Şimdi Ara

A4 Cihazlar icin IOS 6.0'dan 5.1.1'e dönüş (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
12
Favori
13.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tano

4S, iPad 2 ve New iPad A5x islemcidir, iPhone 4 A4 islemcidir. Sizin cihaziniza su an sadrce iOS 6 yukleyebilirsiniz, otesi yok. Musclenerd abi Malezya dan dondukten sonra redsnow guncellemesiyle SHSH kayitlari olan A5x cihazlarda da downgrade imkani vericek lakin HENUZ DEIL.

1-2 hafta önce downgrade yapmıştım ama şimdi downgrade yapamıyorum :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: tano

4S, iPad 2 ve New iPad A5x islemcidir, iPhone 4 A4 islemcidir. Sizin cihaziniza su an sadrce iOS 6 yukleyebilirsiniz, otesi yok. Musclenerd abi Malezya dan dondukten sonra redsnow guncellemesiyle SHSH kayitlari olan A5x cihazlarda da downgrade imkani vericek lakin HENUZ DEIL.

musclenerd abinin döneceği tarih ne zaman ki kardeşim :D :D bir de o döndükten sonraki işlemleri nereden takip edeceğiz mesela nasıl yapılacağı ve hangi programlara ihtiyaç olduğu konusunu ?
  • Bu isin okulu burasidir, ihtiyac olan seyin bilgiside ilk burada verilecektir.

http://blog.iphone-dev.org/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanirim apple ios 6 nin son kullaniciya yayinlanmasindan 48 saat sonrasina kadar ios 5.1.1 yuklenmesine izin veriyordu. suan 5.1.1 e izin vermiyor...
  • Peki iPhone 4s 5.0.1 jbli olan cihazı 5.1.1 e yukseltebilirmiyiz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah razı olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslannn

Peki iPhone 4s 5.0.1 jbli olan cihazı 5.1.1 e yukseltebilirmiyiz...

Emin olmamakla birlikte sanirim sadece 5.0.1 e restore edebiliyorsunuz. yine de bir arastirin siz.

@grcim

cümlemizden
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

arkadaşlar,

aşağıdaki yöntemi denedim süper bir rahatlıkta oldu... 6.0 dan 5.1.1 kiç sorun yaşamadan düşürdüm. ilgilenenlere duyrulur

http://www.idownloadblog.com/2012/09/28/how-to-downgrade-ios-6-to-ios-5-1-1-a4-devices/

bu yöntemi de denedim gayet başarılı bir şekilde 5.1.1 yükledim, daha önce denediğimde restorenin sonunda itunes
    the iphone could not be restored. an unknown error occurred -1
    şeklinde bir uyarı verdiğinde ne yapacağımı bilememiştim fakat redsnow da recovery fix bolumunden bu sorun aşılabiliyormuş.

Not: ayrıca bu yöntemi kullanacak arkadaşlar redsn0w un beta sürümünü değil normal 0.9.14b2 sürümünü kullansınlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nEO147 -- 8 Ekim 2012; 18:17:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nEO147

quote:

arkadaşlar,

aşağıdaki yöntemi denedim süper bir rahatlıkta oldu... 6.0 dan 5.1.1 kiç sorun yaşamadan düşürdüm. ilgilenenlere duyrulur

http://www.idownloadblog.com/2012/09/28/how-to-downgrade-ios-6-to-ios-5-1-1-a4-devices/

bu yöntemi de denedim gayet başarılı bir şekilde 5.1.1 yükledim, daha önce denediğimde restorenin sonunda itunes
    the iphone could not be restored. an unknown error occurred -1
    şeklinde bir uyarı verdiğinde ne yapacağımı bilememiştim fakat redsnow da recovery fix bolumunden bu sorun aşılabiliyormuş.

Not: ayrıca bu yöntemi kullanacak arkadaşlar redsn0w un beta sürümünü değil normal 0.9.14b2 sürümünü kullansınlar...

çok kolay ve başarılı bir yöntem.. bu yontemli iphone 4s deniyen var mı ? yada ipad2 ipad3 ???

• ellerine sağlık süper olmuş bende yaptım ancak bende servis yok hatası verdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintpapi

ellerine sağlık süper olmuş bende yaptım ancak bende servis yok hatası verdi

ben iphone 4 de bi hata ile karsilasmadim ama istersen birde diger yontemi dene

quote:

arkadaşlar,

• Ellerine sağlık 4s içinde bu uygulama geçerlimi acaba birde 4s içinde yapsan ve bilgi versen çok sevinirim.
  • teşekkkkürler sayenizde 5.1.1 e geri dönüyorum shsh kaydım yok sanıyordum ancak tiny umbrella shsh kaydımı buldu nasıl oldu bilmiyorum daha önceden jailbreake yapmıştım telefonum 2.el almıştım çok sevindim size de teşekkür ederim
  • teşekkkkürler sayenizde 5.1.1 e geri dönüyorum shsh kaydım yok sanıyordum ancak tiny umbrella shsh kaydımı buldu nasıl oldu bilmiyorum daha önceden jailbreake yapmıştım telefonum 2.el almıştım çok sevindim size de teşekkür ederim
  • şükürler olsun 5.1.1 e dönüş yapabildim. daha onceden hep redsn0w ile deniyordum. bu yöntem işe yaradı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spunky24

