merhabaalar,bi önemlii sorum vardi , ben a33 alicam simdi 18,55 lensi ile fakat biraz daha butcemin iyilesmesini bekliyip a55 emi yonelsem,iki makine arasinda buyukmu fark var,bu farki ilerde lensle kaptamazmyim? A33 de ìsinma probleminden bahsediliyor bide,kullananlardan bole bi problemle karsilasan varmi? tesekkurler
A55 kullanıyorum, oldukça memnunum. Imkanınız varsa A55'e yönelin. İkinci elleri sıfır A33 ile aynı fiyatlara bulunabiliyor.
Isınma problemine gelince. Ben 10-12dk'lık 2-3 video çektim ama yaşamadım böyle bir problem. Fakat yaşayanlar varmış internette, okuyoruz.
a33 fiyat olarak uygundu,aralarinda buyuk farklar yoksa 1,400 gibi a33 dusunuyodum,a35 i pek arastirmadim onun farki yeni olmasimiki?
Bascek.com sitesinde birisi a55 body 900 tlye satıyor 11000 shutter temiz makine imiş...lenslervb falanda satıyor istersen bir bak kardeşim...
tesekkurler bakimde yacok onemli bi fark yoksa a33 alim diyorum sifir 1.400e
A35 yeni, ozellikleri nasil bilmiyorum ama isinma sorunu cozulmus. yarim yamalak biliyorum ama galiba hareketli ekran yok. A33 kasa olarak bile ayni A55le (ikisini ayni anda elime alip baktim galiba oyle :) ) gps yok, 10fps degil 7fps, mp si dusuk biraz daha baska bi fark yok galiba, bide pili resmi sitede yazdigina gore daha az cekim yapiyo. ikisi arasinda secim yapmak zor:) sony a ana konuya da yazmissin ordan A33 kullananlarin fikirlerini al derim:)
Pentax düşünürsen, K-r bak.
a 35in fiyati ne kadar ?
A35 aldım ve kullanıyorum.İlk makinam olduğu için kıyaslama yapamayacağım ama beklentilerimi fazlasıyla karşıladı. Özellikle video çekimi çok iyi.Ayrı olarak bir video kameraya ihtiyaç duymazsınız.
Çektiğim bir kaç resmi ekliyorum,herhangi bir oynama yapmadım.
Şuan Darty'de 1650TL fiyatı var ve bu fiyat üzerinden %18 kdv indirimi var.
Ben vatandan 1470 TL ye almıştım.
Bu da bir başka resim
A35 iyidir. Aşağı yukarı A33 ile aynı fiyat şu anda ama çok daha iyi A33 den.
a 55den iyimi 35
A55 le aynı sensöre sahip ama A55 bir kaç özelliği ile daha iyi (hareketli lcd, 10fps, pil ömrü, vizör kenarının kauçuk olması vs..)
1300 e a33 buldum ,bunu alicm galiba,pisman olurmuymki ?
quote:
Orijinalden alıntı: NovariX
A55 kullanıyorum, oldukça memnunum. Imkanınız varsa A55'e yönelin. İkinci elleri sıfır A33 ile aynı fiyatlara bulunabiliyor.
Isınma problemine gelince. Ben 10-12dk'lık 2-3 video çektim ama yaşamadım böyle bir problem. Fakat yaşayanlar varmış internette, okuyoruz.
Isınma problemi 30 dk dan sonra falan çıkıyormuş. O kadar uzun süre ne çekilir o kısım tartışılır tabil ki. a33 te bunu sony kabul ediyor lakin a55 te varmı bilmiyorum. a55 aklımı çelen bir makine, sene sonuna doğru 2. makine olarak alsammı diye düşünmekteyim aslında
A55 de de aynı durum söz konusu. Steady Shot özelliği kapatılırsa (tripodla çekimde) 30 dk ya kadar çekilebiliyor.
Kısa film çekerken bile hiç bir sahne tek açıdan o kadar uzun kayıt yapılmıyor, çok gözde büyütülecek bir şey değil bence..
nereden alacaksınız internetten alacaksanız pm..
1250 ye buldm sirkecide a33
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme