Şimdi Ara

A300D-125 AMD TURX2 TL-60 2.0GHZ-2048MB-200GB-895MB (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
374
Cevap
0
Favori
21.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/kingston-2gb-667mhz-ddr2-notebook-memory-kvr667d2s52g-/productDetails.aspx?categoryid=47&productid=bd71542

bu marka ram'den bahsediliyor değil mi ? Ben ram alacagım da, ram tavsiye eden arkadaş bu rami mi tavsiye etti acaba ? Yanlış bir sipariş vermeyeyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Piyerpare

http://www.hepsiburada.com/kingston-2gb-667mhz-ddr2-notebook-memory-kvr667d2s52g-/productDetails.aspx?categoryid=47&productid=bd71542

bu marka ram'den bahsediliyor değil mi ? Ben ram alacagım da, ram tavsiye eden arkadaş bu rami mi tavsiye etti acaba ? Yanlış bir sipariş vermeyeyim

Evet hocam KINGSTON 2GB 667MHZ sorunsuz çalışmaktadır gönül rahatlığıyla alabilirsiniz..

• Tamam o zaman bugün bende alayım, teşekkür ederim :)

quote:

Orjinalden alıntı: satyros

quote:

http://www.hepsiburada.com/kingston-2gb-667mhz-ddr2-notebook-memory-kvr667d2s52g-/productDetails.aspx?categoryid=47&productid=bd71542

Evet hocam KINGSTON 2GB 667MHZ sorunsuz çalışmaktadır gönül rahatlığıyla alabilirsiniz..

• ne kadara aldığınız bilgisini paylaşabilirseniz sevinirim. Alacak arkadaşlara bir fikir verir. Bende almak istiyorum ama bir türlü zaman ayırıpta almaya gidemedim.

quote:

Tamam o zaman bugün bende alayım, teşekkür ederim :)

quote:

Orjinalden alıntı: satyros

quote:

• Bugün gittim aldım 2gb ram.. Vatan'dan aldım, 53 ytl..

Yalnız şöyle birşey oldu, bende yüklü olan vista 32 bit olduğu için ram'i taktıktan sonra bilgisayarım'dan özelliklerden bakınca 3gb ram görünüyor..Vatan'da çalışan kişi bios'ta 4gb görünür ama 32 bit Windows oldugu için 3gb görünüyor burada dedi..Yani 4gb'dan faydalanmak için 64 bit yüklemem gerekliymiş..

Bunu da nasıl yapabilirim bilmiyorum..Bunu yapan varsa bilgi verebilir mi acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piyerpare -- 1 Aralık 2008; 17:31:30 >
  • 2gb ram hayırlı olsun. fiyatı öğrenmemiz iyi oldu.
    sorunuzun cevabını bilmiyorum.
    ram i yükledikten sonra hızda bir artış oldumu?
  • Teşekkür ederim

Evet baya hızlandı..En basitinden FM 2009 oynarken, oynayanlar bilir, ileriki sezonlarda oyun çok yavaşlıyordu ama şimdi o yavaşlama olmuyor..
  • verdiğin bilgiler için teşekkürler...

quote:

Teşekkür ederim

Evet baya hızlandı..En basitinden FM 2009 oynarken, oynayanlar bilir, ileriki sezonlarda oyun çok yavaşlıyordu ama şimdi o yavaşlama olmuyor..

• rica ederim..

64 bit yükleyebilen biri varsa nasıl yaptıgını anlatırsa sevinirim

quote:

Orjinalden alıntı: soldier-down

verdiğin bilgiler için teşekkürler...

quote:

Teşekkür ederim

• Forumdaki tüm arkadaşların Bayramını kutluyorum. Daha nice bayramlara sevdiklerinizle birlikte kavuşmanız dileğiyle...
  • quote:

Bugün gittim aldım 2gb ram.. Vatan'dan aldım, 53 ytl..

Yalnız şöyle birşey oldu, bende yüklü olan vista 32 bit olduğu için ram'i taktıktan sonra bilgisayarım'dan özelliklerden bakınca 3gb ram görünüyor..Vatan'da çalışan kişi bios'ta 4gb görünür ama 32 bit Windows oldugu için 3gb görünüyor burada dedi..Yani 4gb'dan faydalanmak için 64 bit yüklemem gerekliymiş..

