Şimdi Ara

A4 TECH XL-747H New! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
3
Favori
19.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

Beyler almayı düşünüyorum ama yorumlar tereddüt ettirdi yine. Oyunlarda rahat edebileceğim, 50 tlyi aşmayan bir mouse da önerebilirsiniz bana...

Hocam bu fiyata daha iyisini bulamazsınız Fakat yüksek DPI sizin için önemli değilse, 70-80 tl'ye kadar razer vb. markaların giriş seviyesi oyuncu farelerine de bakınız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraoca2

quote:

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

Beyler almayı düşünüyorum ama yorumlar tereddüt ettirdi yine. Oyunlarda rahat edebileceğim, 50 tlyi aşmayan bir mouse da önerebilirsiniz bana...

Hocam bu fiyata daha iyisini bulamazsınız Fakat yüksek DPI sizin için önemli değilse, 70-80 tl'ye kadar razer vb. markaların giriş seviyesi oyuncu farelerine de bakınız...

Teşekkürler.

• http://www.gameekstra.com/A4-Tech-XL-747H-Laser-Gaming-Mouse,PR-2186.html

ewet 747 aynı x7 740 a benzıor süper bişey
  • başka markalarda var fakat hem fiyatı hem özellikleri olsun a4 tech daha uygun..

ama çok ciddi bir oyuncu mouse'u istiyorsan logitech g500 öneririm..

xl 747 h 1 senedir yaklaşık kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım..

makroda yazabiliyorsun oyunlara göre entegre edebiliyorsun yani kendine göre yaratabiliyorsun fareni :)

fiyatıda çok ucuz..
    tek eksisi bana göre üzerindeki maddenin soyulması..
    oda normaldir,terden 7/24 oynanan oyunlardan olması :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: caneryilmazer

quote:

Orijinalden alıntı: C2H5OH

quote:

Orijinalden alıntı: ..UnReaL..

kutuda 4 way scrolling diyo.. bu tekerlieği sağa solada hareket ettirebildiğimizi anlamına geliyo dimi? e bende öle bişi yok sadece tek bi üstüne tık var?? yanlışmı yapıyorum acaba??

bende öyle normal bildiğin tekerlek dışında bir numara görmedim :D heralde göz doldurmak için falan her mouse da olan sayfaya tekerlek ile tıklayınca 4 tane yön tuşu çıkıyor ya ondan bahsediyor.

Onun dışında aldığım bu mouse dan gayet memnunum kısa süre oldu gerçi

Bugün bende aldım 755BK bende de 4 yön yazıyor.Başta tekerleğin sağa tıklanmadığını farkettim ama ileri ve geri oluyor, üstüne birde aşağı ve sola tıklanıyor 4 yön ediyor.Bide benim mousun tekerleğinin sağında solunda ok işareti yok arkadaşda varmış onda ayrıca sağa sola tekerlek tıklanıyormuş anlamadımm ne iş bozuk mu ne geri götürmeyi düşünüyorum

arkadaşındaki 755K modeli sendeki 755BK.

• XL-750BH kullanıyorum ben de nasıl sizce iyi etmişmiyim almakla?
  • quote:

Orijinalden alıntı: caneryilmazer

quote:

Orijinalden alıntı: C2H5OH

quote:

Orijinalden alıntı: ..UnReaL..

kutuda 4 way scrolling diyo.. bu tekerlieği sağa solada hareket ettirebildiğimizi anlamına geliyo dimi? e bende öle bişi yok sadece tek bi üstüne tık var?? yanlışmı yapıyorum acaba??

bende öyle normal bildiğin tekerlek dışında bir numara görmedim :D heralde göz doldurmak için falan her mouse da olan sayfaya tekerlek ile tıklayınca 4 tane yön tuşu çıkıyor ya ondan bahsediyor.

Onun dışında aldığım bu mouse dan gayet memnunum kısa süre oldu gerçi

Bugün bende aldım 755BK bende de 4 yön yazıyor.Başta tekerleğin sağa tıklanmadığını farkettim ama ileri ve geri oluyor, üstüne birde aşağı ve sola tıklanıyor 4 yön ediyor.Bide benim mousun tekerleğinin sağında solunda ok işareti yok arkadaşda varmış onda ayrıca sağa sola tekerlek tıklanıyormuş anlamadımm ne iş bozuk mu ne geri götürmeyi düşünüyorum

ben de bugün xl-760h modelini aldım tekerleği sola doğru hafif itince tık sesiyle solda sabitleniyor ama normal çalışıyor mouse (orjinal halindeki gibi aşağı yukarı)sonra geri çekersen de gene ortaya geliyor.Ama sağ tarafa itince ve bırakınca kendiliğinden ortaya geliyor yani sadece sol taraf için geçerli.Sende olan da böyle bir şey miydi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr0742 -- 22 Aralık 2010; 2:30:29 >

