Şimdi Ara

A4 TECH XL-747H New! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
3
Favori
19.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: achfighter

Tamam, senin dediğini anladım. Ben de baştan onu becerememiştim ama sonra bir şekilde hallettim ama nasıl olduğunu tam olarak hatırlamıyorum. Şimdi İstanbuldayım. İzmire dönünce bir daha bakayım.

bu konunun abonesiyim zaten yine siz yazınca okurum :=))
  • Bende XL-750BF alev desenlisi var bunlardan daha rahat ele oturduğunu düşünüyorum...
  • İzmir'e geldim ve sorunu buldum. Senin kullandığın Oscar Editor'un sürümü farklı o yüzden olmuyor.
     A4 TECH XL-747H New!
  • Tam bir f/p faresi Eğer yeni mause alırsın kesinlikle bunu alacağım
  • Ben aldım az önce iyi gibi duruyor ama 4 teker muhabbetinde sola tıklayınca takılı kalıyor özelliği falan mı dicem saçma olacak. Ayrıca nasıl kullanacağımıda anlamadım 4 teker yazılımını. Bundan önceki faremde tekerin solundaki tuş double clickti bunda ayarlanabiliyor çok iyi oldu o kısmı. MMO oynarken yeni bir keybind, FPS'de Treple-Click, Strateji vs oyunlarda ekstra komut.
  • On numara mouse
  • kullanıcısıyım gayet güzel bi mouse X7 nin dedikleri gibi malzemesi de vasat falan değil soyulma falan yok ilk günkü gibi
  • Arkadaşlar 750bh sip. verdim bu gün geldi, kullanmaya başladım.Görüntü olarak gayet hoş. 755 almayı düşündüm fakat sol tarafındaki karışık tuş olayı kafamı karıştırmıştı. Çünkü zaten ufak olan tuşlar mouse yönlendirirken sürekli yanlış tıklama olayı olabilirdi. Şu an için memnunum. Cd içeriğinden A4tech USB Mouse Quality Test Program çıktı. Fakat bir skor alamadım kullanmayı beceremedim kullanan var mıdır?
  • bende 760h ile bu model arasında kaldım büyük ihtimalle 747h alacağım fakat bunun mavi versiyonun gördüm google da resimlerde çok hoşuma gitti onu türkiyede satan yer yok galiba internetten birkaç yere baktım bulamadım...
  • bidaha a4 tech mi asla
  • bende bugun aldım bu mouse ama usb aparatıyla mouse çalışmıyor direk düz ucuyla bağlanınca çalışıyor .

Düz uc kasanın ön tarafında olduğu için sorun yaratıyor birde takılma yapıyor cd driveri kurdum ama aynı sorun devam ediyor.

Eski mouseleri usb dönüştürücüyle yuvarlak ucu takınca çalışıyor fakat XL X7 747H çalışmıyor.Şimdi anakart bozuk desem eski mouseleri çalıştırmaz.X7 bozuk desem onuda düz direk bağlantıyla çalıştırıyor çık işin içinden şimdi S: anakart eski P4-P800 X.
  • neyini beğenmiyonuz şu mousenin anlamadım gitti kullanmasını bilene mükemmel bi mouse makro isteyen varsa pm atabilir
  • Mouse'un uçlarına bakarsan altın kaplamalı gibi duruyor :) altın kaplaması yok tabi ki de..
    bağlantı hızı hızlı olması açısından kimyasal bir maddeyle kaplı daha hızlı algılasın diye..

sen aracı kullanınca otomatik iptal ediyor daha hızlı kullanman için dolayısıyla yer olarak başka bir çözüm bulabilirsin..
  • kutuda 4 way scrolling diyo.. bu tekerlieği sağa solada hareket ettirebildiğimizi anlamına geliyo dimi? e bende öle bişi yok sadece tek bi üstüne tık var?? yanlışmı yapıyorum acaba??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..UnReaL..

kutuda 4 way scrolling diyo.. bu tekerlieği sağa solada hareket ettirebildiğimizi anlamına geliyo dimi? e bende öle bişi yok sadece tek bi üstüne tık var?? yanlışmı yapıyorum acaba??

bende öyle normal bildiğin tekerlek dışında bir numara görmedim :D heralde göz doldurmak için falan her mouse da olan sayfaya tekerlek ile tıklayınca 4 tane yön tuşu çıkıyor ya ondan bahsediyor.

