Şimdi Ara

A4 Cihazlar icin IOS 6.0'dan 5.1.1'e dönüş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
12
Favori
13.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: say

En son 5.01 jailbreak ios6'ya yükselttim, 5.1.1'e dönebiliyormuyum?

tinyumbrella ile alinan shsh kayitlarinizi kontrol edin cydia otomatik alıyor kayitlari, eger 5.1.1 kaydiniz var ise donebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extreme Victory

quote:

Orijinalden alıntı: BARKU

snowbreeze 2.9.6 yı indiremiyorum, çalışan link bulamadım

1. Mesajdaki link su an calisiyor, ben oradan indirdim. official sayfasida burasi. (bu arada bu mesajim beni Yarbayliga yukseltti)

evet link suan calisiyor. official sayfasinin verdigi link de zaten benim verdigim site ile ayni ama adres farkli.

• quote:

Orijinalden alıntı: nEO147

quote:

Orijinalden alıntı: Extreme Victory

quote:

Orijinalden alıntı: BARKU

snowbreeze 2.9.6 yı indiremiyorum, çalışan link bulamadım

1. Mesajdaki link su an calisiyor, ben oradan indirdim. official sayfasida burasi. (bu arada bu mesajim beni Yarbayliga yukseltti)

evet link suan calisiyor. official sayfasinin verdigi link de zaten benim verdigim site ile ayni ama adres farkli.

2.9.5 bulabildim ancak ve onunla sorunu hallettim.Teşekkürler.

• iOS 6 dan kurtulduysaniz sorun yok. :) geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nEO147

quote:

Orijinalden alıntı: say

En son 5.01 jailbreak ios6'ya yükselttim, 5.1.1'e dönebiliyormuyum?

tinyumbrella ile alinan shsh kayitlarinizi kontrol edin cydia otomatik alıyor kayitlari, eger 5.1.1 kaydiniz var ise donebilirsiniz.

Akşam kontrol edeyim teşekkürler, sanki bende öyle hatırlıyorum cydia'da gördüm gibi
  • Teşekkürler Favorilerime aldım
  • denilenleri yaptım ama 104 hatası alıyorm
  • Burada yazılanları yapıp iphone4 telefonunu 6.0 versiyondan 5.1.1 e düşüren varmı yakın zamanda?
  • yaaa arkadaşlar an itibariyle sin kilitli cihazımı ios 6 ya yükledim :( kısacası biliyorum ki ****çtım... ama telefonu hiç olmazsa active edip ekranı açayım diyorum 5.1.1 - 5.0.1 - 4.3.3 ssh kayıtlarını aldım var. sn0wbreze ile ifatih denedim custom framewr... hazırladım ama itunesten shift restore ederken 1604 hatasını veriyor ... ne olur acil yapmam lazım şu mereti zaten unlock yapmayı şu an düşünemiyorum bile o yüzden hiç onları sormuyorum ... nasıl yapabiliriz..
  • Ise yaradı , cok cok tesekkurler , neredeyse telefonu degıstırecektım , cıhaz iphone 4...
  • Keşke 4S içinde geçerli olsaydı bu :S pişman oldum 6 ya geçtiğime tamam iyi güzel ama JB olmayınca telefonu bu şekilde kullanmanın bir anlamı olmuyor benim için..
  • servis yok hatası verıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERGENEKON

Ise yaradı , cok cok tesekkurler , neredeyse telefonu degıstırecektım , cıhaz iphone 4...

birilerinin işine yaradigini gormek guzel... :)
  • bende iphone 3gs telefonu 5.1.1 yaptım ama servis yok hatası verıyor .bunun cozumu ne
  • arkadaşlar,

aşağıdaki yöntemi denedim süper bir rahatlıkta oldu... 6.0 dan 5.1.1 kiç sorun yaşamadan düşürdüm. ilgilenenlere duyrulur

http://www.idownloadblog.com/2012/09/28/how-to-downgrade-ios-6-to-ios-5-1-1-a4-devices/
  • Bu yöntemle iphone4 telefonumu ios6 dan iOS 5.1.1 e kolayca geri döndüm.Hazirlayanlarin ellerini saglık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam arkadaşlar.. iphone 4 cihazım var ve ben jailbreak cydia yapmak istiyorum mümkünmü..??
  • quote:

Orijinalden alıntı: PRODJ

Bu yöntemle iphone4 telefonumu ios6 dan iOS 5.1.1 e kolayca geri döndüm.Hazirlayanlarin ellerini saglık.

tesekkurler.
  • shsh kaydım var cihazım iphone 4s acaba 5.1.1 e geri downgrade yapma imkanım yok mu ????
    Birde iphone un a4 mü a5 mi olduğunu nasıl anlayabiliriz ?????

[simage][/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi besiktasjk87 -- 7 Ekim 2012; 6:56:14 >
  • 4S, iPad 2 ve New iPad A5x islemcidir, iPhone 4 A4 islemcidir. Sizin cihaziniza su an sadrce iOS 6 yukleyebilirsiniz, otesi yok. Musclenerd abi Malezya dan dondukten sonra redsnow guncellemesiyle SHSH kayitlari olan A5x cihazlarda da downgrade imkani vericek lakin HENUZ DEIL.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.