Bunu da nasıl yapabilirim bilmiyorum..Bunu yapan varsa bilgi verebilir mi acaba ?

Öncelikler bütün arkadaşlarımızın bayramını kutlarım.64 ve 32 bit arasında o tarz bir fark yoktur sizin notebookta neden öyle bir olay oluştu hatta herşeyi bildiğini iddia eden sevgili vatan teknik servisindeki arkadaş size neden gerçek olmayan bir bilgi verdi bilmiyorum. bu model ile birlikte gelen 32 bit vistayı kullanmaya devam ediyorum ve 4 gb ram hem bilgisayarım kısmından hemde biostan gözüküyor. bence bir bakın bakalım biostada 4 mü gözüküyor yoksa yanlışlıkla 2 yerine 1 mi taktılar

A300D-125 AMD TURX2 TL-60 2.0GHZ-2048MB-200GB-895MB

• Şimdi güncelleştirmeler bitince tekrar baktım ve Windows'ta 4gb görünmeye başladı..Ram'i almadan önce format atmıştım ve sonra ram taktırmıştım, güncellemeler yüklü değilken 3 gb görünüyordu ama şimdi 4gb görünüyor :)
  • Daha önce tavsiye bölümüne açtığım konumu buraya taşımaya karar verdim,sanırım doğru yer burası :))

1 A300D-125 masaüstü

En rahat oynanabilen çözünürlükleriyle birlikte liste :

Pes2009 (1280x800 -full detail )
    Call Of Duty Modern Warfare (1024x768 - full detail )
    Call Of Duty World at War (1024x768 - medium detail )
    Need For Speed Prostreet (1280x800 - full detail )
    Need For Speed Undercover (1280x800 - full detail )
    Red Alert 3 (1280x800 -full detail )
    GTA 4 (1184x720) (masaüstünde görünmüyor,caps aldıktan sonra farkettim tekrar eklemeye gerek olmadığını düşünüyorum)
    LEFT4DEAD (1024x768 max)
    ------------------------------------------------------------------,

Oyunların hepsi 2008-2009 oyunları hatta aralarında çıkışı 1 ay bile olmamış oyunlar bile war gördüğünüz üzere

Üzerinde yapılan en büyük değişiklik +2gb ram eklendi ve 64 bit vista yüklendi şuan | 4,3 GB RAM | görmekte toplamda !..
    +320 gb hdd daha takıldı 2.hdd yuvasına..Bunların bana masrafı sadece 220 ytl olmasına rağmen eğer daha üst bi versiyonu bu şekilde kurulu alsaydım 2bin ytl den aşağı ödemezdim..Bir Amd kullanıcısı olarak performansı oyunları baz alarak sunmak istedim..
    Bu notebook 4 ay önce Vatan Computer dan 1100ytl gibi bi fiyata alınmış ve eklemelerle birlikte ~1300ytl ye mal olmuştur..Şuan bu aletin yüksek çözünürlükte oynayamayacağı bi oyun üretildimi bilmiyorum ama demek istediğim eğer gerçekten oyunların tamamını maksimumda oynayabilecek bi canavar istiyosanız desktop pc alın,ha diosanız ki ben notebook istiyorum o zaman oyun makinası adı altında satılan pahalı seriler için para biriktirmekten boşa helak olmayın..Qosmio serisiyle bu pc arasında performans farkı sadece bi call of duty world at war u 1280 x 800 de oynayabilmek olucak ki yeni oyunları az çok bilirsiniz çözünürlük düşsede grafik kalitesi belirli bi düzeyin üzerinde 1024x768 den aşağı inmediğiniz sürece yukarı çıktığınızdada yakın kaliteler elde ediyosunuz..

