jantlar enterasandır güzel duruyo a3lerde fabrika çıkışlı olmasına ragmen bence bunlar kalsın gayet hoş (:
Evet satıyorum aracı. e46 330 ci cabrio istiyorum. Ama satılmazsada binerim yani öylesine verilmiş bi ilan.
quote:Orjinalden alıntı: Gkhn_ Arkadaşlar araca özel mercekli bi xenon far hazırlanıyor. Bunu merakla bekliyorum doğrusu.Acaba orijinal mercekli farlamı kullanacaksınız bunu?
Harika bi arac ,kazasiz belasiz.. Altina bbs ler ve arka stoplari su sekil ,gerci bu hatchbak modeli ama harika olur . < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NayirNolamaz -- 10 Eylül 2008; 2:41:22 >
quote:Orjinalden alıntı: emrahcoo Tek eksik lastik jant body kit 10 numara eet katılıorum araç number one olmuş
araç süper olmuş body kit özellikle harika,msjlar uzun olduğu için okumadm ses tesisatı düşünüyormusun yada varmı ??
ayrica bu jantin cok guzel gidicegine inaniyorum eger ki jant almayi dusunuyor isen http://www.mam-san.com.tr/webimages/MAM8_L.jpg
Maşallah Gökhanım.. Kalbimden e46 geçiyordu almadan önce ama a3 de çok şık olmuş.. Abartıya kaçmadan tam kıvamında..
Sağolun arkadaşlar yorumlarınız için. e46 da yapıcaz bi tane işallah :) modası geçmeden alabilirsek ... Geçicek gibide durmuyor ya neyse :D MAM jant ı çok kullanıldı o yüzden takmam kesinlikle heryerde var. Çok güzel bi jant denk gelırse takıcam denk gelene kadar bu şekilde... Bi kaç yeni foto ekledim ;)