Onun dışında aldığım bu mouse dan gayet memnunum kısa süre oldu gerçi
  • quote:

Orijinalden alıntı: C2H5OH

quote:

Orijinalden alıntı: ..UnReaL..

kutuda 4 way scrolling diyo.. bu tekerlieği sağa solada hareket ettirebildiğimizi anlamına geliyo dimi? e bende öle bişi yok sadece tek bi üstüne tık var?? yanlışmı yapıyorum acaba??

bende öyle normal bildiğin tekerlek dışında bir numara görmedim :D heralde göz doldurmak için falan her mouse da olan sayfaya tekerlek ile tıklayınca 4 tane yön tuşu çıkıyor ya ondan bahsediyor.

Onun dışında aldığım bu mouse dan gayet memnunum kısa süre oldu gerçi

Bugün bende aldım 755BK bende de 4 yön yazıyor.Başta tekerleğin sağa tıklanmadığını farkettim ama ileri ve geri oluyor, üstüne birde aşağı ve sola tıklanıyor 4 yön ediyor.Bide benim mousun tekerleğinin sağında solunda ok işareti yok arkadaşda varmış onda ayrıca sağa sola tekerlek tıklanıyormuş anlamadımm ne iş bozuk mu ne geri götürmeyi düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caneryilmazer -- 4 Aralık 2010; 16:08:56 >

• xl 747 h ile ilgili mouse tekerleğinden yararlanarak hem yukarı aşağı hemde sağ sol yapmada sorun var anladığım kadarıyla..

sorununuz donanımsal değil yani mouse ile ilgili herhangi bir özelliği eksik değil.yukarı aşağı dışında diğer programlarda sağa sola da yapmak isterseniz;

yapmanız gereken çok basit;

www.x7.cn/oscaren/
    yukarıdaki adresten diğer x7 serisi veya xl 747 h ' ı aratıp bulup yeni en son çıkan sürümü / versiyonu indirin..

devamında aşağıdaki resimdeki gibi bir yardımcı uygulama çıkar programlarda ve bu yardımcı uygulamanın üstüne mouse'un imleci ile gelip ileri geri yaparsanız sağa sola gitme işlemini gerçekleştirirsiniz..

A4 TECH XL-747H New!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShifT7 -- 5 Aralık 2010; 15:52:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ShifT7

xl 747 h ile ilgili mouse tekerleğinden yararlanarak hem yukarı aşağı hemde sağ sol yapmada sorun var anladığım kadarıyla..

sorununuz donanımsal değil yani mouse ile ilgili herhangi bir özelliği eksik değil.yukarı aşağı dışında diğer programlarda sağa sola da yapmak isterseniz;

yapmanız gereken çok basit;

www.x7.cn/oscaren/
    yukarıdaki adresten diğer x7 serisi veya xl 747 h ' ı aratıp bulup yeni en son çıkan sürümü / versiyonu indirin..

devamında aşağıdaki resimdeki gibi bir yardımcı uygulama çıkar programlarda ve bu yardımcı uygulamanın üstüne mouse'un imleci ile gelip ileri geri yaparsanız sağa sola gitme işlemini gerçekleştirirsiniz..

A4 TECH XL-747H New!

bumuydu ya.. bu benim baya bi eski olan faremde bile var.. standart bişey sanıyodum.. yazılımsız hemde

• mesajım bulusun
  • Beyler almayı düşünüyorum ama yorumlar tereddüt ettirdi yine. Oyunlarda rahat edebileceğim, 50 tlyi aşmayan bir mouse da önerebilirsiniz bana...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.