Şimdi Ara

A4 TECH XL-747H New! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
3
Favori
19.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de bugün XL-747H aldım. Anti-Vibrate özelliği çok güzel gözüküyor, inşallah alttaki tuş bozulmaz.

Ekleme: Dört yönlü tekerlek özelliği varmış, hatta kutusunda da yazıyor ama benim tekerlek sadece iki yöne dönüyor. Sağ sol yapmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi achfighter -- 17 Haziran 2010; 23:45:06 >
  • 4D tuş özelliği ofis yazılımlarında çalışıyor. Ofis programlarında ekranın bir bölümünde yarı saydam tekerlek iziyle birlikte bir çizgi beliriyor. O çizginin hizasındayken tekerleği aşağı yukarı doğru kaydırınca sağa sola kayma işlemi gerçekleşiyor.
  • aynısını bende kullanıyorum güzel bir mouse vatan pcden mousepadla 39.50 ye geldi önceki alışverişlerimle çok şık ve hoş fakat yazılımı kullanışlı değil zorlayıcı denebilir...

Ama makro olayını paylaşacağım koca internette bir kişi bile bilgi verememiş çok yanlış...
  • XL-740K modeline kıyasla en gerekli makro scriptleri hazırlanmış. Yine kullanma kılavuzunda gerekli olabilecek belli başlı makroların nasıl yapılacağı anlatılmış.
    Aldığımda yazılım bakımından bu kadar güzel bir ürün beklemiyordum. Özellikle değişikliklerin farede saklanıp başka bir bilgisayara bağlandığında kullanılabilmesi çok güzel bir özellik.
    Anti-Vibrate özelliği güzel ama artık çok da gerekli bir şey değil. Zaten profesyonel bir oyuncu çok düşük çözünürlükleri kullanmadıkları için fareyi havaya kaldırıp konulduğunda oluşan titreme yaşanmıyor. Bu yüzden de kocaman mousepad'ler alıyorlar.

@ShifT7; paylaşacağın makroları dört gözle bekliyorum.

• Bende bugün bu fareyi aldım. Açıkçası bu fiyata bu kadar güzel bir fare alacağımı beklemiyordum.(40 tl) Programı kurcaladım. Farenin tuşlarına komut atamalar çok basit ve kapsamlı. Ama makroyu nereden yazıyoruz onu bulamadım. Yardımcı olabilecek biri varsa şimdiden teşekkür ederim.
  • agalar ben de aldım bu fareden ama x7 makrosunu hiç bir yerde bulamadım
    biri yardımcı olursa çok makbule geçer
  • malzeme kalitesi çok düşük bir mouse.
    elleri büyük olmayan birinin hakkını vererek kullanması zor, çünkü çoook büyük bir mouse
  • hacı sen ne kadar çok bilyon yau malzeme kalitesi falan filan...
    acaba hayatında hiç gördün mü bu mouse yi?
  • Bende 3 gün önce bu fareden aldım, fiyatına göre çok güzel bir ürün.
  • Yerim bunun anti vibrate teknolojisini
  • İstanbul avrupa yakasında nerelerden temin edebiliriz bilgisi olan varmı
  • Bende almayı düşünüyorum bundan.
  • Bu alet elimi acayip rahatsız ediyor.Hem avuçiçini tamamiyle kapatıyor (kesinlikle rahatsız oluyorum FPS lerde bu şekilde),bu oscar tarzınında yan tuşlarının konumuda çok kötü benim açımdan,basarken inanılmaz rahatsızlık veriyor.
    Benim tercihim XL-750BH olurdu ki şimdi onu kullanıyorum.
    Onun dışında birde XL-760H modeli var bu modelleride gözden geçirin satın almadan önce.

Şimdiye kadar böyle bir konu görmemen doğaldır bizimkileri razorun logitechin altı kesmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DanteSparda -- 25 Haziran 2010; 22:18:13 >
  • fiyatı uygun ama malzeme kalitesi aşırı vasat a4tech'lerin. x750 bf vardı sol tuşun olduğu plastik kırıldı bugün hem de hiç sert bi darbe olmadan, sadece tıklamyla. iki sene falan olmuştu alalı.
  • 3 aydır kullanıyorum;

biraz önce yeni bir mouse almak için araştırma yaparken forumdonanımhaber konusunu gördüm orayada izlenimlerimi yazmıştım burayada yazayım;

40 Tl'ye almıştım.
    2 ay içinde soyulmalar oldu.Fazla olmasada..

A4 TECH XL-747H New!

