Şimdi Ara

Satildi. FİYAT DÜŞTÜ !! QX9650 VE GİGABYTE EP45T-EXTREME MUHTEŞEM İKİLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • QX9650 İşlemciyi q9650 ile karıştırmayın extreme olan modelidir.

Anakart DDR3 kutuludur garantisi 10 ayda bitti.

http://www.gigabyte.com.tr/products/mb/specs/ga-ep45t-extreme_10.html

İki ürün beraber verilecektir.Fiyat tektir arkadaşlar 650 TL ve son dur..Takas yok.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KRALL -- 23 Şubat 2011; 21:12:29 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Ürünler gayet güzel hayırlı satışlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yaratık00

Ürünler gayet güzel hayırlı satışlar...

Teşekkür ederim

• Hocam ayrı satış olur mu?
  • Ayrı satış düşünmüyorum malesef

• güzel ikili gerçekten anakartın chipset soğutucusu başlı başına bir sanat eseri gibi..

hayırlı satışlar hocam inşallah değerini bilecek birileri talip olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: opelgt

güzel ikili gerçekten anakartın chipset soğutucusu başlı başına bir sanat eseri gibi..

hayırlı satışlar hocam inşallah değerini bilecek birileri talip olur...

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Q9550,Q9650 Aktif olarak satılan islemciler ve sıfır Q9650 630 lira isteyen istedigini alır.Satıcının ilanına girip ilan baltalamaya kimsenin hakkı olmamalı
    Bu foruma giren herkes her konuda belli bir bilgiye sahiptir almayacaksan neden baltalıyorsun.
    Hocam senden de ozur dilerim.
  • O arkadaş aynı şeyi benim ilanıma da yaptı ben de tahmin ediyorum kim olduğunu sanırım i5 2500 satan birisi.Artık siz bulun
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666

O arkadaş aynı şeyi benim ilanıma da yaptı ben de tahmin ediyorum kim olduğunu sanırım i5 2500 satan birisi.Artık siz bulun

Doğrudur üstadım katılıyorum.Bu aralar sırf ikinci el ilanlara abuk sabuk pos atmak bunu yaparkende yeni hesap açarak yapmak moda oldu hiçmi üsenmez insan anlamıyorum yaw..Aslında oda haklı iş güç yok piyasada ne yapsın :) muhtemelen bana işlemci için pm atan arkadaşlardan biri nickini yazmıyorum buraya ama eminim :)

• QX9650 nin normal Q9650 den neyi üstün bu işlemcinin bilmiyorumda aydınlatırsan sevinirim arasında dağlar kadar farkmı var bu kadar abartıyosunuz aşağılıyosun Q9650 yi
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaptainPrice84

QX9650 nin normal Q9650 den neyi üstün bu işlemcinin bilmiyorumda aydınlatırsan sevinirim arasında dağlar kadar farkmı var bu kadar abartıyosunuz aşağılıyosun Q9650 yi

Çarpan kilidi açık.Bu da arasındaki farkı dağlar kadar yapıyorGünlük rahat 4-4.5ghz de kullanabilirsiniz.Ayrıca q9650 de güzel işlemcidir kimse aşşağılamıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaptainPrice84

QX9650 nin normal Q9650 den neyi üstün bu işlemcinin bilmiyorumda aydınlatırsan sevinirim arasında dağlar kadar farkmı var bu kadar abartıyosunuz aşağılıyosun Q9650 yi

bu arkadaşımız zamanında elimde bulunan QX9650'yi almak için çok uğraştı hatta tarih verdi şu tarihe kadar satılmazsa para biriktirip alacağım diye sonra sen sağ ben selamet sanırım daha uygun fiyatlı olduğu için gidip Q9650 aldı, şimdi QX9650 daha iyi denildimi kompleks yapıyor 666 nickli arkadaşımızada dikkat et feci bir bilgiye sahiptir işlemciler hakkında o yüzden bana QX9650'nin 450-500TL etmeyecek bir işlemci olduğunu söyledi (hemde sıfır), seninde işlemcinin fiyatını kırmaya kalkmasın öte yandan Hayırlı Satışlar KRALL

• Sevgili @ctortac iyi dileklerin için teşekkür ederim sanada hayırlı satışlar olsun.

• Hakikatten Cok Güzel Ürünler. Fiyatta Süper. Hayırlı Satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JwinR

Hakikatten Cok Güzel Ürünler. Fiyatta Süper. Hayırlı Satışlar.

Teşekkürler

• Sistem:

Microsoft Windows XP Professinoal Vesiyon 2002 Service Pack 3

Microsoft Windows XP SP3 Intel Pentium D CPU 3.00GHz

ddr2 1,00 RAM
    GeForce 7300 Gs 512 MB 32 bit Ekran Kartı

Başka öğrenmek istediğiniz özlleği varsa yorum yazın.
  • pm
  • ctortac nickli arkadaşım senin ürününün garantisinin olmamasından dolayı vazgeçtim ayrıca ben istediğim işlemciyi alırım sen neden herşey atlıyosun sazan gibi ben garantili işlemci aldım demircibu nickli arkadaştan kendisi bu sitedeki en kral adamdır onun üstüne adam yok bu sitede senin ürün güzel olabilir ama garantisi yoktu senle konuşmuştuk ben garantisiz bişey asla almam insanlara laf atmadan önce dön kendine bi bak
  • Hocam kolay gelsin Q 8400 ve kpl-am var üstüne ne istiyorsun veya anakartsız sadece Cpu takasta ne istiyorusn
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.