Şimdi Ara

A4 Cihazlar icin IOS 6.0'dan 5.1.1'e dönüş (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
12
Favori
13.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nEO147

quote:

Orijinalden alıntı: carlitoss

quote:

sn0wbreeze otomatik jailbreak yapmasi lazim cydia eger yukluyse cihazda yapmaya gerek yok.

Evet açıldı şimdi (itouch4) cydia gelmiş. O kadar süre boşuna beklemişim ios 6'da. 10 dk'da geri dönebildim. Bu arada apptrkr'a girilmiyor sanırım. App'leri nereden indirebiliriz?

apptrackr artik yok :) google da arayarak farkli alternatifler bulabilirsin ama burda aramasan daha iyi olur. :)

Teşekkür ederim cevap için tabi alet orjinal sürümdeyken bakmıyordum. JB yaptık anında baktım malesef patlamış.

• Bir iki app indirdim cihaza atamıyorum. İtunes'da eşzamanla'da kalıyor. Cydia'a girip etkinleştirme falan yapmak mı gerekiyor? Nete bağlanamıyorum cihazdan. Anasayfa'daki adımları takip ederek ios 4.3'e geçsem ne olur beyler?
  • ios 4 icin bu yontem ne kadar basarili olur bilmem ios4 de daha cok tinyumbrella kullaniliyordu.
  • İtunes'da yükleniyor diyor uygulama. Ama ipod'da hiçbir şey yok. Yüklenmiyor.
  • quote:

İtunes'da yükleniyor diyor uygulama. Ama ipod'da hiçbir şey yok. Yüklenmiyor.

uygulamadan kasit ios 4 mu?
  • quote:

quote:

İtunes'da yükleniyor diyor uygulama. Ama ipod'da hiçbir şey yok. Yüklenmiyor.

uygulamadan kasit ios 4 mu?

Yok dostum birkaç oyun indirdim atmıyor cihaza. İtunes'da sürekli yükleniyor diyor. Doluyor. Sonra baştan yükleniyor diyor. Ancak cihaz'da yüklenme belirtisi yok. App simgesi geliyor ama altındaki boşluk dolmuyor. Neden böyle oldu anlamadım. O yüzden İos 4'e mi dönsem dedim. Shs kaydı var.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LNC10

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: farukakgun

Bu işlem sonucunda telefonumuzda hem 5.1.1 hem de jailbreak de mi oluyor acaba ?

Evet telefon 5.1.1 surumune donmus oluyor ve jailbreak yapilmis olarak aciliyor telefon.

Ben de bu başlıktakine benzer bir şey yapmaya çalışıyorum 2 gündür..
    Benim iphone4 simlocksuz,geveysiz,sorunsuz,jailbreakli şu an. Ama bazı app'lar 5.x.x ve üstü kabul ettiği için 4.3.3' ten 5.1.1'e yükseltmeye çalışıyorum. Her türlü shsh kaydı ve 5.1.1 normal IPSW ve customized (redsnow ve snowbreeze ile ayrı ayrı edilmişleri de var) 5.1.1 IPSW mevcut. Ama bir türlü DFU mod'a geçmiyor telefon. Daha doğrusu tinyumbrella ve İreb DFU modu algılıyor ama redsnow ve itunes algılamıyor.
    USB leri deiştim, itunes yeniden kurdum, restart attım yapılabilecek her türlü mekanik uygulamayı yaptım ama gösteremedim itunes'a aleti.

Acaba hiç DFU moda almadan direk 6.01'e yükseltip 5.1.1'e mi düşürmem gerekir?

herseyi sifirdan anlattigim sekilde deneyin, belki kacirdiginiz ince bir nokta vardir.

