Şimdi Ara

A300 15D kullananlar buraya (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
1
Favori
10.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kullanıcı değiştir iconuna tıkladığımızda oluyor
  • Arkadaşlar bu pc de olan ati 3650 ekran kartının özelliklerini çoğu arkadaşımız çok fazla bilmiyor.Eger kurdugumuz oyunları ve aldığımız performansı yazarsak eminim birçok arkadaşımızın aklındaki soru işaretlerini giderimiş oluruz.Hatta ekran kartını programlarla test etmiş arkadaşlarımız varsa sonuçlarını buraya koyarlarsa çok daha açıklayıcı olur.

Benım çok fazla zamanım olmadığından (malum yaz okulu) oyun kuramadım ama şu an kurulu olan ve gecelerı arkadaşlarla başına toplandığımız oyun olan PES 2008 de en yüksek çözünürlük ve grafik ayarlarında bırakın kasmayı en ufak takılma bile yapmıyor.Birde nfs carbon var onda da en yuksek cozunurlukte 0 sıkıntı ile oyunu oynamak mümkün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onesis -- 6 Ağustos 2008; 11:30:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: onesis

Arkadaşlar bu pc de olan ati 3650 ekran kartının özelliklerini çoğu arkadaşımız çok fazla bilmiyor.Eger kurdugumuz oyunları ve aldığımız performansı yazarsak eminim birçok arkadaşımızın aklındaki soru işaretlerini giderimiş oluruz.Hatta ekran kartını programlarla test etmiş arkadaşlarımız varsa sonuçlarını buraya koyarlarsa çok daha açıklayıcı olur.

Benım çok fazla zamanım olmadığından (malum yaz okulu) oyun kuramadım ama şu an kurulu olan ve gecelerı arkadaşlarla başına toplandığımız oyun olan PES 2008 de en yüksek çözünürlük ve grafik ayarlarında bırakın kasmayı en ufak takılma bile yapmıyor.Birde nfs carbon var onda da en yuksek cozunurlukte 0 sıkıntı ile oyunu oynamak mümkün.

crysis performansını daha önce yazmıştım. ms flight simulator x deluxe ı en yüksek detaylarda takılmadan oynayabildim.

• en baştaki dokunmatik tuşu ışık yakıp sönme den çıkarıp ses açıp kapamaya nasıl getirebiliriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arsuz49 -- 14 Ağustos 2008; 11:34:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: arsuz49

en baştaki dokunmatik tuşu ışık yakıp sönme den çıkarıp ses açıp kapamaya nasıl getirebiliriz?

cevabı bilen kimse yok mu?
    bi de arkadaşlar ne bulursak paylaşım burada a300 15d yle ilgili konu devamlı altlara düşüyo.
  • O tusun bende nasıl işlev değiştirdiğini bilmiyorum bende bi kere kendi kendine oldu ses kapama ve açma olayı sonra bi daha olmadı.Eğer keşfeden biri olursa lütfen bana da haber versin.Bu arada TUROK isimli oyunu full grafiklerde 0 kasma ile oynuyorum şu an daha başka oyun denmelerim oldukça burada sizlerle paylaşıcam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: R`meRt

quote:

Orjinalden alıntı: muhammedda

Bu cift harddisk raid yapılabiliyormu??
    Birde ekran 1680x1050 destekliyormu??

almayı düşünüyorum ama 9500m gs olsa daha iyi olurmuş demek

Hocam yukarda bır arkadas sormustu malesef raıd ozellıgı yok.Ekran kartı 9500 yada 8600gt olsaydı bıde raıd olsaydı ınanın sımdıkı fıyatı hakedıyor olacaktı.Ama bu halıye bıraz pahala 400-500ytl kadar.

Notebook ekran kartlarında ATİ 3650 NVİDİA 8600GT'den çok daha iyi.
  • arkadaşlar tempro diye bir program var onu kuranlar varsa bi şey sormak istiyorum.bu program yazılım sürücüsü(Firmware uptade) buldu bunu indirdim fakat hata veriyor.bu sorunu yaşayanlar var mı?nasıl çözebilirim?

