Şimdi Ara

A4 Tech Bloody V7 Gaming Mouse SORUNLARI !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Böyle bir konu var ama konuya yazdığım sorunun cevabını çok geç alacağımı düşündüğümden yeni konu açmak istedim.
    Benim sorunum mousenin fazla kaymaması. Yani sensivity ayarlarını işletim sistemimden yaptım. Bazen mouse çok aşırı hızlı kayıyor bazen ise çok yavaş kayıyor bir türlü sensivity ayarlayamadım yani.
    Ne yapmam gerek sizce nasıl bir ayar önerirsiniz bana ?

League of legends oynuyorum

resmi bu
     A4 Tech Bloody V7 Gaming Mouse SORUNLARI !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sartura -- 16 Haziran 2014; 13:29:59 >

• Konuyu hortlatmak gibi olacak ama benim mouse'da kaymıyor. x7 ile çatır çatır vurduğum adamları Bloody V7'ye geçtikten sonra vuramamaya başladım. Mouse bir yerde kitleniyor sanki sorunludur diye gittim değiştirdim. O da aynısı.
  • dostum sorunun heralde benimkiyle aynı. Ben yeni bilgisayar masası aldım, nasıl desem doğru olur bilmiyorum ama klasik olarak söyliyim tahtası mouse için oldukça uygun. Yani mouseyi çatır çutur kaydırıyor donma tutukluk yapma gibi bi sorunu yok. Zaten kendi bezi var bana sorarsan mouseyi en uygun kullanabileceğin yer Mouse pad in üstünü kumaşla kaplat en iyi öyle sürdürürsün.
    A4 Tech( 5tl lik) mouse kullanıyordum kağıt üstünde oldukça kolay kayıyordu ama bu mouse biraz güzellik istiyor :D
  • Mousepad'le deneyin birde çeşitli markaların speed edition mousepad'leri sorununuzu çözebilir.
  • Alalı bir hafta falan oldu. Alışamadım hala ama baya ilerleme var. Ayrıca Steelseries Qck Mouse Pad ile kullanıyorum.
  • Mouse acceleration gibi bi sey varsa yazilimda onu kapat. Turkceyse mouse ivmesi gibi bi sey olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eskiden kullanamadığım zeminde bile artık mouseyi kullanabiliyorum yani kağıt üstünde ve defter üstünde :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.