Şimdi Ara

A8 - 7600 nasıl bir işlemci? Kullananlar-bilenler ilgilenir mi... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
2.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: UmudunuKaybetme

Bence amd olacaksa fx 8300 al

4.0 ghz da rahat kullanabilirsin

Teşekkür ederim hocam. Hele bi sonuca varalım, bişey çıkarıcaz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

quote:

Orijinalden alıntı: marasli_midyeci_harun

ya kötü birşey demedik her forum diyorum i3 6100 ile fx8350 aynı fiyattayken vede düzgün skylake anakartlar çok pahalı iken neden fx8350 alınmasın ?
    neden apular alınmasın ? her halikarda amd daha karlı oluyor... normali ve gerçeği bu...

amd olmasaydı i3 ler 1000 lira olacaktı yada olabilir. intel 7. seride 1000 liradan i3 7100 gibi saçma sapan bir girişimde bulunup ve bu ülkede sattırabilir.
    para almadan intel yalakalığı yapan fanboylar düşünsün.

http://www.hepsiburada.com/intel-extreme-edition-core-i7-6950x-3-0ghz-4-0ghz-25mb-cache-lga2011-v3-islemci-p-BD805702?utm_source=affiliate&utm_medium=go&utm_campaign=cpa&utm_content=63&utm_term=kategori-genel&wt_af=go.domain.kategori-genel.cpa

intelin bu ülkede geldiği en son nokta 6700 liraya işlemci...

şimdi birisi çıkar sen bilmiyorsun o işlemciyi mühendistler kullanıyor der birde üstüne içerisinde 6700 tl'lik intel işlemcisi olan 30.000 liralık pc toplamayı normalleştiren mesajlar atar =)

8350 ile i5 6500 ayni fiyatta sen neyin kafasindasin?

Anakart olarakda 8350 yi calistiracak board 380 liradan basliyor 380 liraya z170 board alabiliyosun ki intelde kaliteli anakarta ihtiyacin yok h110 chipset dahi yterli guc tuketmedigi icin kafandan sallama lutfen

4 yasinda islemciye gecipte 650 lira para mi vericez? 380 lirada anakartina vericem hemde? Oldu verdigim parayla rezil olayim sonra 380 lira vericem anakarta ssd takicam ssd %50performansta calisacak sb950 koprusu yuzunden ne guzel :)

Eski amd kullanicisiyim kafamdan sallamiyorum bunlari bitek benim anakartim bozuk degil networkcuyum tonlarcasini topladim hepsi ayni napican 990 970 chipset board alip 85 derecede calismasini izleyip frekans dusurmesini mi izleyeceksin? Fanboy olmayin bu kadar

mantıksız yorumlar yapma.
    i5 6500 = 800 lira
    http://www.vatanbilgisayar.com/intel-core-i5-6500-soket-1151-32ghz-6mb-onbellek-14nm-islemci.html
    fx 8350 = 600 lira.
    http://www.vatanbilgisayar.com/amd-fx-x8-8350-soket-am3-4ghz-16mb-onbellek-125w-32nm-islemci.html

amd düzgün anakartı 265 lira - intel 550 liradır.

git intel skylakeye giriş seviyesi 200 liralık bir anakart al bakalım başına ne gelecek ? ben mini itx anakart önermem. alanların hali ortada bu ülkede elektriklerin durumuda ortada. intel işlemcilerde olan işlemci eğilme ve bükülme sorunu yüzünden stok fan takarken bile milletin kafası karışıyor artık.

ssd 250 mb falan alan yok arkadaşımdada am3 bir anakart var phenom2 ile kullanıp 550 mb ssd alıyor. windows 5 saniyede açılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marasli_midyeci_harun -- 2 Eylül 2016; 0:50:08 >

• cinayet13 kullanıcısına yanıt
    Yeni soğutucu bi nebze olsun rahatlatmaz mı?

