Şimdi Ara

a500 alma hevesim var fakatt.... bilenler yardımcı olabilir mi_??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar a350 serisi notebook alacaktım fakat a500 serisinin cıktıgını duyunca aklım ona kaydı... ama kafamda soru işaretleri var... bu pclerde tv oldugu soyleniyor.. duydugum kadarıyla opsiyonel ama a500 ün her modeline eklenebilyormu bu tunerler_?? ve hd4650 ekran kartlı modellerin goruntu kalitesi ne kadar iyidir oyun meraklısıyım nasıl yaparım bilmiyorumm_?_?_???? kullananlar yardımm... daha cok a505-s6969 yada a500-133 almayı dusunuyorum lutfen yardım.

• ben de alıcaktım fakat istanbul bilisime sorduğum da ellerinde sadece 1500-6965 modeli kaldığını söylediler. o bilgisayarda da 4570 ekran kartı var bu yüzden ben vaz geçtim. ben de çok hevesliydim almak için ama hevesim kaçtı doğrusu.

Sen nerden baktın?
  • bende istanbul bilişimi aradım hemen sordum sadece dedğin model kalmış bende aynı senin gibi ekran kartı yüzünden vazgeçtim diğer modeller 3 hafta içinde ellerine ulaşacakmış bende beklemeye karar verdim fakat yukarıdaki gibi soru işaretleri var kafamda sizin bu konularla ilgili bi bilginiz varmı_?
  • Benim o konuda herhangi bir bilgim yok. Eğer gelecekse (ki zor. bana geleceği belli değil demişlerdi)

ben dehttp://www.istanbulbilisim.com.tr/Satellite_A500-135-TOSHIBA-DUNYASI,10388.html bu ürünü almak istiyorum aslında. Ama hiç sanmıyorum geleceğini...
  • İlla toshiba olsun demiyorsanız:
    http://www.sadecenotebook.com/default.asp?pid=2&uid=1985
    Donanım yönünden hiçbir farkı yok
  • aradıgımda yakın zamanda geleceini soylediler... inş gelir gelmezsede ya başka model yada farklı yerden alırım aynı modeli... ama soylediğim gibi kafamda soru işaretleri var tv her a500 e uyuyormu acaba ve a500-132 ile 1500-133 tıpa tıp aynı ama aralarında 50 euro fark var bu fark neden anlamadım kullanan yokmu bunlardan lutfen yardımm...
  • a500-132 bugün aldım(izmir vatan bilgisayardaki son ürünü kaptım :) )
    tv kartı yok maalesef. fakat olmadığını bilerek almıştım.
    gerçekten her yönüyle mükemmel bir notebook.
    beni hayal kırıklığına uğratan tek noktası türkiyeye gelen bu versiyonlarda klavyenin arka aydınlatması ve uzaktan kumanda yok.
    performans olarak kesinlikle tatmin edici. cpu yük altındayken bile ısı kabul edilebilir düzeylerde. (henüz sadece eve online deneyebildim ve sıcaklık ölçmedim fakat dizlerimde yada ellerimde rahatsız edici bir sıcaklık yok.)
    bir kötü özelliğide (kötü sayarsan tabi) piano black rengini veren kaplaması çok parmak izi tutuyor.
    kesinlikle tavsiye ederim.
  • Arkadşlar a500 serisi üst düzey bi ürün ve hala toshibada full hd olmamasından yakınanlar var ama bence degmez zaten 16 inç ekran mevcut fiyatları diger markalara oranla çok az yüksek ama aradaki farklar deger seviyede eco modu var pil ömrü daha uzun oluyor programlanabilir dokunmatik tuş takımı ne olursa olsun garantisi agır basıyor harman kardon ses sistemi yüz tanıma teknolojisi ddr3 ekran kartı özellikleride cabası bu makine ucus modunda ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.