Dediğiniz şekilde tekrar tekrar denedim.
    IPhone 4' ümü, 4.3.3' ten 5.1.1' e direk jb' li başaramadım.
    6.01' e ITunes ile yükselttim, sonrasında 5.1.1'e restore yapabilmek için DFU mode değil Recovery mode ile yapabildim. Ancak bu sefer de "No service" problemiyle karşılaştım.
    1 haftadan beri uğraştığım için sıkıldım. Hele ki son 48 saatin 30 saatini home+power tuşlarında ve itunes ekranına bakarak geçirdiğim için sıkıntı bastı.
    O nedenle şu an 6.01' de kullanıyorum.
    Açıkçası daha 2 saat bile olmadan JB' siz telefon boş gelmeye başladı.

No Service problemi ile ilgili bir yönlendirmeniz veya tavsiyeniz olursa çok sevinirim.

• aklima tek bir ihtimal geliyor o da itunes 11 in sorunlara sebep olmasi...

bir de bu yontem var denemek isterseniz...

http://www.idownloadblog.com/2012/09/28/how-to-downgrade-ios-6-to-ios-5-1-1-a4-devices/

son olarak ben 1-2 aydir ios6 kullaniyorum jailbreak li olarak pek bir sorun yasamadim... tethered olarak.
  • quote:

aklima tek bir ihtimal geliyor o da itunes 11 in sorunlara sebep olmasi...

bir de bu yontem var denemek isterseniz...

http://www.idownloadblog.com/2012/09/28/how-to-downgrade-ios-6-to-ios-5-1-1-a4-devices/

son olarak ben 1-2 aydir ios6 kullaniyorum jailbreak li olarak pek bir sorun yasamadim... tethered olarak.

Çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.
    Denedikten sonra yazarım tekrar buraya...

• Şebek Problemine Çözüm...

Hacktivite yi seçtiğim için şebeke sorunu yaşadım, seçmeden işlemleri yaptığımda şebekem geldi, sorun yok, Anlatımı yapan arkadaşa çok teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukakgun -- 12 Ocak 2013; 19:46:01 >
  • rica ederim, ben hactivation i tecrube etmedigim icin bilemedim ilk mesaja not olarak ekliyorum, tesekkur ederiz.
  • merhabalar... dediklerinizi birebir uyguladım ama sürüm düşüremedim.. cihazım iphone 4 ios 6.0.1 ama ne 5.1.1 e ne de 5.0.1 e dşüremedim
  • bir yerde bir hata yapiyorsunuzdur muhtemelen... nerde nasil bir hata ile karsilastiginizi belirtirseniz cozum bulmak daha kolaylasir.
  • merhabalar... dediklerinizi birebir uyguladım. işe yaradi. Cok tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2005 hatası alıyorum itunes yüklemesinde sorun ne olabilir ?
  • Hosy,t dosyasından kaynaklı bir sorunmuş hallettim,şu anda yükleme yapıyor cihazım
  • aktivasyon ekranını geçtim cydia kurulu fakat sim kartım aktif olmadı,ne yapmam gerekiyor
  • oncelikle sorununuz hala devam ediyor mu? sim kartin aktif olmamasindan kastiniz nedir? aktivasyon dedigimiz olay zaten sim kartin aktif olmasi degil midir? servis problemi yasiyorsaniz hacktivation islemi servis sorunlarini beraberinde getiriyor sorun ondan kaynaklaniyor olabilir mi?
  • quote:

oncelikle sorununuz hala devam ediyor mu? sim kartin aktif olmamasindan kastiniz nedir? aktivasyon dedigimiz olay zaten sim kartin aktif olmasi degil midir? servis problemi yasiyorsaniz hacktivation islemi servis sorunlarini beraberinde getiriyor sorun ondan kaynaklaniyor olabilir mi?

öncelikle anlatımınız için teşekkürler.buradaki her işlemi yaptım cihazım açıldı,çok uğraştım ama bir türlü sinyal gelmedi,sonunda telciye verdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kılpaçino -- 24 Ocak 2013; 15:13:13 >
  • ioS 6.1.2 den ios 5.1.1 e dönüşü sorunsuz gerçekleştirdim. Ama ios 6.1.2 de almış olduğum yedeğimi ios 5.1.1'e yükleyemiyorum. Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.