Şimdi Ara

A4 TECH XL-747H New!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
121
Cevap
3
Favori
19.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

forumda görmediğim bi konuyu paylaşmak istedim. A4-tech in yeni mausu XL-747H ı sunuyorum =)

XL-747H

A4 TECH XL-747H New!

Kablolu Laser Mouse
    Oyunlar için özel tasarım
    3X Ateş Etme Butonu (Tek Tıklama ile Arka arkaya 3 Ateş)
    7 Buton ve 1 Scroll
    3600 DPI çözünürlük
    6 kademeli DPI (600-800-1200-1600-2000-3600)
    Küçük Sarsıntılardan Etkilenmeyi Azaltan (Anti Vibrate) Teknolojisi
    Kullanıcı tercihine göre değiştirilebilen ağırlık
    X7 Works yazılımı
    2.2mm kalınlığında esnek kablo
    USB ve PS/2 bağlantı noktası

A4 TECH XL-747H New!

Vatan Bilgisayar Söğütözü stoğunda war almak isteyen arkadaşlara... =) 40 tl fiyatı war bu arada

iyi Günler...

• 1 ay önce bu mouse ile X7-740K arasında kaldım ve 740K'yı almış bulunmaktayım, pişman değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasikomen

1 ay önce bu mouse ile X7-740K arasında kaldım ve 740K'yı almış bulunmaktayım, pişman değilim.

Aynısı, hatta bu daha yeni teknoloji.
  • Bu mouse'de Anti-Vibrate diye bir teknoloji varmış. Mouse'ları az kaldırıp oluşan hareket etme olayını önlüyormuş, ama olsun ben zaten seçimimi yapmışım.
  • süpermiş
  • x7 xl 740 var bende de bilseydim onu alırdım herşeyi aynı tipini begendim bide 64kb bütünleşik hafıza vardı herhalde onda
  • novadan sparişimi verdim yarından sonra elimde olur sanırım. izlenimlerimi yazarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    a4 Tech x7 Mause Sorun !
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sağlam mouse.
  • yenilik olarak anti vibrate özelliğini eklemişler diğer özellikleri a4 tech oyun mouse ile aşağı yukarı aynı
  • harika bisi bugun aldim bende
  • bende 2 ay önce falan almıstım 40tl ye aldım gayet memnunum alanlar kaça aldı acaba?
  • XL-755K gibi değil hiçbiri. Hem siyah, hem daha ergonomik, hem toplamda 11+1 (+1 olan dpi tuşu) tuş var. Daha ne isterim. Daha iyi bir mouse verseler onu satar gene bunu alırım, artan parayı da yerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çağrı

XL-755K gibi değil hiçbiri. Hem siyah, hem daha ergonomik, hem toplamda 11+1 (+1 olan dpi tuşu) tuş var. Daha ne isterim. Daha iyi bir mouse verseler onu satar gene bunu alırım, artan parayı da yerim.

hocam o mouse'da kullandım bence sende bir kere bunu dene eline anla kullan farkı anlarsın

• bendeki mouseun rengi değişiği ama rengini beğendim fiyatıda iyimiş benimki bozulunca düşünebilirim

• Bundan almayı düşünüyorum ama scroll pek sağlam durmuyor bi de biraz büyük gibi sanki..ayrıca yandaki tuşlar diğer a4 modellerindeki gibi çok kötü konumlandırılmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: stealthmass

Bundan almayı düşünüyorum ama scroll pek sağlam durmuyor bi de biraz büyük gibi sanki..ayrıca yandaki tuşlar diğer a4 modellerindeki gibi çok kötü konumlandırılmış

yok scroll gayet sağlam hiç bir sorun olmaz mouseda 2 aydır kullanıyorum tek bir sorununu bile görmedim tek sorunu varmış bu mouselarda deseni soyuluyormus ama oda benim basıma gelmedi henüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasikomen

1 ay önce bu mouse ile X7-740K arasında kaldım ve 740K'yı almış bulunmaktayım, pişman değilim.

Benden de aynen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xef1ONYX -- 26 Nisan 2010; 15:39:57 >
  • vazgeçtim bundan deathadder v2 sipariş ettim
  • Arkadaslar XL-747H`da scroll`da sorun yasiyorum.. Normalde scroll a tiklayinca explorer veya cesitli dokumanlarda, mouse i asagi yukari hareket ettirerek oynayabiliyordum fakat bugun nedense scroll tusuna tikladigimda sayfayi bir kademe yukari atiyor. Oscar yardimiyla da ayarladim sorun devam ediyor.. Projem var autocad`de calismam lazim hala sorunu cozmus degilim yardimci olabilirseniz sevnirim.

Sorun cozuldu..
    Oscar yazilimindan "Download Mouse" secenegini tiklayip ayarlari default a cekmeyi becerdim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yander -- 3 Haziran 2010; 17:01:59 >
  • Yeni bir mouse alacağım fakat şu iki mouse arasında yine çelişkiye düştüm. 2 Gündür araştırıyorum son noktaya geldim gibi görünüyor, sipariş ettiğim XL-740K'dan vazgeçip vazgeçmemem yorumlarınız ile olacak. Mouseyi sipariş ettim fakat forumda gezerken bu mouse ile karşılaştım, tipi aynı sadece üst tabakası değişik desen ve renklere sahip. Teknik özelliklerde sadece XL-747H' da Anti Vibrate diye Küçük Sarsıntılardan Etkilenmeyi Azaltan teknoloji eklenmiş. Eğer kullanan arkadaşlar varsa iki mouse arasında hangisini seçebileceğimi söyleyebilirlerse sevinirim, yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzGüR-LüK -- 7 Haziran 2010; 15:35:28 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.