----------

*** +2 GB eklediğinizde eğer 32 bit işletim sisteminde kalmaya devam ederseniz 3.3 GB üzerinden çalışırsınız..Vatan Computer daki eleman sallamış demeyin yani boşa :) evet Bios ta 4GB görünür,vista üzerindeyken özelliklere baktığınızdada 4gb görünür ama o 3,3 GB kullanır bunu ctrl+alt+del yapıp Performans a tıklarsanız görebilirsiniz orda 3325 toplam yazıcaktır.. 4GB ve üzeri ram 64bit veriyolu üzerinde çalışabilir.. 64 bit e çıkmak konusu size kalmış ama yukarıda yazdığım oyun performansları 64 bit te gelir size

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x666 -- 11 Aralık 2008; 2:38:23 >

• arkadaşlar maşalalh bazılarımız A300D-125 lerini coşturmuş durumda
    ama ben hala aşırı ısınıp kendi kendine kapanıveren bi A300D-125 ile uğraşıyorum.

sizler nasıl çözüyorsunuz bu sorunu, yoksa benim servis yolunu aşındırmam mı gerekicek .. ?
    herkese iyi bayramlar bu vesile ile ..
  • @Piyerpare,

ramin hayırlı olsun, artık fm2009 da daha keyifli günler seni bekiyor :)
    ben aslında 2gb lı halden de çok memnunum tek derdim aşırı ısınma, işlemci eriyecek bir gün
    bi program yükledim onunla sıcaklığı kontrol ediyorum, 85 derecelere bile çıktığı oluyor :(

ve hala ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: NevNiyaz

arkadaşlar maşalalh bazılarımız A300D-125 lerini coşturmuş durumda
    ama ben hala aşırı ısınıp kendi kendine kapanıveren bi A300D-125 ile uğraşıyorum.

sizler nasıl çözüyorsunuz bu sorunu, yoksa benim servis yolunu aşındırmam mı gerekicek .. ?
    herkese iyi bayramlar bu vesile ile ..

selamlar bence servise göstermenizde fayda var notebookum günde en az 19 saat aralıksız çalışıyor işlemciyide kastıran pek çok program kullandım
    crysis de dahil olmak üzere pek çok oyun oynadım ama hiç kendi kendine kapanma sorunu yaşamadım arada sırada sadece programların hata vermesi gibi sonuçlarla karşılaştım ancak genede kapanmadı..
    tabi servise gitmeden önce format atmadıysanız bir formatlayın bakalım bir ihtimal olmakla birlikte çeşitli virüs ya da trojanlar de bilgisayarların işlemcilerinin daha fazla çalışmasına ve reset atmasına neden olabiliyor.
    Toshibanın güzel özelliklerinden biriside soğutma sisteminin diğer birçok markaya göre daha iyi dizayn edilmiş olmasıdır.
    eğerki servistende sorun yok diye cevap alırsanız ram arttırmadıysanız ram arttırın ve notebook soğutucularından alın...

• nevniyaz,gönderdiğin mesaja uzunca güzel bi cevap yazmama rağmen forum kişi mesaj almak istemiyor gibi tuhaf bi hata verdi beni msn den eklersen daha iyi yardımcı olabilirim .. erkin.yuksel@hotmail.com adresim.
  • @ x666
    çok teşekkürler yardımın için
    en yakın zamanda servise göstermeyi düşünüyorum artık başka çarem kalmadı :(
    bu benim 2. toshiba laptop um ilkinden çok memnundum, toshibaya güveniyorum am abi şanssızlık oldu galiba bu sefer ..
  • eğer tahmin ettiğim gibiyse problemin kesinlikle anakart değişimi yapılacaktır serviste,ücretsiz halletmeleri lazım problemi..a300 serisinin hiçbişey yapmadan ısıdan kendini kapatması % 0 ihtimal..oyun oynarken kapatmasıda çok zor 90 C yi görüyo bazen NFS-Undercover oynarken ama yinede kapatmıyo kendini eğer fan ın önüne yakınına onu kapatıcak bi cisim koymuyosan tabi..yani bu aletin ısı problemi yaşaması çok zor..Toshiba bu konuda çok hassastır zaten,ısıdan kapanmaları tarihe karıştıran ilk notebook lar toshibadan çıktı..Hatta ve hatta gaming notebook yakıştırmasınıda çıkaran Toshiba dır,ısı problemi en son düşünülecek şeydir yani..Senin problem gerçekten şanssızlık biraz..Yinede msnden bekliyorum durumu anlatırsan yardımcı olmak isterim..
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.