Şimdi Ara

A300 15D kullananlar buraya (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
1
Favori
10.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende birkaç gün önce A300 - 15D aldım. suan gayet memnunum. Manyak bir alet:P

• Toshiba A210-16G bilgisayarımda face recognition (yüz tanımlama) programını indirip kurdum. Sorunsuzca çalışıyor. Sizde indirebilirsiniz. Linki aşağıda veriyorum.

http://support1.toshiba-tro.de/tedd-files2/0/fareg-20080616142601.zip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilmec -- 2 Temmuz 2008; 12:59:23 >
  • Arkadaşlar size bir önerim var..Yeni kullanışlı programlar bulduğumuzda burada paylaşalım birbirimize faydası olur..Topiğimizi güncel tutalım..
  • sonunda a300 15 d mle crysis oynadım. donanımı sınayıp seviyeyi belirleye tıkladım. grafik seviyesini yüksek olarak ayarladı. atilerin baştaki videodaki her zaman olan biraz takılması dışında oyunu yüksekte gayet rahat oynadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: arsuz49

sonunda a300 15 d mle crysis oynadım. donanımı sınayıp seviyeyi belirleye tıkladım. grafik seviyesini yüksek olarak ayarladı. atilerin baştaki videodaki her zaman olan biraz takılması dışında oyunu yüksekte gayet rahat oynadım.

gayet iyi ozaman yükses seviyelerde oynadıysan oyunu
  • arkadaşlar ben makinayı aldığımda yedekleme yapmamıştım, şimdi yapmaya çalışıyorum ama C diskinde hata veriyor ve yedekleme işlemini başlatmıyor. Diski hatalara karşı denetle ve hataları düzelt diyorum, windows çalışırken bunu yapamaz, bilgisayarı tekrar başlattığınızda işlem yapılsın mı diyor. Evet diyorum, hiç birşey olmuyor. Ne yapmalıyım, yardımcı olur musunuz ???
  • Merhaba, ben bu ürünü Dubai'den 1800 dolara getirttim. Ancak aldığıma pişman oldum. Aldıktan daha 15 gün sonra sorun yaptı bilgisayar ve Toshiba'nın garanti kuralları dahilinde hiç bir şekilde müşteri lehine bir çaba yok. Resmen sizi ortada bırakıyorlar. Ayrıca Harman/Kardon ses sistemi var üzerinde ama pek başarılı değil bence, ne film izlerken ne de müzik dinlerken cihazın sunduğu ses hiç tatmin edici değil, neredeyse kulağımı dayayacam bilgisayara. Daha önce HP kullandım Altec Lansing ses sistemi bundan kat be kat daha iyiydi. Ürüne XP kuramamak da ayrı bi sorun.... Türkiye'de sadece distribütörlük olarak var oldukları için sınırlı hizmet veriyorlar ama HP gibi firma olarak burda var olsalardı daha iyi olurdu. Kesinlikle tavsiye etmem, Toshiba'dan hiç bir ürün almayacağım...
  • @drejonta, başına gelen sorun üzücü tabi ancak.. Toshibanın ürünleri arada böyle hatalı olabilsede, hp gibi kronik bir arızası ve sorunu şuana kadar çıkmadı.. En azından a300 serisinde..
    Türkiyede teknik servis konusunda bence en kaliteli hizmeti toshiba servislerinden alırsınız..
    Neyse sorununuz birde toshiba - tech ( - sil ) forumunda belirtin ordakilerle görüşün..
    spot mal olduğu için ne derece yardımcı olurlar bilemicem.
    ii forumlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaB0 -- 9 Temmuz 2008; 13:57:58 >
  • İlgin için teşekkür ederim. Yapcak bişi yok artık kullanacağız bu şekilde :-)

Bu arada ürüne hiç XP işletim sistemi kuran var mı? Bi sorun yaratıyor mu ya da tavsiye eder misiniz? XP kurmayı düşünüyorum da...
  • arkadaşlar bu c diskindeki hataları nasıl temizleyebilirim ? Lütfen yardım edin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: drejonta

Merhaba, ben bu ürünü Dubai'den 1800 dolara getirttim. Ancak aldığıma pişman oldum. Aldıktan daha 15 gün sonra sorun yaptı bilgisayar ve Toshiba'nın garanti kuralları dahilinde hiç bir şekilde müşteri lehine bir çaba yok. Resmen sizi ortada bırakıyorlar. Ayrıca Harman/Kardon ses sistemi var üzerinde ama pek başarılı değil bence, ne film izlerken ne de müzik dinlerken cihazın sunduğu ses hiç tatmin edici değil, neredeyse kulağımı dayayacam bilgisayara. Daha önce HP kullandım Altec Lansing ses sistemi bundan kat be kat daha iyiydi. Ürüne XP kuramamak da ayrı bi sorun.... Türkiye'de sadece distribütörlük olarak var oldukları için sınırlı hizmet veriyorlar ama HP gibi firma olarak burda var olsalardı daha iyi olurdu. Kesinlikle tavsiye etmem, Toshiba'dan hiç bir ürün almayacağım...

Sanırım sizin bilgisayara özgü bir sorun bu. Harman Kardon konusunda özellikle. Çünkü bende de a300-15d var ve ses yarısındayken bile odanın her yerinden çok rahat ve net duyulabiliyor. Şimdiye kadar notebooklarda gördüğüm en güzel ses sistemi diyebilirim rahatlıkla.