A300 15D kullananlar buraya
  • ayrıca şu multimedya tuşlarının en solundaki tuşun ne zaman ses kısmaya ne zaman tuşları kapatmaya yaradığını bilen birisi varsa lütfen yardım etsin.bende sadece ışıklar yanıp sönüyo o tuşla
  • beyler sıze bu ısık hakkında onceden bılgı verdım.

baslat programlar toshiba hw setup a gırın

ısık ac kapa var oradan kapalı veya acık dıyın

ondan sonra o dugme ıcık acıp kapamaya degıl ses acıp kapamaya yarayacak
  • istanbulda stoklarda kalmamış :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: techfash

beyler sıze bu ısık hakkında onceden bılgı verdım.

baslat programlar toshiba hw setup a gırın

ısık ac kapa var oradan kapalı veya acık dıyın

ondan sonra o dugme ıcık acıp kapamaya degıl ses acıp kapamaya yarayacak

bu hw setup ın windowsla bir ilgisi var mı? sisteme bi zarar vermez di mi bu hw setup ı kullanmak? bir de eğer ışıktan sese geçirirsek sonra nasıl sesten ışığa geçirebiliriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arsuz49 -- 22 Ağustos 2008; 12:28:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: blockader

istanbulda stoklarda kalmamış :(

hiçbir yerde kalmamış mı?
  • arkadaşlar bir sorum daha var: bu toshiba recovery disk creatorla yaptığımız diskte sadece sistem dosyalarını mı yedekliyo? yani müzkleri resimleri falan yedekliyo mu?
  • quote:

bu hw setup ın windowsla bir ilgisi var mı? sisteme bi zarar vermez di mi bu hw setup ı kullanmak? bir de eğer ışıktan sese geçirirsek sonra nasıl sesten ışığa geçirebiliriz?

quote:

arkadaşlar bir sorum daha var: bu toshiba recovery disk creatorla yaptığımız diskte sadece sistem dosyalarını mı yedekliyo? yani müzkleri resimleri falan yedekliyo mu?

kişisel dosyaları windowsun kendi yedekleme programı yedekliyor mu? sorularıma cevabı olan??
  • Merhaba arkadaslar. Toshiba Recovery Disc Creator programına acil ihtiyacım var. bunu download edebileceğim biryer varmı? eğer yoksa siz program files daki dosyalarını upload edebilirmisiniz çok rica ediyorum. A300-15 Kullanıcısıyım. Teşekkür ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: tourek91

Merhaba arkadaslar. Toshiba Recovery Disc Creator programına acil ihtiyacım var. bunu download edebileceğim biryer varmı? eğer yoksa siz program files daki dosyalarını upload edebilirmisiniz çok rica ediyorum. A300-15 Kullanıcısıyım. Teşekkür ederim

mesajı yeni gördüm eğer hala gerekiyorsa upload edebilirim.
  • ben de yeni aldım arkadaşlar şöyle bir sorunum var, bilmiyorum belki sizde de vardır aydınlatırsanız sevinirim. toshiba a300-15a model laptopumda prize takılı ve pili takılıyken kapattığımda tekrar açılmıyor ancak fişi ya da pili birinden birini sökersem tekrar açılıyor. bu bir sorun mudur? güvenlik önlemimidir. hani bilg. açılırken gücü çıkarıp fazla yüklenmeyi mi önlemeye çalışmışlar, bir türlü fiş takılıyken laptopu açamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kanunsuz

ben de yeni aldım arkadaşlar şöyle bir sorunum var, bilmiyorum belki sizde de vardır aydınlatırsanız sevinirim. toshiba a300-15a model laptopumda prize takılı ve pili takılıyken kapattığımda tekrar açılmıyor ancak fişi ya da pili birinden birini sökersem tekrar açılıyor. bu bir sorun mudur? güvenlik önlemimidir. hani bilg. açılırken gücü çıkarıp fazla yüklenmeyi mi önlemeye çalışmışlar, bir türlü fiş takılıyken laptopu açamadım.

bende hiç böyle bir sorun olmadı. ama 1-2 günden beri şarj aleti çalışmıyor. fişe takıyorum laptopu şarj etmiyor ve tiz bir ses çıkarıyor, neden olabilir acaba? istanbul'a döndüğümde garanti servisine vericem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kanunsuz

ben de yeni aldım arkadaşlar şöyle bir sorunum var, bilmiyorum belki sizde de vardır aydınlatırsanız sevinirim. toshiba a300-15a model laptopumda prize takılı ve pili takılıyken kapattığımda tekrar açılmıyor ancak fişi ya da pili birinden birini sökersem tekrar açılıyor. bu bir sorun mudur? güvenlik önlemimidir. hani bilg. açılırken gücü çıkarıp fazla yüklenmeyi mi önlemeye çalışmışlar, bir türlü fiş takılıyken laptopu açamadım.

boyle bır guvenlık onlemı yada uygulaması yok pc nde sorun var bır an once servıse goturmenı onerırım
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.