Şimdi Ara

A4 Cihazlar icin IOS 6.0'dan 5.1.1'e dönüş (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
12
Favori
13.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim kuzen iyi küfür etmiştir ha daha yeni geçti 6.0.1 e

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cezeryeyim

quote:

Orijinalden alıntı: QRONİCEXPLORER

** ÇÖZÜM **

-) Cihazı DFU Moda Alın. DFU MODA ALMA
    -)iTunes ve tinyumbrella açıksa kapatın sonra wİndows/system/host etc dosyasini acin not defteriyle ordan 78,204 gİbİsİnden sonununda gps.apple.com yazan adresi ve alintnda 127.0.0.1 yazan adresin silip kaydedin sonra iTunesi acin yazilimi yÜkleyİn

Hocam farklı bir forumdan böyle bir bilgi buldum, umarım işinize yarar.

Hallettim hocam çok teşekkür ederim....

Önemli değil hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• selamın aleyküm üstatlar benim iphone 3gs telefonum var önceden hiç jailbreak olmamış türkcelden almıştım ios 6 yanlışlıkla yükselttim ios 5.1.1 nasıl dönebilirim cevabınız için allah razı olsun
    not:shsh kaydı filan yok hiç jaibreak yapmadım
  • iphone 4 de shsh kaydi olmadan geri donmek mumkun degil 3gs de durum nedir tam bilmiyorum.
  • iPod 4 um var. Daha önce jailbreak yapmadım. Su an 6.0.1 var 5.1.1 e dönmek istiyorum. Jailbreak yapmak değil amacım orijinal 5.1.1 de olur. Image den dönme falan gibi bir şey yok mu bunlarda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpk -- 25 Kasım 2012; 6:42:27 >
  • Malesef, shsh kaydi olmadiktan sonra donus mumkun degil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nEO147

Malesef, shsh kaydi olmadiktan sonra donus mumkun degil...

Hadi yaa. iOS 6 ya gecen kafama... Peki Bluetooth la ilgili sorun yaşayan çok kişi var mi? Biliyor musunuz? Mesela Arabadaki Bluetooth a bağlanmama gibi bir sorun yasıyorum.

• downgrade sanırsam a5 işlemciler içinde geçerli artık.... post dün atılmış..

http://itechnow.com/learn-how-to-downgrade-ios-6-0-1-to-ios-5-1-1-tutorial-guide/
  • quote:

Orijinalden alıntı: KenanK89

downgrade sanırsam a5 işlemciler içinde geçerli artık.... post dün atılmış..

http://itechnow.com/learn-how-to-downgrade-ios-6-0-1-to-ios-5-1-1-tutorial-guide/

a5 islemcilere de uygualabilecegine dair hicbir ifade yer almiyor. Eger siz de tecrube etmediyseniz yanlis bilgi...
  • Aynen..A5 işlemciler için ios5 sürümleri arasında nasıl yapılacağını gösteren guide var diyor.Downgrade var demiyor..
  • Bu işlem sonucunda telefonumuzda hem 5.1.1 hem de jailbreak de mi oluyor acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukakgun

Bu işlem sonucunda telefonumuzda hem 5.1.1 hem de jailbreak de mi oluyor acaba ?

Evet telefon 5.1.1 surumune donmus oluyor ve jailbreak yapilmis olarak aciliyor telefon.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Bu işlem sonucunda telefonumuzda hem 5.1.1 hem de jailbreak de mi oluyor acaba ?

Evet telefon 5.1.1 surumune donmus oluyor ve jailbreak yapilmis olarak aciliyor telefon.

Ben de bu başlıktakine benzer bir şey yapmaya çalışıyorum 2 gündür..
    Benim iphone4 simlocksuz,geveysiz,sorunsuz,jailbreakli şu an. Ama bazı app'lar 5.x.x ve üstü kabul ettiği için 4.3.3' ten 5.1.1'e yükseltmeye çalışıyorum. Her türlü shsh kaydı ve 5.1.1 normal IPSW ve customized (redsnow ve snowbreeze ile ayrı ayrı edilmişleri de var) 5.1.1 IPSW mevcut. Ama bir türlü DFU mod'a geçmiyor telefon. Daha doğrusu tinyumbrella ve İreb DFU modu algılıyor ama redsnow ve itunes algılamıyor.
    USB leri deiştim, itunes yeniden kurdum, restart attım yapılabilecek her türlü mekanik uygulamayı yaptım ama gösteremedim itunes'a aleti.

Acaba hiç DFU moda almadan direk 6.01'e yükseltip 5.1.1'e mi düşürmem gerekir?

• Bise sormak istiyorum ios 6 dan ios 4.3.3 e dusurebilirmiyiz tel iphone 3Gs
  • quote:

Orijinalden alıntı: LNC10

quote:

quote:

Ben de bu başlıktakine benzer bir şey yapmaya çalışıyorum 2 gündür..
    Benim iphone4 simlocksuz,geveysiz,sorunsuz,jailbreakli şu an. Ama bazı app'lar 5.x.x ve üstü kabul ettiği için 4.3.3' ten 5.1.1'e yükseltmeye çalışıyorum. Her türlü shsh kaydı ve 5.1.1 normal IPSW ve customized (redsnow ve snowbreeze ile ayrı ayrı edilmişleri de var) 5.1.1 IPSW mevcut. Ama bir türlü DFU mod'a geçmiyor telefon. Daha doğrusu tinyumbrella ve İreb DFU modu algılıyor ama redsnow ve itunes algılamıyor.
    USB leri deiştim, itunes yeniden kurdum, restart attım yapılabilecek her türlü mekanik uygulamayı yaptım ama gösteremedim itunes'a aleti.

Acaba hiç DFU moda almadan direk 6.01'e yükseltip 5.1.1'e mi düşürmem gerekir?

herseyi sifirdan anlattigim sekilde deneyin, belki kacirdiginiz ince bir nokta vardir.

• iki kere yaptım ikincsinde bazı benden kaynaklı hatalr yüzünden dfu modda yapamadım 1604 aldım ama sıfırdan yapınca hepsi geçti
    2 kez yaptım ikisindede oldu teşekkürler
  • İşlemleri sırası ile yaptım sorunsuz oldu. Teşekkür ederim. Yalnız şimdi tekrar JB yapmak gerekiyor mu?
  • sn0wbreeze otomatik jailbreak yapmasi lazim cydia eger yukluyse cihazda yapmaya gerek yok.
  • quote:

sn0wbreeze otomatik jailbreak yapmasi lazim cydia eger yukluyse cihazda yapmaya gerek yok.

Evet açıldı şimdi (itouch4) cydia gelmiş. O kadar süre boşuna beklemişim ios 6'da. 10 dk'da geri dönebildim. Bu arada apptrkr'a girilmiyor sanırım. App'leri nereden indirebiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: carlitoss

quote:

sn0wbreeze otomatik jailbreak yapmasi lazim cydia eger yukluyse cihazda yapmaya gerek yok.

Evet açıldı şimdi (itouch4) cydia gelmiş. O kadar süre boşuna beklemişim ios 6'da. 10 dk'da geri dönebildim. Bu arada apptrkr'a girilmiyor sanırım. App'leri nereden indirebiliriz?

apptrackr artik yok :) google da arayarak farkli alternatifler bulabilirsin ama burda aramasan daha iyi olur. :)
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.