Bildirim
a7r2 mi yoksa 5d mark 4 mü?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Çok zor bir seçim.
Lens yatırımını düşünerek karar verirdim. A7R2 müthiş bir gövde ancak lens çeşitliliği konusunda sıkıntı yaratırmı sorusu geliyor hep aklıma.
5Dm4'te ise, canon'un efsane lensleri ile çok iyi sonuçlar verecektir. -
hep canon kullandıysa ve canon lensleri varsa canon da alabilir.
ama ilk makinası olacak sa yada canon lensleri hazırda yoksa ben a7rii öneririm.
geçen hafta bende a7ii aldım.
r serisi kadar mp yüksek değil
s serisi kadar da iso başarımı yüksek değil
ikisinin tam ortası diyebilirim.
ben çok beğendim.
çekince ortaya ne çıkacağını anlık gösteriyor.
güneşli havalarda bir kaç çekim ayar yapmana gerek kalmıyor. anlık ışık değişimlerinde ne çıkacağını gördüğün için
her çekimini nokta atışı yapabiliyorsun.
ve 5 yönlü sabitleyiciside cabası. 1/25 e kadar elde çekim yapabiliyorum.
tek dez avantajı küçük görünmesi. makinayı alıp işe çıkacaksa müşteri büyük sever. küçük kamerayı görünce bi garip bakabilir. -
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Arkadaş sony'de karar kıldı. Lens olarakta sel 24-70 tavsiye ettim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sony de lens sıkıntısı çekeceğim diye problem yaratmaya gerek yok. Canon un lensleri adaptörler ile sony gövdelerine uyum sağlıyor. Özellikle portre çekimi için canon 135mm alındımı sony sensör ü ile çok güzel portre ve detaylar çıkar meydana.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X