Şimdi Ara

A320'ler bios update olmadan 1600AF ile boot eder mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam A320M-A Pro almayı düşünüyorum R3 3100 ile kullanacağım, fakat bios update için işlemci lazım olacak, bu bağlamda 1600AF ile boot ekranı gelir mi?

Fiyat 360 tl bu arada daha ucuza anakart olmaz heralde, 3100 için de yeter diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lana-Del-Rey -- 6 Mayıs 2020; 1:25:28 >

• Söylediğiniz anakart zaten 3.nesil destekli bios ile geliyor. Update gerekmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Athelonious

Söylediğiniz anakart zaten 3.nesil destekli bios ile geliyor. Update gerekmez.
    O pro "max" olmuyor mu?
  • Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    Şu model değil mi söylediğiniz?
    www.msi.com
    A320M-A PRO | Motherboard - The world leader in motherboard design | MSI Global
    https://www.msi.com/Motherboard/A320M-A-PRO/Specification

Destek sayfasından baktığımda ilk bios versiyonu zaten destekliyor gözüküyor. Yeni model muhtemelen, ondan hazır çıkmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Athelonious

Şu model değil mi söylediğiniz?
    https://www.msi.com/Motherboard/A320M-A-PRO/Specification

Destek sayfasından baktığımda ilk bios versiyonu zaten destekliyor gözüküyor. Yeni model muhtemelen, ondan hazır çıkmış.
    Anladım, neyse alıp deneyeceğiz artık olmadı servise yollarız update atarlar
  • MSI'da max yazanlar 3. nesil destekli geliyor. diğerlerinde bios update etmeniz gerekir. b450m neden düşünmüyorsun? az fiyat farkı var. Daha geleceğe dönük olsun istersen de 4c 8T değil de 6c 8T olan 1600AF'yle devam bence. i7 2600K kullanıyorum 4.5 ghz'de artık eskisi gibi değil, çakılıyor arada drop veriyor pubg'de vs. Gelecek çok çekirdekte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertcnoz -- 6 Mayıs 2020; 3:14:57 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba,
    Dreandes'in belirttiği gibi, anakartın uyumluluk sayfasında af kodlu yani 12nm 1600(RYZEN5 Pinnacle Ridge YD1600BBM6IAF 1600) ve 3100(RYZEN3 Matisse 100-000000284 3100) işlemcileri için destekli bios sürümünün 7C51v10 olduğu belirtilmiş, bios indirme linkinde ilk bios sürümünün bu olduğu görünüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.