Şimdi Ara

A300 15D kullananlar buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
1
Favori
10.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende 3 gün önce teknosadan A300 15D aldım toshibanın kendi sitesinden de face recognition (yüz tanıma) programını indirdim fakat bir türlü beceremedim yüzü kaydediyorum kontrolunu de gerceklestiriyorum fakat pc acılırken yuz tanımada yüz tanımlanamadı diyor.Kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi ne yapmam lazım

• şu anki fiyatının 1900$ larda olduğu ve bu kadar para etmeyeceği göz önüne alınırsa bu topik biraz yetim kalacak gibi..
  • bence o paraya yarı ozellikleri olan vaioları alanlar oldugu icin bunu da alanlar olur... ayrıca parasında degdigi kanaatindeyim..

640 gb hdd 2.5 ghz 6 mb cache 3 gb ram 512 yerlesik grafik kartı ile cok iyi bence... piyasada her notebookda gordugumuz ozellikler deil bunlar ..
  • 640gb hdd ıcın tutupta bu kadar para bayılmam aynı ozellıkler asus m51sn'de mevcut ustune bırde ekran kartı daha ıyı fps verıyor oyunlarda.Vatanda fıyatı ındırımlı halı 2700lıraydı. Dedıgım asus 2380ytl,320lıra cebımde kalır.Cok hdd ıhtıyacıda duyarsam o 320lıranın 180lırasına WD'nın 16mb on belleklı 500gblık extarnal hdd alırım.Zaten raıd ozellgıde yok 2x320 abartı yanı.Marka olarak kotu bır marka degıl toshıba ama bence bu urun hakettıgı fıyatın cok cok ustune

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R`meRt -- 23 Haziran 2008; 18:25:09 >
  • 3 hafta beklememden sonra sonunda a300 15d me kavuştum..kasa harika hız süper fakat daha önce birkaç arkadaşında dediği gibi ısınıyor sanırım biraz CPU da66 dereceyi gördüm hemde kasmadan bilgisayarı..msn ve bir kaç explorer sayfası ile.hemde bulundugum mekanda klima çalışıyor..ne dersiniz problem yaşıyacakmıyım sizce??birde bnm bilgisayarda "türkiye için özel üretilmiştir" yazısı bulunmuyor??düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim...
  • abi dunya para verıp alıyoruz bu bılgısayarları bence hıc takmayın kafanıza ısınma olayını bısey olursa toshiba nın servısı bıldıgım kadarıyla turkıyenın en ıyı servısıdır yollarız olur bıter bu arada yuz tanıma olayını cozdum yapamayanlar olursa yardımcı olmata calısırım.Bır arkadasın dedıgıne cevaben asus ile toshibanın diz üstü bilgisayarları karsılastırılamayacak kadar cok fark ıcerırler en basıtınden kullandıkları ğarcalardakı kalıte farkı apacık ortadadır.teknık servıs boyutuna ıse hıc gırmıyorum.Bu bılgısayarı degerlendırmeden once gıdıp bı yerlerde bıraz kurcalayın ondan sonra yorum yapın ....
  • Bu arada bu pc ye 4.1 5.1 ses sistemi baglayan varmı.Ses kalıtesı nasıl verım alınıyormu.Yoksa harıcı ses kartıyla mı kullansak daha ıyı olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CREA A9+ KULLANICILARI BURAYA
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar şu klavyedeki multimedya tuşlarının ışığının nasıl yandığı hakkında bi fikriniz var mı?
  • o tusların en solunda bı tus var (multımedıa tuslarının en basındakı tus) bazen sesi tamamen kısıyo ama bazende ısıkları yakıp sondurmeye yarıyo nasıl oldugunu cozemedım henuz.
  • Alan arkadaslara hayırlı olsun.Gule gule kullanın guzel cıhaz.Ekran kartıda 9500 yada 8600 olsaymıs tadından yenmezmıs ama..

quote:

Orjinalden alıntı: onesis
    Bu bılgısayarı degerlendırmeden once gıdıp bı yerlerde bıraz kurcalayın ondan sonra yorum yapın ....

Bana ıtafen yazıldıgını dusundugum ıcın cevap verıyorum.

fırma kalıtesıne ,servıs olanaklarına fılan hıc degınmıyorum.Soledıgım sey ıstenen paranın hakkettıgı olmadıgıdır.Yukarda yazdım aynı kalıte baska bır fırma ıle aynı ozellıklerdekı fıyatını yazmıstım.Bu cıhazın Olabılır fıyatı en fazla 2400ytl'dır.Gıdıp bır yerlerde degerlendırın dıyorsunuz.Elımdekı olanaklar cercevesınde dısturıbutorden aldıgım bılgıyı paylasım.Suan stogunda mevcut degıl temmuz ayınde yenı serı ıle tekrar gırıs yapacak,bır kac degısıklıkle.Yanı bu cıhazı ınceledım ses kalıtesı guzel goruntusu guzel ama 640gb hdd ıcınde 400-500lıra fazla verılmez yazık gunahtır.

• Not:Dısturıbotr stogunda yok.Parekende fırmalarında mevcut ıdı.Vatandada yok suan.
  • cehaletimi mazur görün bu cihazda hdmi çıkış ve blueray mevcut mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: grcim

cehaletimi mazur görün bu cihazda hdmi çıkış ve blueray mevcut mu?