• quote:

quote:

quote:

ya kötü birşey demedik her forum diyorum i3 6100 ile fx8350 aynı fiyattayken vede düzgün skylake anakartlar çok pahalı iken neden fx8350 alınmasın ?
    neden apular alınmasın ? her halikarda amd daha karlı oluyor... normali ve gerçeği bu...

amd olmasaydı i3 ler 1000 lira olacaktı yada olabilir. intel 7. seride 1000 liradan i3 7100 gibi saçma sapan bir girişimde bulunup ve bu ülkede sattırabilir.
    para almadan intel yalakalığı yapan fanboylar düşünsün.

http://www.hepsiburada.com/intel-extreme-edition-core-i7-6950x-3-0ghz-4-0ghz-25mb-cache-lga2011-v3-islemci-p-BD805702?utm_source=affiliate&utm_medium=go&utm_campaign=cpa&utm_content=63&utm_term=kategori-genel&wt_af=go.domain.kategori-genel.cpa

intelin bu ülkede geldiği en son nokta 6700 liraya işlemci...

şimdi birisi çıkar sen bilmiyorsun o işlemciyi mühendistler kullanıyor der birde üstüne içerisinde 6700 tl'lik intel işlemcisi olan 30.000 liralık pc toplamayı normalleştiren mesajlar atar =)

8350 ile i5 6500 ayni fiyatta sen neyin kafasindasin?

Anakart olarakda 8350 yi calistiracak board 380 liradan basliyor 380 liraya z170 board alabiliyosun ki intelde kaliteli anakarta ihtiyacin yok h110 chipset dahi yterli guc tuketmedigi icin kafandan sallama lutfen

4 yasinda islemciye gecipte 650 lira para mi vericez? 380 lirada anakartina vericem hemde? Oldu verdigim parayla rezil olayim sonra 380 lira vericem anakarta ssd takicam ssd %50performansta calisacak sb950 koprusu yuzunden ne guzel :)

Eski amd kullanicisiyim kafamdan sallamiyorum bunlari bitek benim anakartim bozuk degil networkcuyum tonlarcasini topladim hepsi ayni napican 990 970 chipset board alip 85 derecede calismasini izleyip frekans dusurmesini mi izleyeceksin? Fanboy olmayin bu kadar

mantıksız yorumlar yapma.
    i5 6500 = 800 lira
    http://www.vatanbilgisayar.com/intel-core-i5-6500-soket-1151-32ghz-6mb-onbellek-14nm-islemci.html
    fx 8350 = 600 lira.
    http://www.vatanbilgisayar.com/amd-fx-x8-8350-soket-am3-4ghz-16mb-onbellek-125w-32nm-islemci.html

amd düzgün anakartı 265 lira - intel 550 liradır.

git intel skylakeye giriş seviyesi 200 liralık bir anakart al bakalım başına ne gelecek ? ben mini itx anakart önermem. alanların hali ortada bu ülkede elektriklerin durumuda ortada. intel işlemcilerde olan işlemci eğilme ve bükülme sorunu yüzünden stok fan takarken bile milletin kafası karışıyor artık.

ssd 250 mb falan alan yok arkadaşımdada am3 bir anakart var phenom2 ile kullanıp 550 mb ssd alıyor. windows 5 saniyede açılıyor.

1 senedir h81m c kullaniyorum bir bok olmadi? Hemde hicbir korumasi olmayan 300w sparkle 15 senelik powerla? Kuru sıkı salliyorsun

http://m.akakce.com/siparis/?p=84112&ref=akakce&source=mobil&v=1.99.6

700tl islemci 200de anakarti oldu bitti bos bos konusma kimseninde h81m h110m boardlarla sorun yasadigi yok sen 760g boardla karistiriyosun intelin boardunu zaten kopru islemcide voltaj regulatoru islemxide bellek kontrolcusu islemcide anakartin performansa etkisi 0

Arti olarak o arkadasina soyle bi iops testi yapsin sonra kafasini duvarlara vursun :) p4 anakarta ssd taksanda 5sn de acilir erisim suresini etkileyen bisey yok ortada

Hepsini gectim sen gigabyte ds3p ye duzgun anakart diyosan hicbiseyden anladigin yok milletin kafasini bulandirma kullanmadigin donanimlarla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinayet13 -- 2 Eylül 2016; 1:56:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EfeYakupKarahanlı

Kopru sogutuculari biraz daha rahatlatiyor durumu evet

• Arkadaşlar lütfen kırıcı olmayalım. Burada kardeşçe yazışıyoruz. Kim ne derse desin, herkesin kendi fikri..
    Şimdi konuyu toparlayalım ;

Fx 4300
    970 gigabyte, asus veya msi
    8gb ram
    R7 250x
    Termalteyk v2 350w
    Aoc monitor 21'5 inch
    500gb hdd

Bu bilgisayarda pes, ets 2 ve call of duty 5 oynanır en fazla. Son görüşlerinizi alalım. Konuyu kapatalım. Yoksa üzülücez hepimiz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EfeYakupKarahanlı

Kopru sogutuculari biraz daha rahatlatiyor durumu evet

Eyvallah hocam sağolasın..

