyecek ona göre...
  • Patlattım zaten sağ eteği :)

Yenısı yapılıyor bugun.
  • Geçmiş olsun Adaş fakat şu forumda harbi göz olduğuna ciddi ciddi inanmaya başladım ve bu da beni korkutmaya başladı iyiden iyiye :S
  • müthiş araba olmuş yaww
  • xx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gkhn_ -- 2 Aralık 2008; 17:19:39 >
  • süper bişi yha hayalimdekilere benziyo aynı
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.