• XL-750BH modelinde karar kılmıştım. 755 modelinde anti vibrate yok, bu yüzden mouse yi kaldırıp indiriken titreşim yaratıyormuş. Sol yandaki tuşta bence fazla işlevsellikten dolayı yanlışlıkla tıklanacak gibi duruyor.
    Ben alalı yaklaşık 2-3 ay oldu. Kendi cd den çıkan oscar yazılımı 6 versiyon. XP Prof. ta çok sorun çıkardı. Benim sistemden de kaynaklanabilir. Tam bilmiyorum fakat sürekli çöküyor. X7 sitesinde 750BH için 10 versiyon yazılım bulamadım. İngilize mail attım, cevaplamadı x7 şerefsizleri. İndirme linki çalışmıyor diye yazmıştım. Mascom Türkiye ye attım onlar ilgilendiler sağolsunlar. X-747 ninkini kullan dediler. O çalıştı. Fakat son 4-5 gündür sorun çıkardı. Kendi başına hareket etmeye başlıyor imleç bazen. Titreşimler oluyor, yanlış yere tıklıyorsun ve oyunlarda nişan almayı zorlaştırıyor. Servise getirmemi söylediler. Bakalım ne olacak? Sanırım bir müddet eski ps2 mouse la idare edeceğim.
    Aslında mouse fena değil. Tek tuşla geri dönebilirsiniz, üst üste 3-4 kere ateş edebiilirsiniz. Oscar yazlım ile bunu mouse nin içindeki hafızaya upload edebiliyorsunuz. İstediğiniz türden macro yazabilirsiniz. Orta düzeyde bir donanım olup tavsiye edebilirim. Fakat arıza çıkardı. Bu elektronik şans işi, en kaliteli marka bile sorun çıkarabilir.
    Bir de bu 4 scroll olayına açıklama getirirsek arkadaşlar; Tekerlerleğin üstüne internet explorer da bir kez tıklayıp bırakınca sağa, sola, yukarı, aşağı mouse yi hareket ettirip gezebilirsiniz. Ayrıca misal bir word belgesinde mouse yi aşağıdaki sağa sola kaydır şeridinde tekerleği çevirirseniz sağa sola gider. Mouse yi sağdaki yukarıya aşağıya kaydır şeridinde tekerleği çevirirseniz yukarıya aşağıya gezinebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerbilo -- 28 Aralık 2010; 18:55:18 >

• XL-750BF kullanıyordum bozulması sebebiyle bu modeli aldım.
    Yazdan beri kullanıyorum eski mouse gibi deforme olmaya, soyulmaya başladı maalesef :S
  • 10 gün kadar önce A4tech XL-755K mause mu scroll arızası nedeniyle garantiye vermiştim.
    XL-755K mauseların bazılarında scrollarında sorunlar oluşabiliyormuş, forumdaki bazı arkadaşlarda bu sorunu yaşadıklarını yazmışlar.
    bu gün garantiden almaya gittim ve eski mause um yerine xl-747h modelinin sıfırını verdiler :)
    mause um sıfırlanmış ve daha üst modelini kullanmaya başladım.
    bir kaç saattir COD4 multi oynadım ve XL-755K dan farklı geldi kullanması.
    alışması biraz zaman alıcak gibi ama güzel bir mause.
    XL-755K den farları
    1- tuş sayısı daha az.
    2- dış görümü birazdaha farklı XL-755K sade ve tamamen siyahtı.
    3. XL-755K ın solunda bulunan 5 yölü tuşlar gibi xl-747h da da soldaki iki tuşu kullanmak pek rahat değil.
    XL-755K ın solunda bulunan 5 yölü tuşlarıda tam anlamıyla kullanmak zordu.
    nedeni ise 5 yönlü tuş baş parmakdan ileride kalıyordu. ( tabi elleri büyük olanlar bu sorunu pek yaşamamış olabilir. )
    xl-747h ın solundaki iki tuşda biraz yukarıda kalıyor. biraz daha aşağıda olsa baş parmağımızın hizasında olur ve kullanımı daha kolay olurdu.

konuyu açan arkadaşın da söylediği gibi Küçük Sarsıntılardan Etkilenmeyi Azaltan (Anti Vibrate) özelliği var
    bu farkların dışında alt tabanda ufak bir düğme bulunuyor.
    bu düğme mause az da olsa havaya kalktığında ilmeçte oluşan titreme yada kaymaları engelliyor.
    bunu şöyle açıklayayım. mause u kaldırdığınızda ilmeç her hangi bir şekilde kımıldamıyor.
    aslında bu güzel ve kullanışlı bir özellik . COD4 de test ettim gayat güzel :)

sağ üstte görünen ufak buton.

A4 TECH XL-747H New!

alttaki çevirmeli alanda da mause un ağırlıkları bulunuyor

A4 TECH XL-747H New!

