Şimdi Ara

A6 6400K mı A6 5400K mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Baslıkta belirttiğim gibi 6400 ile 5400 arasında kaldım bi arkadasım 5400ın gpu açısından iyi olduğunu soyluyor bir diğer arkadasım 6400ın , İkiside bu isin ehli olduğu için biseyde diyemiyorum ,benim nacizane fikrimse ; en son çıkan iyidir mantığı :) Bilgisayardan anlamayan birisi olarak ..

450 TL anakart+ram+işlemci alacağım oyunlara oyle bağımlı birisi değilim sadece canım sıkıldığı zaman vakit kaybetmek isteğim zaman .. :)Eğer derseniz 'kardesim gel sana yardım edeyim,bu paraya bundan daha iyi performans alacağın bi sistem soyleyeyim' hay hay fikirlere açığım :)

Yardımlarınız için simdiden tesekkurlerimi sunarım :)

• A6 6400k Daha iyi bi işlemcidir onu almanız daha mantıklı olucaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLFever.

A6 6400k Daha iyi bi işlemcidir onu almanız daha mantıklı olucaktır

Peki çok tesekkur ederim de nedenini açıklarsanız çok makbule geçecek mağlum karsınızdaki elektronik cahili pek anlamıyor biraz açıklamak iyi olur :)

NOT : Bide su sorumu cevaplarsanız sevinirim GIGABYTE F2A55M-HD2 ile MSI A58M-E33 anakartı arasındaki fark nedir ? Ben ucuzluğu bakımından msı alma tarafındayım arkadasım nedense bana gıgabyteyi seçti,pek farkını goremediğim gibi msının ucuz olmasına rağmen fm2+ desteklemesi ileri donuk olması açısınından sanki biraz daha iyi olacağını sanıyorum .Mağlum anakarta pek para vermek istemiyorum yararını goremiyorum çunku :)

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi excusive12 -- 17 Nisan 2015; 16:07:54 >
  • A6 6400k biraz daha iyidir.

Harcore gamer degilseniz fazlsa sıkıntı olmaz ama ben yine de soyleyim oyun icin A8 5600k f/p acısından daha iyi bir yerde. Butceyi zorlayabilme imkanınız varsa pisman olmazsınız. İnternetten gerekli karsılastırmayı yapabilirsiniz.

Son olarak ramleri mutlaka 1866mhz alın anakart da haliyle desteklemeli. Bu fazladan ram hızı apularda ekran kartı performansını direkt olumlu yonde etkiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dovahkiin_16 -- 17 Nisan 2015; 16:20:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dovahkiin_16

A6 6400k biraz daha iyidir.

Harcore gamer degilseniz fazlsa sıkıntı olmaz ama ben yine de soyleyim oyun icin A8 5600k f/p acısından daha iyi bir yerde. Butceyi zorlayabilme imkanınız varsa pisman olmazsınız. İnternetten gerekli karsılastırmayı yapabilirsiniz.

Son olarak ramleri mutlaka 1866mhz alın anakart da haliyle desteklemeli. Bu fazladan ram hızı apularda ekran kartı performansını direkt olumlu yonde etkiler.

Hmm aslında o islemciyi eklediğimde 125 tl oynama oluyor . Vatandan almayı düşünüyorum ,şoyle iyi bi indirim yakalasam anında alıcamda daha once pek vatandan alisveris yapmadağımdan bilemiyorum .Daha ucuza getirme şansımız olmaz mı ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi excusive12 -- 17 Nisan 2015; 16:27:57 >
  • excusive12 E kullanıcısına yanıt
    Olur tabii ki google'dan ucuzu.com, cimri vs siteler var bunlar da bir nevi fiyat arama motoru, yazıp TR'de kampanya halinde olan ya da en ucuz fiyatları bulabilirsiniz.

Ya da ikinci bir secenek olarak ikinci el sitelerinden bakabilirsinz. Doların hali ortada, daha cok bunu tavsiye ederim. Guvenilir birinden almaya dikkat edin o kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: dovahkiin_16

Olur tabii ki google'dan ucuzu.com, cimri vs siteler var bunlar da bir nevi fiyat arama motoru, yazıp TR'de kampanya halinde olan ya da en ucuz fiyatları bulabilirsiniz.

Ya da ikinci bir secenek olarak ikinci el sitelerinden bakabilirsinz. Doların hali ortada, daha cok bunu tavsiye ederim. Guvenilir birinden almaya dikkat edin o kadar.

Peki anakart hakkında ne duşunuyorsunuz :MSI A58M-E33 anakartı sorun çıkarmaz değil mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Hayır sorun cıkmaz military class IV guzel bir anakart. O.C imkanı da iyi.

Ancak APU'dan ileri islemcileri desteklemiyor buna gore tercih yapın upgrade yolunuz a10 7850k ile sona erer. Gerci o da iyi bir islemci ama onumuzdeki yıllarda yeterli olur mu bu tamamen size baglı. Bence cok da onemli degil ileride komple yeni pc toplarsınız. Zaten o hale gelmeden once islemciyi o.c edip omrunu uzatırsınız sistem performansının

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dovahkiin_16 -- 17 Nisan 2015; 17:21:19 >
  • dovahkiin_16 kullanıcısına yanıt
    Yok zaten bu alacağım pc masaustunde dursun can sıkıntısında bana 3-5 oyun oynatabilsin :) Suan kullandığım pc anakartı Geforce6100 dusunun islemcisini filan artık :)A8 5600K almak daha mantıklı geldi test videolarında filan baya sağlam oyunları açtığı görülüyor bakalım bi indirim denk gelirse hemen kapacam parçaları :) :)
    Yardımınız için teşekkürler.
    Yardımcı olabildiysem ne mutlu, hayırlı olsun şimdiden
  • dovahkiin_16 kullanıcısına yanıt
    İnsallah hayırlısı olur :) Birde psu çıktı basıma bizim pc guç kaynağı altına takmıslar illa açmam lazım vidaları oda cok uğrastıracak yeni bi psu mı alsam yoksa bu olurmu bilemiyorum galiba 300w yeterliymis ileride upgrade yapmicam için....
    300w psu bahsettigimiz sistem icin yeterli, ileride ekran kartı almak isterseniz sıkıntı olacaktır ama dusuk tdpli kartlar tercih edebilirsiniz o zaman da. Mesela su an nvidia'nın gtx 750'si sadece 300w psu gerektiriyor ve performansı da r7 265'e yakın:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dovahkiin_16 -- 18 Nisan 2015; 18:40:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.