• ben de moskovada yaşıyorum ve burdan bu bilgisayarı 2100 ytl civarına aldım.. gayet de memnunum.. ses sorunu da yaşamıyorum,ürün de temiz..
  • Çok şanslıyım desenize :) eee hiç xp kuran yok mu ya bu bilgisayara?
  • xp kurulumu bu sitede gayet güzel açıklanmış ve driverları verilmiş. ayrıca kuranların yorumları da var.
    http://www.note-book.gen.tr/toshiba-f6/toshiba-satellite-a300-15d-psaj4e-xp-kurulumu-ve-driverlari-t3521.html?sid=e8491d88f12978066bc2dbef86c08c9c
    (bağlantıyı açmak için note ile book arasındaki çizgiyi kaldırın.)
  • Merhabalar,
    Bende bu laptop'u 23 haziranda teknosa'dan aldım.. Vatan'da bahsedilen asus modeli de güzeldi ama taxfree vermedikleri için (kktc'de olduğumdan 335 milyon geri aldım ) almadım.. Birde hp nin aynı işlemciye ait modeli vardı bimeks'te 200 milyon falan fark ediyordu arada onu almak için gitmiştim ama a300 ün t8800'lık modeli ile karşılaştırdık toshiba açık ara fark attı hatta bimeks'te ki görevli ben olsam teknosa'dan gider üst modelini alırım dedi :)

Daha önce laptop konusunda azım yandığı için uzun uzun araştırdım arkadaşlar.
    Sony-Toshiba-Asus-Hp bunlardan birini alacaksın bu sefer toshiba aldım..
    Uzun uzun araştırdım ve en iyi islemciye sahip olan modeller'den zaten bahsetmişsiniz ve şuan gereksiz yere tartışılıyor.
    Bence bu modeli konuşmalıyız artıları ve eksileri ile...

İşlemci bence çok güzel.. 6MB L2 nin fark yaratmayacağını düşünenlere katılmıyorum (Micro işlemciler ile ilgili ders almış olanlar bilirler)
    Ekran kartına gelince.. Arkadaşlar bence ekran kartı yeterli neden derseniz şuan çalıştırmadığı oyun olacağını sanmıyorum..
    Ha çok oyun oynamak istiyorsanız ucuz bir model laptop + ps3 falan alın derim 5 yıl doya doya oynarsınız... Paranıza yazık olmaz..
    Önemli olan Toshiba'nın neden bu ekran kartını seçtiğidir. 2.900ytl lik laptop yapacaksın kötü bir seçim yapmazsın heralde bunu arkasında hesaplamalar yatıyor (enerji harcama , dayanıklılık ,lcd ile olan uyumu vs.. o yüzden bu seçim kötü değil bence )
    Orjinal ramleri samsung marka.. Ram ler 4'lene bilir ama kesinlikle SAMSUNG alın arkadaşlar..
    Marka laptoplar uzun süre test aşamasından geçerler ve en verimli donanımla piyasaya sunulmaya çalışılırlar.
    Sabit Diskler TOSHIBA MK3252GSX
    DVD-RW PIONEER DVRKD080A

Parçaların kalitasine gelince bence çok kaliteli..
    Yani bir ortam da laptop'unuz asus'tan yada bir birine çok benzeyen hp'lerden farklı olduğu için imaj bir laptop , al benisi fazla (sexy diyelim )
    Ses olayına gelince Harman/Kardon bence süperrr...

Birde bir kaç deneme yaptım super pi de 1milyon'u 18sn de hesapladı...
    Vista performansı süper ve ötesi abartmıyorum bende aldığımda biraz kuşkuluydum açıkçası
    olmadı xp yüklerim diyordum ama artık öyle birşey düşün müyorum.

CD sürücüsü biraz narin kopya dvd'lerde bence okadar iyi değil..
    Laptop biraz narince duruyor (aslında pırıl pırıl birşey olur diye insan ürküyor :) )
    Aydınlatma düğmesi çok şık geceleri isterseni açıyorsunuz isterseni kapatıyorsunuz bence çok hoş bir ayrıtı :)
    Şarj konusunda ben biraz sıkıntılıyım gerçi benim olduğum yerde voltaj fazla iyi değil ondan kaynaklanıyor olabilir.

Almayı düşünen arkadaşlara şunu söylemek istiyorum. Hangi modeli alırsanız alın 2 sene içinde ekran kartı falan demode olacak
    oyun için laptop almayı düşünmeyin yok oynarım diyorsanız açıkçası (ps3 hala alın diyorum ) monster falan alın...
    Yani öncelikler ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurun.

Ben Vista'da sorunsuz + Paylaşımsız ekran kartı olan + Şık tasarıma sahip + Visual Studio Kullanabileceğim + arasıra oyun oynayacağım ve en önemlisi bana UZUN SÜRE YOLDAŞ OLACAK bir model olarak bunu aldım..

Bu arada toshiba'nın tempro'diye bir yazılımı var onu yükleyin bios güncellemesine kadar bilgisayarınızın modeline göre update çıkınca hemen haber veriyor.

Bir kaç ekran görüntüsü veriyorum fazla konuştum heralde :)
     A300 15D kullananlar buraya

• teşekkürler arsuz49!
  • arkadaşlar yeni bir şey bulduğumuzda hep paylaşalım konuyu güncel tutalım. hep altlara düşüyo konu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arsuz49 -- 15 Temmuz 2008; 13:18:56 >
  • Arkadaşlar bu bilgisayara 5.1 veya 4.1 ses sistemi baglayan oldumu 3 boyutlu ses alınabiliyormu?
  • bu toshiba tempro programı sanırım sadece vista destekli bi program ... yanılıyorsam biri beni düzeltsin ... eğer programın Xp için olanı varsa bilgilendirse sevinirim ...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.