Şimdi Ara

A3 Yazıcı Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: charliealpha Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, şirket için A3 yazıcı alacağız.
    Tercihimiz uzun ömürlü olması her gün A3 çıktı alınacak cihazdan ( sayfa sayısı 50 yi aşmaz ) buna istinaden tercihimiz Lazerden yöne..
    Araştırdım ama pek elle tutulur cihazlara ulaşamadım.
    Bütçe 1000 lira civarı varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.

• Yapay Zekanın Yanıtı

A3 Yazıcı Tavsiyesi

A3 boyutunda baskı ihtiyaçlarınız için en iyi yazıcıyı seçmek, karmaşık bir iş olabilir. İşte seçim yapmanıza yardımcı olacak bazı önemli faktörler:

• Baskı Hacmi: Ne sıklıkta ve ne kadar baskı alacağınızı düşünün. Yüksek hacimli baskılar için bir A3 tanklı yazıcı tavsiye edilirken, daha düşük hacimli baskılar için bir lazer yazıcı yeterli olabilir.

• Baskı Türü: Renkli veya siyah beyaz baskıya mı ihtiyacınız var? Renkli baskılar için bir A3 renkli yazıcı tavsiye edilir.

• Baskı Hızı: Baskı hızına dikkat edin, özellikle büyük hacimli baskılar yapıyorsanız.

• Çözünürlük: Daha yüksek çözünürlük, daha keskin ve net baskılar sağlar.

• Çok Yönlülük: Yazıcının farklı kağıt türlerini ve boyutlarını kabul edip etmediğini kontrol edin.

A3 Yazıcı Tavsiyeleri

• A3 Lazer Yazıcı Tavsiyesi: HP LaserJet Pro MFP M404dn
    • A3 Renkli Yazıcı Tavsiyesi: Epson EcoTank ET-15000
    • A3 Tanklı Yazıcı Tavsiyesi: Brother MFC-J5945DW

Bu öneriler, farklı baskı ihtiyaçlarına hitap eden yüksek kaliteli A3 yazıcılardır. Özel ihtiyaçlarınızı karşılayan bir yazıcı seçmek için yukarıda belirtilen faktörleri göz önünde bulundurduğunuzdan emin olun.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 1000 liraya A3 lazer hele renkli ise biraz zor bütçeyi biraz daha arttırdığınız takdirde ben size epson L1300 tavsiye ederim. mürekkep tanklı bir cihazdır. ilk alımda bile 5000 civarı renkli A4 baskı verir. dikkat etmeniz gereken husus uzun süre baskı almamazlık yapmamanız 15-20 günü geçirmeden 1 adette olsa çıktı alıırsanız sıkıntısız kullanırsınız.

daha ucuz alternatif için (600 tl civarıyd en son) canon ix6850 baskı kalitesi olarakta daha iyidir. tanklı değil kartuşludur kolay dolan kartuşlarla kullandığınız takdirde baskı maliyeti çok çok uygun fiyatlara gelecektir. kolay dolan kartuş kullanımını daha net anlamanız için size bu ürünün k. dolan kartuş linkini yazıyorum incelersiniz.

urun.n11.com
    CANON İX6850 KOLAY DOLAN KARTUŞ SET FULL DOLU (ÜCRETSİZ KARGO) Fiyatları ve Özellikleri
    http://urun.n11.com/kartus/canon-ix6850-kolay-dolan-kartus-set-full-dolu-ucretsiz-kargo-P174557067

• Hocam, Epson L1300 bütçeyi fazlasıyla aşıyor 1.979 TL olarak bulabildim.
    Kullanmamak diye bir şey söz konusu olmayacak günde en az 5 sayfa çıktı alınacak en fazla 50-70 civarı alınır. ( AutoCat A3 Çıktı )
    Canon İX6850 olabilir, kolay dolan kartuş sistemi stabil bir sistem mi ?
    Çok Fonksiyonlu olarak tavsiye edebileceğiniz ürünler var mı ?
  • araba61010 kullanıcısına yanıt
    o kadar olmuşmu L1300 1500 civarına alınabiliyordu bir ara.

evet ix6850'nin kullandığı 550-551 serisi kolay dolan kartuşlar üretim ve tasarım aşamasında doluma özel hazırlandığı için gayet stabil çalışan pratik ürünlerdir. tanklılara nazaran daha sık doldurmak gerekecektir bu külfet olmazsa eğer ham maliyet hemde baskı kaliesi anlamında iyi bir tercih olacaktır Hali haırda ix6850 dolan kartuşlarıyla beraber benimde aktif olarak kullandığım bir cihaz incelemek isterseniz her zaman uğrayabilirsiniz.

çok fonksiyonlu olarak epson WF7610 bulunabilirse oda güzel cihaz adfli faxlı küçük ve orta büyüklükte ofisler için yeterli olur. bu cihaz içinde dolan kartuşlar mevcut ve stabil çalışır.

ayrıca brother mfc j3720 var çok fonksiyonlu onada bakabilirsiniz.
  • Teşekkürler hocam bilgi ve önerileriniz için.
    Tavsiyeniz ve araştırmalarım sonucu brother mfc j3720 aldık.
  • aynı sebepten ben de bir yazıcı arıyorum kardeşim. brother dan memnun musunuz yoksa şu olsaydı dediğiniz oldu mu
  • Şuanlık memnunuz. yakl. 100 küsür sayfa A3 çıktı 50 sayfa da A4 çıktı aldık. Aksi bir durum yok fakat A3 kenarsız yazarken biraz uzun sürüyor. Bunun harici şuanda kartuşlar yazıcının dediğine göre %5 civarında azalmış durumda. Tavsiye ederim.
  • araba61010 kullanıcısına yanıt

kullanma sıklığınıza bağlı olarak tam dolu kartuş sizi süre olarak ne kadar götürüyor acaba?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.