Şimdi Ara

A4TECH BLOODY A9

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bloody a9 kullananlar varsa lütfen yardım etsin, mouse elime bugün ulaştı, ancak tekerleği sola itiyorum tıklamıyor sağa yaptığımda sanki tıklıyor ama içe, bu mouse sağ ve sola tıklama yapmıyor mu? özelliklerinde bulamadım kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum iade edeceğim eğer bozuksa şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolverinn -- 2 Şubat 2016; 20:37:12 >

• arkadaşlar a9 kullanan yok mu forumda?
  • ?
  • ben tekerleğin orta tıklamasını bile kullanmazken, sen sağa sola bile tıklamasını istiyorsun Benim g300'de öyle bir özellik yok. bloody a9'da da olacağını sanmıyorum. Sonuçta makro tuşları var. onlara istediğin özelliği atayabiliyorsun. mouse'ın programını aç. orda bu özellik varsa makro atayabilmen için gösterir sanırım. g300'de tıklanabilecek bütün tuşlar görünüyor ve hepsini tek tek değiştirebiliyorsun. Büyük ihtimalle seninki de aynıdır.
  • cevabın için teşekkür ederim, dediğin gibi bakayım.
    logitech g300 bunun bir altı sanırım, genelde oyun farelerinde 4 yön oluyor sanıyordum,birde aralık geniş olunca öyle hissettirdi, bakıp tekrar yazacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.