Blueray ve hdmi mevcut degıl.
  • teşekkür ederim,
    blueray neysede keşke hdmi olsaydı

quote:

Orjinalden alıntı: mertyeldan

quote:

Orjinalden alıntı: grcim

cehaletimi mazur görün bu cihazda hdmi çıkış ve blueray mevcut mu?

Blueray ve hdmi mevcut degıl.
  • Arkadaşlar bendeki şansla çölde kutup ayısıyla karşılaşırım heralde..Biraz üstte bahsetmiştim dün aldıımı sonunda laptopumu..dün kullandm hiçbir problem yok...sabah işe geldim açtım ve sürekli explorer takılıyor..ctrl+alt+del yapıyorum tık yok...makina kasıyor...on/off tuşundan kapadım..tekrar açtım besmele eşliinde yine aynı...hemen dedim recoveryi oluşturayım bidaa kurayım şunu...yokk....4 tane dvd yedim başlıyor takılıyor...çıldırmamak içten deil..2buçuk saatimi yedi..hiç bişi yapamıyorum..HDD yi tarattım problem için güvenli kipte açtım ne var ne yok diye yok olmuyor..haydi koş teknosaya...format atın dedim onlarda yapamadılar...bana geri vermek istersem hediye çeki vericeklerini söyledirler tutarı kadar..Yermiyim hemen avukatımı aradım orda avukat parayı söke söke geri alıcaımı söyledi tabi bende biliyodum bunun olucağını..daha 24 saat geçmemiş ayıplı mal...Tabi benm boş olmadıımı görünce arkadaşlar hemen geri vites bir dakika istediler..başka bir mağazalarında daha olduğunu dilersem oradan getirtebiliceklerini söylediler.Bende kabul ettim..Yarına kaldı tabi...bakalım hayırlısıyla gelsinde artık...Alıcak arkadaşlara sesleniyorum..Alet NALET :)) kesinlikle düşünmesinler...herşeyi harika..Pavillon dv4000 (2GB RAM) kullanıyordum bundan önce XP ile..a300 15d vista ile ondan çok daha hızlı...Vistanın hiç bir yavaşlatması söz konusu değil ama makina biraz ısınıyor..dün bir kaç explorer sayfası msn ve media player ile 66 dereceyi gördü...Bakalım yarın yeni makinam gelsin biraz kullanayım sizinle tekrar paylaşırım...

• @cihanchn
    geçmiş olsun arkadaşım.. Yarın hayırlısıyla yenisini aldıgında vista puanını screen'liyip buraya koyarsan çok sevinirim..
    Şuanda A300-15D ile Asus M51SN arasında kararsızım..
    Toshibanın fiyatı biraz tuzlu olmasa hemen alırım ama asus'un özellikler beni cezbediyor + olarak sadece 2 gb ram takmam toshibanın önüne geçirir zaten bu ürünü.. Hdd hariç.. Asusun Servisinden şüpheliyim
  • Teşk ederim saolasın..vista puanı 5,4 5,4 5,0 5,4 ortalama 5,0 dı sanırım..ama yarın gelsin bi yine screenlerim..Cihaz gerçekten çok güzel...bir arkadaşım var toshiba kullanıcısı ana kartı yandı durduk yere 1 haftada değişti ve geldi..Ayrıca HP nin servisindeki gibi yedeklemeyi kendiniz yapıcaksınız diye saçma bi zorunluluk yapıpta oraya kadar gitmiş yanında USB bellek bulunmayan kullanıcıları gerisin geri evine gönderip bir gün sonra bir daha aynı yolu çektirip aynı yere getirmiyorlar....Yedeklemeyide ücretsiz olarak kendileri yapıyorlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sabotaj1148

@cihanchn
    geçmiş olsun arkadaşım.. Yarın hayırlısıyla yenisini aldıgında vista puanını screen'liyip buraya koyarsan çok sevinirim..
    Şuanda A300-15D ile Asus M51SN arasında kararsızım..
    Toshibanın fiyatı biraz tuzlu olmasa hemen alırım ama asus'un özellikler beni cezbediyor + olarak sadece 2 gb ram takmam toshibanın önüne geçirir zaten bu ürünü.. Hdd hariç.. Asusun Servisinden şüpheliyim

Hocam m51sn yı kullandıgım ve a300-15d yıde yakınen ınceledıgım ıcın rahatlıkla ve kendı krıterlerımle yazabılıyorum m51sn yı tavsıye ederım.Imkanın varsa 4gb ram taktır.Oyunlardakı performansı gor o zaman.Ekran kartı olarakda kesınlıkle nv9500 atı3650'den kat kat ıyı.TAvıye ederım hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R`meRt -- 26 Haziran 2008; 11:22:01 >

• Arkadaslar yurt dısında a300-15d yı 1.850 bın dolara buldum sızce bu fırsatı kacırmayıp alayım mı yoksa asus m51sn mı alayım
  • Hocam yukarda bırsuru neden saydım.m51sn'nın ekran kartı daha ama a300-15d nınde hdd sı fazla.Ekran kartını ılerde degıstırebılırmısınız muamma ama hdd yı ya degıstırebılırsınız yada external alıp kullanabılırsınız.Ben m51sn derım.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.