Makro tuşlarına rahat erişebiliyorum.Desenide güzel.

+ ları;
    Ucuz olması.
    Markasının kaliteli güvenilir olması.
    Makro yazmak için programının olması.
    Kendi hafızasının olması.
    Ağırlıklarının ayarlanabilir olması..

-leri;
    Her bilgisayar açılışında aynı DPİ'den yüklemiyor siz ayarlıyorsunuz.Haliyle bir 5 dk oyunlarda doğru dpi'mi diye deniyorum.Rengi farklı oluyor ama yinede deniyorum :=))

Büyük olması.Elime tam oturuyor daha küçük olsa daha iyi olabilirdi.

Desenlerinin terden dolayı zaman içerisinde soyulması..

Kısacası;
    elinize büyük gelebilir,fiyatı çok ucuz.
    Razer marka bir oyun mouse'undaki çözünürlük DPİ'den bile fazla.
    Kaliteli.

Fakat eksileri;
    Her bilgisayar açılışında DPİ yüklemek,
    Ve desenlerinin soyulması.

• quote:

Orijinalden alıntı: ShifT7

-leri;
    Her bilgisayar açılışında aynı DPİ'den yüklemiyor siz ayarlıyorsunuz.Haliyle bir 5 dk oyunlarda doğru dpi'mi diye deniyorum.Rengi farklı oluyor ama yinede deniyorum :=))

Fakat eksileri;

Ayarları yaptıktan sonra farenin belleğine ayarları kaydet ve bilgisayardan da ayrı bir profilde ayarları kaydet. Farenin belleğine kaydedersen hangi bilgisayara takarsan tak o ayarlar etkin oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: achfighter

quote:

-leri;

Fakat eksileri;

Ayarları yaptıktan sonra farenin belleğine ayarları kaydet ve bilgisayardan da ayrı bir profilde ayarları kaydet. Farenin belleğine kaydedersen hangi bilgisayara takarsan tak o ayarlar etkin oluyor.

Hayır olmuyor.
    Her bilgisayar açılışında DPİ ayarlarsın bilmeden konuşmayalım.
    A4 Tech Xl 747 H modelini söylüyorum ben.

Ayrıyetten ayar olarak anladığın sanırsam makrolar.
    Evet makrolar aynı kalıyor kendi belleğinde kayıtlı ama her bilgisayara takışınızda DPİ tuşundan DPİ ayarlıyorsunuz

• quote:

Hayır olmuyor.

Bende de aynı modelden var. Kendi bilgisayarımda sadece bir kere 1200 DPI olarak ayarladım. Her yeniden açılışında otomatikman 1200 DPI oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: achfighter

quote:

Hayır olmuyor.

Bende de aynı modelden var. Kendi bilgisayarımda sadece bir kere 1200 DPI olarak ayarladım. Her yeniden açılışında otomatikman 1200 DPI oluyor.

kırmak istemem ama benim kastettiğim;

bilgisayarda mouse takılı çözünürlüğü vs.. ayarlı reset attıktan sonra aynı şekilde olmayışı tekrar ayarlamam..

ikincisi;
    belleğinden dolayı bilgisayar açıkken usb girişinden çıkartıp tekrardan takınca aynı DPİ de çalışır demek istediğin sanırsam.denemedim ama olur.

üçüncüsü;
    ayarlarında oscar mouse script editör'de DPİ tuşuna gelip seçilen DPİ ayarını tıklayarak tikini kaldırarak yani o DPİ'nin çalışması engellenir böylelikle o şekilde başlatılabilir.

Ayrıyetten önermem;
    bende denedim o şekilde mouse sadece 3600 DPİ tiki vardı fakat 3600 gibi değildi yani değerleri bozuluyor bu bakımdan başarılı değil
    Resimde koyayım;

A4 TECH XL-747H New!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShifT7 -- 14 Eylül 2010; 21:25:36 >

• Tamam, senin dediğini anladım. Ben de baştan onu becerememiştim ama sonra bir şekilde hallettim ama nasıl olduğunu tam olarak hatırlamıyorum. Şimdi İstanbuldayım. İzmire dönünce bir daha bakayım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.