şükürler olsun 5.1.1 e dönüş yapabildim. daha onceden hep redsn0w ile deniyordum. bu yöntem işe yaradı.

quote:

Orijinalden alıntı: fatihbicer

teşekkkkürler sayenizde 5.1.1 e geri dönüyorum shsh kaydım yok sanıyordum ancak tiny umbrella shsh kaydımı buldu nasıl oldu bilmiyorum daha önceden jailbreake yapmıştım telefonum 2.el almıştım çok sevindim size de teşekkür ederim

Harcadigim emegin ise yaradigini gormek guzel. Ayrica bu kadar cok ios 5 e donmek isteyen apple icin hayra alamet olmasa gerek :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nEO147

quote:

Orijinalden alıntı: spunky24

şükürler olsun 5.1.1 e dönüş yapabildim. daha onceden hep redsn0w ile deniyordum. bu yöntem işe yaradı.

quote:

Orijinalden alıntı: fatihbicer

teşekkkkürler sayenizde 5.1.1 e geri dönüyorum shsh kaydım yok sanıyordum ancak tiny umbrella shsh kaydımı buldu nasıl oldu bilmiyorum daha önceden jailbreake yapmıştım telefonum 2.el almıştım çok sevindim size de teşekkür ederim

Harcadigim emegin ise yaradigini gormek guzel. Ayrica bu kadar cok ios 5 e donmek isteyen apple icin hayra alamet olmasa gerek :)

yani ios 6 ya geçmek için geçerli bi sebep olmadığını düşünüyorum. ios6 jbli kullandım 1 hafta dayanabildim:) çoğu tweakler çalışmıyor. untethered jb çıkmadan bidaha güncellemem. snra geri düşürmek için uğraş dur:)

• bu yöntemi yapan arkadaş o kadar makbule geçtin ki anlatamam çok saol
  • 5.1.1 versiyonu daha önce kullanmadım.5.1 versiyonundan da 5.1.1 e geçiş yapamadığım icin ios 6 yı yükledim.SHSH kaydım var mı bilmiyorum,tinyumbrella nın dediğine göre var.Ama ben onu versiyonu kullanmadan shsh kaydım nasıl oluyor?Eğer bu soruma cevap gelirse hemen bu işleme hazırım.Çünkü şuan cihazımı ios 6.0 tethered jailbreak kullanıyorum ve ne yazık ki bazı programlar ios 6 ya uyarlı değil.Su 3194 hatası yüzünden 3 günde 18 saat harcamışımdır,denemediğim tek yol bu kaldı...

EDİT: Cok teşekkur ederim dostum,belirttiğin sitede bir çok yöntem oldugu icin bi bunu denememiştim,sen en gereklisini buraya yazmışsın.3 gündür saçımı başımı yoluyorum sinirden,sonunda biri cıkıp adam gibi yazmış.bir daha da tethered jailbreak falan kullanmam tövbe...iyi bayramlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xclbr -- 24 Ekim 2012; 21:24:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xclbr

5.1.1 versiyonu daha önce kullanmadım.5.1 versiyonundan da 5.1.1 e geçiş yapamadığım icin ios 6 yı yükledim.SHSH kaydım var mı bilmiyorum,tinyumbrella nın dediğine göre var.Ama ben onu versiyonu kullanmadan shsh kaydım nasıl oluyor?Eğer bu soruma cevap gelirse hemen bu işleme hazırım.Çünkü şuan cihazımı ios 6.0 tethered jailbreak kullanıyorum ve ne yazık ki bazı programlar ios 6 ya uyarlı değil.Su 3194 hatası yüzünden 3 günde 18 saat harcamışımdır,denemediğim tek yol bu kaldı...

EDİT: Cok teşekkur ederim dostum,belirttiğin sitede bir çok yöntem oldugu icin bi bunu denememiştim,sen en gereklisini buraya yazmışsın.3 gündür saçımı başımı yoluyorum sinirden,sonunda biri cıkıp adam gibi yazmış.bir daha da tethered jailbreak falan kullanmam tövbe...iyi bayramlar...

sanirim sen sorunu cozmussun ama ben baska aklina takilanlar icin bildigim kadariyla aciklamaya calisayim.

SHSH kaydi apple in bir firmware i telefona yuklemenize izin verdigi kendi serverlarindan yayinladigi kucuk bir dosya, ornegin 5.1.1 en guncel versiyon iken sizin ios ciihazinizin versiyonu ne olursa olsun o an 5.1.1 i yukleyebilmeniz icin o versiyonun izin dosyasini yayinliyor, siz ios 5.1.1 yayinlandiktan sonra cydia programina girdiginizde(veya TinyUmbrella programiyla da shsh kaydi alinabilir) otomatik olarak o an yayinlanmis olan shsh i kaydediyor.

Sonuc olarak kullandigim terimler ve nitelemeler tam yerinde olmayabilir ama genel isleyis 2 senedir anlayabildigim kadariyla bu sekilde... :)

Bir de yontem olarak bunu aciklamamin sebebi o an mevcut pek cok yontemi denemistim ve sonuc alabildigim tek yontem buydu ve bu yonteme gelene kadar neredeyse umidimi kaybediyordum... Bende elimden geldigince anlatmaya calistim...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.