Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
[SATILDI] SON FİYAT: Satılık Palit 4080 Gamerock OC - Sıfır CW
-
-
Çok güzel kart aynısını 4 gündür kullanmaktayım. tavsiye edilir.
-
Hocam 1500 fark vermeye bence değer mi sırf kapalı kutu diye şahsi fikrim değmez, kartın kalitesi de gerçekten çok çok iyi denk geldi yukarıdaki skorda gördüğünüz üzere, ha sıfır almak isteyene de saygı duyarım tabii ki.
cw de yok. 2 k monıtorumde 4 k ya olceklendırdım dsr de actım. super hersey yolunda gidiyor. ısınmada yok. msı sptimix ve rog strixe gore birazcık fanlası Yuzde 75 den sonra seslı çalışıyor o kadar.
-
Arkadaşa aldık aynısını param olsa bende alırım efsane kart (3) RTX 4080 PALİT-MURAT KARDEŞİMİZE BİLGİSAYAR KASASINDA GERİ KALAN EKSİK PARÇAYI TAMAMLADIK - YouTube
-
Hayırlı olsun.
skor müthiş çıkmış bende demin yaptım. paylaşıyım. İsterseniz silerim.
gpu-cuda
gpu-optix
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 4 Şubat 2023; 16:49:14 >
-
Yok hocam niye silesiniz bende diyorum ya baya güzel bir kart çıktı gerçekten Aksine teşekkürler resimler için, benim vaktim olmadı o kadar detaylı paylaşmaya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Maalesef pcyi söktüm 27 ocaktan beri boşta
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostum az önce bir arkadaş için taktım pcyi tekrardan, ve 4k'da 1. sırayı aldı kart
valla gözümde kaldi acayip.. :)) takipteyim
Sağolun hocam teşekkür ederim, daha iyisi sizin olsun inşallah. Ben de şaşırdım bu kadar iyi beklemiyordum açıkçası
Fark 250ye düştü :) Ben anlamadım ama şimdi sizin kart süpriz yumurtadan daha mı performanslı çıktı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Her chip aynı değildir. Max bosst diyelim bende 2050 iken arkadaşta 2080 olabilir. aynı fan hızı ve sıcaklıkta.
+
bende pcıe-4.0 riser var. sonuçlarda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 25 Şubat 2023; 22:40:38 > -
Fiyat güncellendi.
1.5k farkla sıfır açılmamış kutu alınabiliyor hocam fiyat şöyle 26-27k filan olsa insanların aklı çelinebilirdi aslında |
super position 1080p extreme testi 4080'nin gücünü ölçmeye yetmez.. rtx 4080'ini anca gıdıklarsınız o testle.. nitekim öyle hiç uğraşmadan az önce aldığım skoru paylaşıyorum: Kart gerçekten özel bir kartsa 3d mark port royal skorunuzu paylaşın: 20k ve üzeri alabiliyorsanız o zaman belki kartım özel diyebilirsiniz... Kaldı ki 4080 gamerock serisi ortalama seviye bir rtx 4080'dir. O!Technologyyoutube Which is THE BEST RTX 4080? Let's compare the VRMs, Power Limits and Cooling performance of these different models! If you found this useful, please help share this to others looking to buy an RTX 4080 as it helps me out a lot!
Thanks to all the reviewers mentioned in this video for their extensive testing and sharing of information!
Timestamps:
00:00 - Intro
02:39 - VRMs
06:56 - Power Limits
08:10 - Temperature and Noise Data
10:42 - Cooling Tier List
14:12 - The RTX 4080 Tier List
Cards compared:
Asus Strix
Asus TUF
Colorful Advanced OC-V
Colorful NB EX-V
Colorful Neptune OC
Colorful Vulcan OC-V
Colorful Ultra
Gainward Phantom
Gainward Phantom GS
Gainward Phoenix
Gainward Phoenix GS
Galax HOF OC Lab Plus
Galax/KFA2 SG OC
Galax/KFA2 ST OC
Gigabyte Aorus Master
Gigabyte Aorus Waterforce
Gigabyte Aorus Waterforce WB
Gigabyte Gaming
Gigabyte Gaming OC
Gigabyte Eagle OC
Gigabyte Eagle
Inno3D iChill Black
Inno3D iChill Frostbite
Inno3D iChill X3
Inno3D iChill X3 OC
Manli Gallardo
MSI Gaming X Trio
MSI Suprim X
MSI Suprim X Liquid
MSI Ventus 3X
MSI Ventus 3X OC
Nvidia Founders Edition
Palit Gamerock
Palit GameRock OC
Palit GamingPro
Palit GamingPro OC
PNY Verto
PNY XLR8 Verto Epic-X
Zotac Amp Extreme Airo
Zotac Trinity
Zotac Trinity OC
#bestrtx4080 #rtx4080 #4080buyingguide #4080tierlist #buyingguide #tierlist http://www.youtube.com/watch?v=jGORmB6GoH8&ab_channel=O%21Technologyüstelik kartın sıfırı çok uzun zamandır inventus'ta 29.897TL.. üstelik peşin fiyatın 7 taksit. inventus PALIT GeForce RTX 4080 GameRock OC RTX4080, PCI-E16 4.0, 16GB/256bit GDDR6X, HDMI, 3xDisplayPort Ekran kartı - inventus https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=13532 |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X