Bildirim
A4 Tech X7-G800V + X7 F5 V
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
a4 tech in en iyi ikilisi oluyor onlar yanıda mouse pad almanı öneririm
klavyede macroyla çok uğraşmıyacaksan x7-g800mu almanı öneririm ps2 girişlidir ama üstünde usb hoparlör ve kulaklık girişi vardır
g800-v de oyundan g1-g15 tuşlarına birşey atayamazsın macroyla yapman gerekir ama g800-mu da atarsın farkları bu g800-v usb girişli birde -
Tavsiyeniz için saolun .Sizde kullanıyor musunuz ? -
ben g800 mu + logitech g500 kullanıyorum x7 nin o model mouse unu kullanmadım ama x7 nin xg-760 ını kullandım anti vibrate özelliği güzel ama sonuçta kablosuzdu 1 senede tırtladı
görünüş olarak iyi sol taraftaki 5 tıklı yer de kaymağı gibi birşey claw grip şeklinde tutuyorsan logitech g300 e bakmanı öneririm ayrıca g400 e de bakabilirsin
bu gün bişey keşfettim g800 deki ses girişinden 2 hoparlöre aynı anda ses verebiliyormuşuz denememiştim şuan 4+2 kullanıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ne Veriyim Abime -- 23 Aralık 2012; 2:12:15 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X