Merhaba arkadaşlar, geri dönüşüm gerçekten çok başarılı arkadaşımızın anlattığı şekilde yaparsanız bir problem yok. fakat sim kartı çalıştırmıyor ve sevis yok diyor bu konuda sıkıntısı olan veya çözüm üreten arkadaşlardan yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler saygılarımla( ercan inan)
1. sayfa da ctrl+f den "servis" yazip aratirsaniz ayni sorunu yasayan ve cozen arkadas mevcut, umarim siz de cozersiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: nEO147
quote:
Orijinalden alıntı: saintpapi
ellerine sağlık süper olmuş bende yaptım ancak bende servis yok hatası verdi
ben iphone 4 de bi hata ile karsilasmadim ama istersen birde diger yontemi dene
quote:
Orijinalden alıntı: ender
arkadaşlar,
aşağıdaki yöntemi denedim süper bir rahatlıkta oldu... 6.0 dan 5.1.1 kiç sorun yaşamadan düşürdüm. ilgilenenlere duyrulur
Ben de sim yok hatasıalmıştım.Helal olsun çok çok teşekkürler! Jailbreak'siz iphone mu olur ya?!
suan 6.1 beta yi denemek uzere telefonu restore ediyorum...
arkadşalar şimdi ipad2 var bende... ve 5.1.1 iken jb yapmıştım... güzeldi hoştu çalışıyodu... sonra iOS6 a ya geçtik.. şimdi shsh kayıtlarım varsa dönebiliyormuyum.. yoksa a5 işlemci olduğundan sıkıntı çıkartırmı??? daha önce ipad2 için deneyen oldumu ???
Başlıkda da belirttiğim üzere A4 cihazlar icindir...
A5 ve üzeri işlemcili modellerde geçerli değildir...
daha çok bekleriz desene...
Merak ettiğim bu dersi veren kardeşimin işlem sonucunda, 4.12.02 olan basebandi
4.12.01 düşüyor mu yoksa sadece sürüm mü 5.1.1 iniyor?
iphone 4 de baseband dusurmek mumkun degil. baseband yukseldigi zaman geri donusu yok sadece ios versiyonu dusuyor.
Bu arada arkadaslar ben suan 6.1 beta surumunu semi-tethered olarak kullaniyorum, ios6 yi ilk yukledigim zamanki karamsar tablodan cok uzak... ilk yukledigim zaman titresimle ilgili bir problem yasadim cok yavas titriyordu yazilimla alakali olup olmadigini tam anlamadim ama suan sorun yok...
arkadaşlar ben hiç jb yapmadım başka bir yerden bulduğumuz shsh dosyasıyla faydalanabilirmiyiz? :)
quote:
Orijinalden alıntı: AbuqSabuq arkadaşlar ben hiç jb yapmadım başka bir yerden bulduğumuz shsh dosyasıyla faydalanabilirmiyiz? :)
Bildiğim kadarıyla SHSH kayıtları cihazlara özel oluyor. Yani bu durumda başka bir yerden bulduğunuz SHSH kaydını kendi cihazınız için kullanamazsınız.
BETA DAN DONUS OLUR AMA orijinal yazılımdan geri donus yok
quote:
Orijinalden alıntı: AbuqSabuq
arkadaşlar ben hiç jb yapmadım başka bir yerden bulduğumuz shsh dosyasıyla faydalanabilirmiyiz? :)
evet belirtildigi gibi shsh kayitlari cihazlara ozeldir ve shsh kayitlari alinirken sadece o an en guncel versiyon neyse onun kaydi alinir... jailbreakli bir cihazdan cydia ya girildiginde cydia otomatik alir kaydi veya siz tinyumbrella yazilimiyla alabilirsiniz...
beta versiyondan donus icin shsh kaydi gerekmemektedir.
Yapmayın ya üzüldüm şimdi açıkcası. Bu iOS 6 ile birlikte resmen iPhone'dan soğumuş bir haldeyim. Uygulamaların çoğu wireless ağında stabil çalışmıyor özellikle facebook ve facebook messenger. Birde ekranın yukarısından aşağıya çektiğimize açılan o panelde ki hava durumu göstergesi güncelleniyor diyor kalıyor o da arıza yaptı ios 6.0.1 ile ne yapıcaz bilmiyorum vallahi elden çıkarıcam telefonu gidicem htc one x alıcam :)
arkadaşlar bende burdaki gibi yaptım 6.0.1 den 5.1.1 e dönmek için ama son yükleme işlemi bittikten sonra itunestan yedekleri geri almak için bağladığımda "Bir iphone bulundu ama kimliği tam olarak belirlenemedi. Lütfen bağlantıyı kesip yeniden deneyin" diyor... Bu sorunu nasıl halledebilirim..
** ÇÖZÜM **
-) Cihazı DFU Moda Alın. DFU MODA ALMA -)iTunes ve tinyumbrella açıksa kapatın sonra wİndows/system/host etc dosyasini acin not defteriyle ordan 78,204 gİbİsİnden sonununda gps.apple.com yazan adresi ve alintnda 127.0.0.1 yazan adresin silip kaydedin sonra iTunesi acin yazilimi yÜkleyİn
Hocam farklı bir forumdan böyle bir bilgi buldum, umarım işinize yarar.
quote:
Orijinalden alıntı: cezeryeyim
arkadaşlar bende burdaki gibi yaptım 6.0.1 den 5.1.1 e dönmek için ama son yükleme işlemi bittikten sonra itunestan yedekleri geri almak için bağladığımda "Bir iphone bulundu ama kimliği tam olarak belirlenemedi. Lütfen bağlantıyı kesip yeniden deneyin" diyor... Bu sorunu nasıl halledebilirim..
daha guncel bir versiyonda aldiginiz yedegi yuklemeye calistiginizdan dolayi sorun olabilir belki...
ben genelde sadece sms leri aliyorum geri kalan cogu seyi icloud hallediyor...
quote:
Orijinalden alıntı: QRONİCEXPLORER
** ÇÖZÜM **
-) Cihazı DFU Moda Alın. DFU MODA ALMA -)iTunes ve tinyumbrella açıksa kapatın sonra wİndows/system/host etc dosyasini acin not defteriyle ordan 78,204 gİbİsİnden sonununda gps.apple.com yazan adresi ve alintnda 127.0.0.1 yazan adresin silip kaydedin sonra iTunesi acin yazilimi yÜkleyİn
Hocam farklı bir forumdan böyle bir bilgi buldum, umarım işinize yarar.
Hallettim hocam çok teşekkür ederim....
quote:
Orijinalden alıntı: nEO147
quote:
Orijinalden alıntı: cezeryeyim
daha guncel bir versiyonda aldiginiz yedegi yuklemeye calistiginizdan dolayi sorun olabilir belki...
ben genelde sadece sms leri aliyorum geri kalan cogu seyi icloud hallediyor...
Belki de sorun oydu.. tam bilemiyorum ama halloldu çok şükür