Şimdi Ara

A300 15D kullananlar buraya (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
1
Favori
10.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende ondeki ses acma kisma dugmesi bozuldu, calismiyor.
  • bu ekranı tutan menteşenin çizilmesi herkeste var mı? yoksa kullanımdan mı kaynaklanıyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: arsuz49

bu ekranı tutan menteşenin çizilmesi herkeste var mı? yoksa kullanımdan mı kaynaklanıyor?

bendede var aynısı yarın servise götürüyorum, sanırım üretim hatası olmalı bu serinin. Kulanıcının orası için nasıl bi kullanma talimatı olabilirki.
  • arkadaşım servis ne cevap verdi ?hatalarını kabul ettiler mi bizi de bilgilendirir misin??eğer kabul ettilerse ben de gönderecem..
  • pazartesi servise verdim sürtünmeden dolayı oluştuğunu ve bakıcaklarını söyleyip cihazı teslim aldılar. Şuan bir gelişme yok.
  • gelişmeleri bize de haber edersen sevnirim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: lvd.disappear

pazartesi servise verdim sürtünmeden dolayı oluştuğunu ve bakıcaklarını söyleyip cihazı teslim aldılar. Şuan bir gelişme yok.

bir gelişme var mı?
  • Ya ben hala anlamadım neresi ciziliyor mümkünse cizik yerin resmini çekip koyabilirmisiniz
  • quote:

quote:

pazartesi servise verdim sürtünmeden dolayı oluştuğunu ve bakıcaklarını söyleyip cihazı teslim aldılar. Şuan bir gelişme yok.

bir gelişme var mı?

A300 genel başlığında yazmıştım gelişmeleri ordan takip edersiniz tekrar.

dün aradıalr toshibadan menteşenin değişmesi için parça beklediklerini ve tarihin belli olmadığını söylediler. 10 iş günü oldu işte ellerinde stok yokmuş.

@ onesis
    LCD panelin altında menteşe var kapağı açıp kapatmak için oranın sol tarafı komple çiziliyor ince ince sürtünmeden dolayı.
  • Arkadaslar,

Notebook'a yedek adaptor satin almak istiyorum, Toshiba Shop'ta oldukca pahali. Daha uygun bir yer onerebilir misiniz bana?

Tesekkurler.
  • quote:

quote:

quote:

bir gelişme var mı?

A300 genel başlığında yazmıştım gelişmeleri ordan takip edersiniz tekrar.

dün aradıalr toshibadan menteşenin değişmesi için parça beklediklerini ve tarihin belli olmadığını söylediler. 10 iş günü oldu işte ellerinde stok yokmuş.

@ onesis
    LCD panelin altında menteşe var kapağı açıp kapatmak için oranın sol tarafı komple çiziliyor ince ince sürtünmeden dolayı.

arkadaşım aynı sorun bende de var.. bilgisayarın o açılıp kapanma menteşesi çizilmiş durumda.. garantisi var acaba bedavaya mı yaptırdın sen yoksa bir ücret mi ödedin ?

ve ben bu bilgisayarı rusyadan aldım yaklaşık 2 milyara..siz kaça aldınız ?
    fiyatlar ne kadar

• soruma cevap verecek olan yok mu ?
  • Arkadaşlar ben bu laptopa 4 gb 1333 mhz ram takmayı düşünüyorum. Anakart destekler mi acaba, yardımcı olabilir misiniz ?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.