Şimdi Ara

A4 TECH XL-747H New! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
3
Favori
19.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Onu denetim masasından ayarlıyorsunuz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHzgn

Onu denetim masasından ayarlıyorsunuz...

bu mouse den sizde varmı bende almak istiyorum beni detaylı bilgilendirirseniiz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: PEGABRK

quote:

bu mouse den sizde varmı bende almak istiyorum beni detaylı bilgilendirirseniiz sevinirim

Üç mesaj üstte yorum yazdım.
  • quote:

quote:

quote:

teşekkürler yarın almaya gidicem ya g300 alıcam yada bunu alıcam
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ben de cs oynarım. G300 ün tuş yerleşimi iyi değilmiş almanızı tavsiye etmem...

Eli küçük olanlara kesinlikle A4 TECH XL-747H yerine A4 TECH XL-760H tavsiye ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHzgn -- 5 Temmuz 2012; 10:25:21 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben de cs oynarım. G300 ün tuş yerleşimi iyi değilmiş almanızı tavsiye etmem...

Eli küçük olanlara kesinlikle A4 TECH XL-747H yerine A4 TECH XL-760H tavsiye ederim...

bugun bi mouse aldım aldıgım mouse cok hosuma gitti suan kullanıyorum g300 ü begenmedım cok kucuk ve tusları dedıgınız gıbı korkutucu geldıgı ıcın almadım http://www.bimeks.com.tr/urun/120468/a4-tech-xl747h-anti-vibrate-orumcek-desenli-mouse.aspx#specs bunu aldım suan cok hos guzel haraketı ve rahatlıgı da super hosuma gıttı

• Arkadaşlar bende de aynı mouse var fakat dün itibari ile bozuldu bende sürücüsünü kaldırıp yeniden tanıttım laptopuma ancak şuan laptop cihazı tanımıyor normal kullanım için aldığım bir logitechm100 var o tıkır tıkır çalışıyor yardım edin lütfeeeeeen..
  • fareye gerek yok boş iş bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: gerrard16

Arkadaşlar bende de aynı mouse var fakat dün itibari ile bozuldu bende sürücüsünü kaldırıp yeniden tanıttım laptopuma ancak şuan laptop cihazı tanımıyor normal kullanım için aldığım bir logitechm100 var o tıkır tıkır çalışıyor yardım edin lütfeeeeeen..

Sorun kabloda olabilir. Fareyi sök, kabloyu yerinden tak çıkart. Kurcala.
  • hocam başka mousenın usb sını sokup kabloyu eritip bağlasam verimli sonuç alırmıyım :D logitechin usbsini taksam mesela
  • Arkadaşlar ben de bu fareden almak istiyorum ama bir sorum var. bu baş parmağın denk geldiği tırtıklı yer kağuçuk falan mı yoksa normal plastik mi çünkü kağuçuk, plastik ve sünger gibi şeylere dokunamıyorum da cevaplarsanız sevinirma :D
  • @onea54

Nasıl bir mouse istediğinizi anlamadım ama tuşu düz ve boyalı. Ama baş parmağın geldiği yer tırtıklı.

A4 TECH XL-747H New!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHzgn -- 23 Temmuz 2012; 11:10:11 >
  • quote:

@onea54

Nasıl bir mouse istediğinizi anlamadım ama tuşu düz ve boyalı. Ama baş parmağın geldiği yer tırtıklı.

A4 TECH XL-747H New!

Baş parmağın denk geldiği tırtıklı yerin maddesini merak ediyorum. kağuçuk falansa dokunamadığım için almaktan vazgeçeceğim
  • nedense mouse cok titriyor pencereyi kapatamıyorum bile okadar titrekki
  • Mouse elime büyük geliyor. Parmaklarım kısa. Fps oyunlarda sol yandaki tuşa zamanında basamıyorum o yüzden. 760H alacağım ya da Bloody V7.
  • Merhaba.
    Ürünün Satışı hala mevcut mudur bilen var mı ?
    ve nerden bulabilirim yardımcı olursanız sevirim.

x7 - XL 747h
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diechonia

Merhaba.
    Ürünün Satışı hala mevcut mudur bilen var mı ?
    ve nerden bulabilirim yardımcı olursanız sevirim.

x7 - XL 747h

http://www.vatanbilgisayar.com/a4-tech-f4-v-track-kablolu-gamer-mouse--siyah.html
  • Niccolò Machiavelli kullanıcısına yanıt
    Merhaba;

Hocam bu değil istediğim eski örümcek desenli olan yenisini aldım fakat XL 747h gibi değil.
  • Stoklara girsede alsak.

Gerçi üretimden kaldırıldı diye biliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip almayı pilavlıyorum
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.