• x750 f vardı bende hey gidi günler
  • ben XL-755K modeli kullanıyorum orta tekerlek sola kaydırma tuşu ve yandaki kırmızı tuş ara sıra görevini yapmıyor açıp temizliyorum birkaç ay gidiyor yine yapıyor sanırım yakında beni terkedecek garantisi daha dolmadı ama temizlemek için içini açtığım için tabi garanti gümledi ben de XL-747H modelini gözüme kestirdim kalite ve ömür olarak daha iyi mouslar var ma onların fiyatları da beni aşıyor benim kullandığım modelin tekerleklerinde çok sorun yaşayan olmuş yalnız anlayamadığım bir şey var altaki koyduğum resimde olduğu gibi ben XL-755K mouse tekerleğe sağ ve soluna ileri geri görevi atadım bu özellik internette sayfaları ileri geri alırken veya klasörlerin içinde dolaşırken inanılmaz bir kolaylık veriyor ama bu özellik XL-747H de var mı anlayamadım resimini eklediğim 4d tekerlek özelliği ile karıştırmayın o farklı bir şey o özellikle bu dediğim ileri geri olayı yapılamıyor şimdiden teşekkürler
     A4 TECH XL-747H New!
     A4 TECH XL-747H New!

• Anti Vibrate özelliği milimlik nişanları etkilemesin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara duman

ben XL-755K modeli kullanıyorum orta tekerlek sola kaydırma tuşu ve yandaki kırmızı tuş ara sıra görevini yapmıyor açıp temizliyorum birkaç ay gidiyor yine yapıyor sanırım yakında beni terkedecek garantisi daha dolmadı ama temizlemek için içini açtığım için tabi garanti gümledi ben de XL-747H modelini gözüme kestirdim kalite ve ömür olarak daha iyi mouslar var ma onların fiyatları da beni aşıyor benim kullandığım modelin tekerleklerinde çok sorun yaşayan olmuş yalnız anlayamadığım bir şey var altaki koyduğum resimde olduğu gibi ben XL-755K mouse tekerleğe sağ ve soluna ileri geri görevi atadım bu özellik internette sayfaları ileri geri alırken veya klasörlerin içinde dolaşırken inanılmaz bir kolaylık veriyor ama bu özellik XL-747H de var mı anlayamadım resimini eklediğim 4d tekerlek özelliği ile karıştırmayın o farklı bir şey o özellikle bu dediğim ileri geri olayı yapılamıyor şimdiden teşekkürler
     A4 TECH XL-747H New!
     A4 TECH XL-747H New!

bende içinde toz kaçmıştır temizliyim diye içini açıp temizlemiştim ama sorun gitmemişti bende garantiye verdim.
    ve sıfır XL-747H verdiler :)
    a4 tech garantide iyi bir firmadır. senin mause un garantisi bitmediyse faturasıyla aldığın yere azalı diyerek garantiye ver.
    içini açtığından bahseetme ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Zena

Anti Vibrate özelliği milimlik nişanları etkilemesin?

her hangi bir sorun yaşamıyorum oyunlarda.
    cod 4 cod 2 vs oyunlarda gayet iyi verim alıyorum.
  • Ben de yeni almış bulunmaktayım bu mouse'u. Herşeyi çok güzel yalnız x3 tıklama tuşu çok uzakta. Benim gibi pençe stili kullananlar için çok büyük zorluk o tuşa basmak. Avuç stili de kullanamıyorum hiç ama hiç alışkın değilim.

Bu arada pençe veya avuç stili ne diye soranlar olursa örnek resim:

A4 TECH XL-747H New!
  • Benim adam akıllı aldığım ilk mouse'm çok memnundum . Ankara içi isteyen arkadaşlara satabilirim ? Garantisi , skartezleri falan herşeyi var :D özellikle driverı yükleyince 4xFire butonu var ve bu çok işe yarıyor özellikle Counter-Strike oyuncuları için AK-47 çok iyi oluyor ;)
  • A4 X-747H , XL-747H güncel driver 'ı ( V11.02V10 ):
    http://bit.ly/fUPnMK
    http://rapidshare.com/files/456787946/A4tech_X-747H_XL-747H_V11.02V10.zip

4 Yön scroll da şöyle oluyor, donanımsal olarak 2 yönlü ama mouse'u ekranın sağına doğru yaklaştırınca belli belirsiz bir işaret çıkıyor ve scroll tekerleği yatay için çalışır hale geliyor. Browserlarda çalıştıramadım, ama my computer'ı açıp yatay scroll olacak kadar pencereyi daraltırsanız görebilirsiniz.

• Temmuz ağustos arası 30tl ye kadar düşmüş fiyatı ben almadım o zaman simdi 50 lira javascript:void(AddText(''))
  • Xl-747H En güncel sürüm.

https://****.com/files/2490065142/OscarX7H_V11.07V26.rar ( **** lı yere rapidshare yazmalısınız.)

İsteyenlere macro gönderebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzGüR-LüK -- 23 Ocak 2012; 14:56:35 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.