Şimdi Ara

A7N8X-E Deluxe ve Sempron Uyumu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yukaridaki asus board'a sahibim, eger ikinci el bir 3200+ bulamazsam, Sempron 3000+ almayi dusunuyorum ancak anakartimin sempron destekleyip desteklemedigini bilmiyorum...ikisi'de socket A, sempronlar barton cekirdekli ve anakartim bunlari destekliyor fakat belki sizin bilip benim bilmedigim birsey vardir diye sorayim dedim...yardimci olanlara simdiden tesekkurler.

• Ayrica mavibilgisayar.com'da sempron icin 800Mhz diyor dogrumudur? Eger oyle ise bu bir sorun teskil eder mi?
  • sempronlar 2200+ la başlar 1500 mhz en düşük modeli. senin kartın sempron destekliyor.
  • burada bahsettigim 800Mhz fsbdir.
  • Selam senin belirtmiş olduğun anakart Socket A mimarisine sahip ve de fsb hızı 400 mhz Amd Sempromlarda iki tür mimari tipi vardır. 1-)2200mhz'den 2800 mhz'ye kadar (2800 mhz de dahil) socket A mimarisini destekler Bunlar senin anakartla uyumlu. 2-)2800 mhz nin üstü amd sempronlar 64 bit socket mimarisini destekliyor. O yüzden Amd Sempron 3000+ lar o anakartla uyumlu değil.Sempron hakkında daha fazla bilgi için aşağı linki tıkla.

http://forum.donanimhaber.com/m_942141/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssayin72 -- 17 Mart 2005, 3:23:44 >
  • Biraz ayrintili arastirdim netten; 3000+'larda Socket A ve 333Mhz veriyolu, 2000Mhz'de calisiyor...Yani anakartla uyumlu, fakat 800 fsb falan degilmis, zaten oyle olsa uyumsuz olurdu sanirim...
  • amd lerde soket a serisinde 800fsb yoktur.....

soket 754 lerle gelen bır ozellıktır bunu karıstırmayalım......!!!!!

soket a serisi 400 fsb desteği vardır (200*2)

anakartınında sempron desteği bulunmakta...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Q6600 ve Asus P5K-SE ile overclock
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.