Şimdi Ara

A4 PASSAT BORA 20BİN YTL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hukuk öğrencisiyim ve ağır arabalardan hoşlanıyorum. ama etraftakiler tutturmuş hb olsun spor olsun. bense bu tip arabalardan hoşlanıyorum. a4 e hastayım ama varsa tavsiyeleriniz 20.000 ytl ye kadar bekliyorum. bu fiyata 2000-2001 model a4 alınabilirmi. yada 2003-2004 coralla vb bişilwemi tavsiye edersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ege_2048 -- 16 Mayıs 2007; 14:34:32 >

• Genç adama 1.8T 150 hp passat iyi gider, valla müthiş bir araç, yığınla arabam oldu ama bu bambaşka, A4 de olur ama o ayrı bir araç passat daha tutulan daha ekonomik bir araç... şiddetle tavisye ederim yola oturup tısır tısır gidiyor, geçen bir araç sollıyım dedim 110-120 ile gidiyorum sanıyorum ibreye bakınca 170 den düştüğünü gördüm, korkunç bir performans... ben 2000 modeli 3 ay önce 23. 750 ye aldım tiptronik, şu sıralar 21 e manuellerini bulabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgao2000 -- 17 Mayıs 2007; 10:47:06 >
  • audi a4 hakkaten güsel araba ama fiyatı pahalı passat ona göre biras daha cazip 2000 bi passat alabilrsin
  • Alacaksan biraz daha kasıp makyajlı 2001 Passatlardan ala bence alacaksan. Onlar çok daha şık duruyolar. Mercekli xenon+şeffar far camı
  • bende 2001 istiyordum ama birden fiyatları abartı veriyor.... 2001 lerin.. ucuzları da 150 binden aşağı değil...
  • ya passat bence duruş olarak a4 kadar yi durmuyor o modellerde. ailemden gelen yeni teklif hiç borç altına girmeyelim 13 milyara 2002 vectra bulmuşlar onun hakkında görüşleriniz nelerdir
  • sakın 1.6 yada 1.8 lere yaklaşma, 2.0 CDX ' lere bak.

Aslında o fiyata 2.5 CDX ler var ama altından kalkabilirim dersen .... parçası biraz pahalı ve işçiliği ağırdır ama asfalt uçağıdır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolgao2000

sakın 1.6 yada 1.8 lere yaklaşma, 2.0 CDX ' lere bak.

Aslında o fiyata 2.5 CDX ler var ama altından kalkabilirim dersen .... parçası biraz pahalı ve işçiliği ağırdır ama asfalt uçağıdır..

neden abi araçtan anlamam. açıklayabilirmisin bi zahmet
  • Siyah Passat 1.8T ler gayet şık bence..Hem ağır duruyor hemde seri bir araç..

Fiyatlarıda dediğin civarda rahatlıkla bulabilirsin..
  • 2002 13bine vectra bulduysanız bence hemen alın.ama bu fiyata normalde vermezler o aracı hiç bir şekilde. neyin nesiymiş iyice araştırın derim yada bilgin varsa almıycaksan sölede biz alalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ege_2048

quote:

Orjinalden alıntı: tolgao2000

sakın 1.6 yada 1.8 lere yaklaşma, 2.0 CDX ' lere bak.

neden abi araçtan anlamam. açıklayabilirmisin bi zahmet

motor hacimi arttıkça yıllık vergisi de artar arabanın...
  • Listenizdekiler içinden Bora'yı tavsiye ederim çünkü 20binytl'ye en yüksek model ve en düşük km bulabileceğiniz araç Bora olur.
    Madem ağır başlı araçlardan hoşlanıyorsunuz Bora fiyatına daha kaliteli olan bir önceki kasa S40 da alabilirsiniz. Bir hafta önce 2000 model 82 bin kmde 1800cc, 125 bg gayet iyi kullanılmış bir V40'ı arkadaşım 16bin ytl'ye aldı, haberiniz ola!
  • nerde hukuk okuon?
    ben marmara hukuk!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: cilikka

nerde hukuk okuon?
    ben marmara hukuk!!

cilikka akraba çıkmak içinmi soruyosun valla seni amerikalılar boşuna aramıyo bende hukuk okuyup kuul stilomu satsam benide ararlarda seni amerikaya kaçırcaklar bence dikkat edesin

bu arada 13binliraya nasıl bir 2002 model vectraymış bu kazalımıdır nedir
  • honda 2004 sedan es neden düşünmüyorsun gayet güzel oturaklı bir araba performansıda artısı bence hem kmside düşük olur dediğin fiyata..bnde 20-21-22 bin ytl civarı araç bakıyorum aklımda honda var sadece hem yeni model düşük km ve honda..
  • ben de bilgi hukuk abi.
    aracı bende anlamadım sordum adamın başı sıkışıkmış dediler ama dediğiniz gibi iyice araştırmak lazım o fiyata bulmak çok zor çünkü. hondalarda çok güzel araçlar. artık beklemedeyiz yinede içimde hep a4 var ne zaman bir audi görsem farklı bir ruh haline giriyorum:)))))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ege_2048 -- 21 Mayıs 2007; 0:09:27 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.