Şimdi Ara

[SATILDI] SON FİYAT: Satılık Palit 4080 Gamerock OC - Sıfır CW

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
5
Favori
4.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Siirt İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1 [SATILDI] SON FİYAT: Satılık Palit 4080 Gamerock OC - Sıfır CW

Ürün Türkiye distributör garantili ve adıma faturalıdır, tam kutuludur. 3 hafta kullandım, iş değişikliği nedeniyle satılık, günde 1-2 saat oyun ancak oynanmıştır. Yük altında stres testinde dahi sıcaklıklar 66 dereceyi geçmiyor, bu güne kadar kullandığım onlarca üst düzey kart arasında en iyisi ve görsel en güzel RGB olan diyebilirim. Skor testinde de göründüğü üzere baya yüksek skor aldı.

4k'da superposition'da en yüksek puanı alan 4080 kart elimdeki karttır.

Mayıs 2023 güncelleme; Geçen 3 aydan sonra ikinci sıraya düşmüş bendeki kart.[SATILDI] SON FİYAT: Satılık Palit 4080 Gamerock OC - Sıfır CW Bu karttaki silikon kalitesi çok çok iyi denk geldi, belki ince ayar yapsam onu da geçerdi.

bu da bir başka benchmark, cpu undervoltajlı haldeyken:https://www.userbenchmark.com/UserRun/60516727

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Siirt Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• super position 1080p extreme testi 4080'nin gücünü ölçmeye yetmez.. rtx 4080'ini anca gıdıklarsınız o testle..

nitekim öyle hiç uğraşmadan az önce aldığım skoru paylaşıyorum:

Kart gerçekten özel bir kartsa 3d mark port royal skorunuzu paylaşın: 20k ve üzeri alabiliyorsanız o zaman belki kartım özel diyebilirsiniz...

Kaldı ki 4080 gamerock serisi ortalama seviye bir rtx 4080'dir.

O!Technologyyoutube
    Which is THE BEST RTX 4080? Let's compare the VRMs, Power Limits and Cooling performance of these different models! If you found this useful, please help share this to others looking to buy an RTX 4080 as it helps me out a lot! Thanks to all the reviewers mentioned in this video for their extensive testing and sharing of information! Timestamps: 00:00 - Intro 02:39 - VRMs 06:56 - Power Limits 08:10 - Temperature and Noise Data 10:42 - Cooling Tier List 14:12 - The RTX 4080 Tier List Cards compared: Asus Strix Asus TUF Colorful Advanced OC-V Colorful NB EX-V Colorful Neptune OC Colorful Vulcan OC-V Colorful Ultra Gainward Phantom Gainward Phantom GS Gainward Phoenix Gainward Phoenix GS Galax HOF OC Lab Plus Galax/KFA2 SG OC Galax/KFA2 ST OC Gigabyte Aorus Master Gigabyte Aorus Waterforce Gigabyte Aorus Waterforce WB Gigabyte Gaming Gigabyte Gaming OC Gigabyte Eagle OC Gigabyte Eagle Inno3D iChill Black Inno3D iChill Frostbite Inno3D iChill X3 Inno3D iChill X3 OC Manli Gallardo MSI Gaming X Trio MSI Suprim X MSI Suprim X Liquid MSI Ventus 3X MSI Ventus 3X OC Nvidia Founders Edition Palit Gamerock Palit GameRock OC Palit GamingPro Palit GamingPro OC PNY Verto PNY XLR8 Verto Epic-X Zotac Amp Extreme Airo Zotac Trinity Zotac Trinity OC #bestrtx4080 #rtx4080 #4080buyingguide #4080tierlist #buyingguide #tierlist
    http://www.youtube.com/watch?v=jGORmB6GoH8&ab_channel=O%21Technology

üstelik kartın sıfırı çok uzun zamandır inventus'ta 29.897TL.. üstelik peşin fiyatın 7 taksit.

inventus
    PALIT GeForce RTX 4080 GameRock OC RTX4080, PCI-E16 4.0, 16GB/256bit GDDR6X, HDMI, 3xDisplayPort Ekran kartı - inventus
    https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=13532
  • 1.5k farkla sıfır açılmamış kutu alınabiliyor hocam fiyat şöyle 26-27k filan olsa insanların aklı çelinebilirdi aslında

• Çok güzel kart aynısını 4 gündür kullanmaktayım. tavsiye edilir.

• dokuzkuyruklu-_- kullanıcısına yanıt

Hocam 1500 fark vermeye bence değer mi sırf kapalı kutu diye şahsi fikrim değmez, kartın kalitesi de gerçekten çok çok iyi denk geldi yukarıdaki skorda gördüğünüz üzere, ha sıfır almak isteyene de saygı duyarım tabii ki.

• Eski evga 1080ti'ler falan canlandı gözümde kullanmadığımız kart kalmadı, rgb işini çok güzel düşünmüşler bu modelde, soğutması da çok sessiz

• BigOTTOMAN1453 kullanıcısına yanıt

Valla ben aşırı memnunum.

cw de yok. 2 k monıtorumde 4 k ya olceklendırdım dsr de actım. super hersey yolunda gidiyor. [SATILDI] SON FİYAT: Satılık Palit 4080 Gamerock OC - Sıfır CW  ısınmada yok. msı sptimix ve rog strixe gore birazcık fanlası Yuzde 75 den sonra seslı çalışıyor o kadar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @UltrAslan_06

Hayırlı olsun.

@BigOTTOMAN1453

skor müthiş çıkmış bende demin yaptım. paylaşıyım. İsterseniz silerim.

gpu-cuda

gpu-optix

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 4 Şubat 2023; 16:49:14 >

• Yok hocam niye silesiniz bende diyorum ya baya güzel bir kart çıktı gerçekten [SATILDI] SON FİYAT: Satılık Palit 4080 Gamerock OC - Sıfır CW  Aksine teşekkürler resimler için, benim vaktim olmadı o kadar detaylı paylaşmaya

• çözünürlük 4k da testi paylaşır mısın merak ettim shaders de 4k optimized seklinde

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oinblgue kullanıcısına yanıt

Maalesef pcyi söktüm 27 ocaktan beri boşta

• Fiyat takip.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Dostum az önce bir arkadaş için taktım pcyi tekrardan, ve 4k'da 1. sırayı aldı kart [SATILDI] SON FİYAT: Satılık Palit 4080 Gamerock OC - Sıfır CW 

• BigOTTOMAN1453 kullanıcısına yanıt
    zaten kartin gücünü görmek için 4K da test etmek lazim hocam :) harika performansı varmış hayırlı satışlar

• valla gözümde kaldi acayip.. :)) takipteyim

Sağolun hocam teşekkür ederim, daha iyisi sizin olsun inşallah. Ben de şaşırdım bu kadar iyi beklemiyordum açıkçası [SATILDI] SON FİYAT: Satılık Palit 4080 Gamerock OC - Sıfır CW 

• https://www.hepsiburada.com/palit-rtx4080-gamerock-oc-16gb-256bit-gddr6x-ned4080s19t2-1030g-p-HBCV000036OS4Q?url_src=ios-product-detail
    Fark 250ye düştü :) Ben anlamadım ama şimdi sizin kart süpriz yumurtadan daha mı performanslı çıktı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • road35 R kullanıcısına yanıt

Her chip aynı değildir. Max bosst diyelim bende 2050 iken arkadaşta 2080 olabilir. aynı fan hızı ve sıcaklıkta.

+

bende pcıe-4.0 riser var. sonuçlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 25 Şubat 2023; 22:40:38 >
  • Fiyat güncellendi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.