Şimdi Ara

A4 TECH ANTİ-VİBRATE MOUSE KULLANAN ARKADAŞLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Anti-vibrate özellğinde geçen haftaya kada bir sorun yoktu ama 1 haftadır fare sanki anti-vibrate yokmuş gibi sapmalar yapıyor.Fareyi hafif havaya kaldırınca bile oynayabiliyorum.Yani anti-vibrate düğmesi sanki içine takılmış gibi ama son derece normal gözüküyor.İçini açabiliceğim bir vidası felanda yok.Acaba yazılımsal bir sorunmu oldu?

• Kardeş sorunla alakalı değil ama bende o fareden almayı düşnüüyorum.Sence fare nasıl önerir misiniz?
  • dostum format felanmı attın ?
    benzeri durum bende olmuştu. format attım sitesinden yeni oscar yazılımını indirdim son sürüm yazılımda antivibrate yi etkinleştirme seçeneği yok saçmalık.
    ama netten önceki sürüm bi driverini buldum orda sistem tepsisindeki x işareti varya mous un yazılımı, ona sağ tıklayınca tam hatırlamıyorum ama zaten simgeylede gösteriyo anti titreşimi etkinleştir gibi bişeydi onu seçine sorun çözülüyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByDamage

Kardeş sorunla alakalı değil ama bende o fareden almayı düşnüüyorum.Sence fare nasıl önerir misiniz?

Maus biraz şişman geldi bana.Eğer fps gibi oyunlar oynasaydım bu mausdan perf. alamazdım.Çünkü ''elim'' fareyi hiç beğenmedi diyebilirim :)

Klavyeye uzanmadan mausdan işlerimi hallledebilmek için aldım yani sadece..

Mesela bu biraz daha uzunlamasınadır.

http://www.hepsiburada.com/Liste/a4-tech-xl-747h-anti-vibrate-orumcek-desenli-oyuncu-mouse/productDetails.aspx?productId=bs2266&categoryId=52&SKU=BS2266

• quote:

Orijinalden alıntı: mumak

dostum format felanmı attın ?
    benzeri durum bende olmuştu. format attım sitesinden yeni oscar yazılımını indirdim son sürüm yazılımda antivibrate yi etkinleştirme seçeneği yok saçmalık.
    ama netten önceki sürüm bi driverini buldum orda sistem tepsisindeki x işareti varya mous un yazılımı, ona sağ tıklayınca tam hatırlamıyorum ama zaten simgeylede gösteriyo anti titreşimi etkinleştir gibi bişeydi onu seçine sorun çözülüyo

Sağol kardeşim.

Fareye format dediğin kutusuyla gelen yazılımı kurmak mı acaba?

...

Kutusuyla gelen yazılımda simgeye sağ tıkladığımda öyle bir seçeneği göremedim. v11 yada v10 sürümlerini indirip deniyeceğim.

....

v11 kurdum.'' anti-vib. aç'' diye seçenek varmış gerçekten. Çok teşekkürler.Müşteri hizmetleri ile muhattab olmaktan kurtardın beni :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sensitive55 -- 16 Mayıs 2012; 15:12:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sensitive55

quote:

Sağol kardeşim.

Fareye format dediğin kutusuyla gelen yazılımı kurmak mı acaba?

...

Kutusuyla gelen yazılımda simgeye sağ tıkladığımda öyle bir seçeneği göremedim. v11 yada v10 sürümlerini indirip deniyeceğim.

....

v11 kurdum.'' anti-vib. aç'' diye seçenek varmış gerçekten. Çok teşekkürler.Müşteri hizmetleri ile muhattab olmaktan kurtardın beni :)

ne demek dostum.işine yaradıysa sevindim.
    geç oldu ama formattan kastım windows u yeniden kurmandı fareyle ilgili değil. benim tavsiyem indirdiğin driveri kaybetmiyeceğin bi şekilde muhafaza et. sonra yeni sürüm çıktı diye eskisini bulamazsan madur olursun. çünkü yeni yazılımdan kaldırmışlar o özelliği saçmalamışlar

• Sakladım dostum sağol.
    Yalnız harbiden çok saçma olmuş ya biz bulamıyor olabilirmiyiz onun ayarını?Çünkü o özellik için alıyor oyuncular yada çizimciler.(özellikle çizimciler)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    a4 Tech x7 Mause Sorun !
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Kardeş bende bu anti vibrate özelliği olan örümcek desenli mouse almayı düşünüyorum önerir misiniz ? nasıl bir mouse
  • quote:

quote:

Kardeş bende bu anti vibrate özelliği olan örümcek desenli mouse almayı düşünüyorum önerir misiniz ? nasıl bir mouse

dostum mutlaka genelde önerenler olacaktır.ama ben şahsen a4 önermiyorum.
    neden diye soracak olursan kendim kullanıyorum. normalde sıkıntı yok gibi görünüyo ama oyun oynarken(mw3 multi) ani hareketlerde mouse sapıtıyo. misal veriyorum solumda kapı var aniden kapıya döncekken arkama felan dönüyorum. tabi refleksimle alakalı değil her zaman olmuyo bazen sapıtıyo işte mouse. hızı düşürünce sorun azalıyo ama ozamanda hızdan feragat etmiş oluyosun. benim şu an markajımdaki mouse logitech g300. fiyatı a4 e yakın. ve optik olması avantajmı dezavantajmı bilmiyorum ama bi kesime göre optik daha kararlı çalışıyo yani bu tür sorunları olmuyomuş. ama önce alacağım mous u bi mediamarkt te felan elime alıp bakmam lazım ergonomide çok öncemli.
    @sensitive55
    biz bulamıyo olamayız. çünkü girmediğim yeri kalmadı yeni yazılımın. evet çok saçma bari default olarak antivibrate yi etkin yap değilmi ? ama yok işte var bi tuhaflık a4 te

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mumak -- 17 Mayıs 2012; 16:33:17 >

• quote:

quote:

quote:

dostum mutlaka genelde önerenler olacaktır.ama ben şahsen a4 önermiyorum.
    neden diye soracak olursan kendim kullanıyorum. normalde sıkıntı yok gibi görünüyo ama oyun oynarken(mw3 multi) ani hareketlerde mouse sapıtıyo. misal veriyorum solumda kapı var aniden kapıya döncekken arkama felan dönüyorum. tabi refleksimle alakalı değil her zaman olmuyo bazen sapıtıyo işte mouse. hızı düşürünce sorun azalıyo ama ozamanda hızdan feragat etmiş oluyosun. benim şu an markajımdaki mouse logitech g300. fiyatı a4 e yakın. ve optik olması avantajmı dezavantajmı bilmiyorum ama bi kesime göre optik daha kararlı çalışıyo yani bu tür sorunları olmuyomuş. ama önce alacağım mous u bi mediamarkt te felan elime alıp bakmam lazım ergonomide çok öncemli.
    @sensitive55
    biz bulamıyo olamayız. çünkü girmediğim yeri kalmadı yeni yazılımın. evet çok saçma bari default olarak antivibrate yi etkin yap değilmi ? ama yok işte var bi tuhaflık a4 te

Bendede A4tehc var başka bi modeli aynı sorun bendede vardı cs de ani hareketlerde mouse ya hiç dönmüyo ya az dönüo yada tam terse dsönüyordu :D anti-vibrate mouslerede böyle diyorsun o zaman g9 mouse alabilirim belki :) teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.