• Msi 970a g43 board al kaliteli mosfetleri var sogutucusu olmasada

Geri kalanda sorun yok gayet guzel :)

• quote:

Msi 970a g43 board al kaliteli mosfetleri var sogutucusu olmasada

Geri kalanda sorun yok gayet guzel :)

Tamam hocam tekrar teşekkür ediyorum. İyi geceler..

• Rica ederim iyi geceler :)

• amd düzgün anakartı 265 lira - intel 550 liradır.

amd fx 8350 = 600 liradır
    intel i5 6500 = 800 lira.

intel skylake 2500 liradan aşağı toplanamazken amd fx8350 2000 liradır.

amd'de intelde ileriye dönük sistemler değildir. ileride parçayı ancak 2. el değiştirirsiniz ama amd'nin stokları şuanda bile boldur.
    r9 380 ekran kartı kartı takacak adam şuanda pc toplasa ertesi gün satmaya kalksa 2. el olacağı için ve parasını kurtarmak ve yeni ucuza ekran kartı almak için 6 ay 1 yıl ilan sitelerinde sürünür durur =) yani intel i3 6100 al ama ileride değiştir çok saçma sapan bir söylem oluyor. birde millet malını hayvan gibi kullanıyor, hep dolandırıcı dolu ortalık o yüzden 2. ele güvenmiyor hatta yok sayıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marasli_midyeci_harun -- 2 Eylül 2016; 1:02:01 >

• yine diyorum intel tamam çok iyi bir işlemci olabilir ama incecik bir skylake + 3. nesilden sonra lehimlenerek değilde macunlanarak tutturulmuş bir işlemci. anakartlarında pin eğilmesi bir vida düşürünce bile olabilir. benim kolum değmişti elbisenin kenarında pamuklu tiftikler intel anakartın pinlerini yamultmuştu, düzeltirkende 2-3 pin kırılmıştı ama durum amd'de böyle değillll.

amd işlemcileri geçmelidir. anakart kör nokta olduğu için pinlere eliniz değdiği zaman intel gibi yamulmaz pinler amd'de.
    ayrıca amdde pinler işlemci üzerindedir. işlemciyi macunlarken dikkat edeceğiniz için pin yamultma olayı intel kadar rastlanmaz.

( 17 yıldır bilgisayar kullanıyorum amd'den hiçbir sıkıntı çekmedim tek çekirdek performansının kötü oluşu karşıma bir kez bile çıkmazken intelin elimde yanan celeronları aklımda gitmiyor. hele birde o foxconn + asus anakartları... maddi olarak intelin az tokatını yemedim. hele birde o p3 leri 1 milyardan satarlarken onboard ekran kartı olduğu vs vs =) intel sayesinde yediğim tokatlar burdan intelin fabrikasına yol olur. )

artık intel 4. nesil anakartlar stoklarda yok. işlemciler zor bulunuyor. anakart pini gittiği zaman 2. ele mahkumsunuz.
    hal böyle olunca intel 6. yani skylakede 1 yıl sonra aynısı olacaktır.
    ayrıca yukarıdaki yazımda defalarca belirttim. amd a3'ün sağlam anakartı 265 liradır intel skylake ise 550 liradan başlar. stoklarda bolca am3 anakartlar mevcut.
    50-100 watt elektriğin kimseye faydasıda yoktur zararıda.

• marasli_midyeci_harun kullanıcısına yanıt
    Hatalarin ve bilmediklerin var zamanla tecrube edeceksin herseyi eger mesleginse bu is kimse bilerek gelmiyor biyerlere ama meslegin degil ve kendinide tecrube ederek gelistirmeyeceksen insanlara biseyler tavsiye etme...

300 liraya intelin amdde alacagin 265 liralik boarddan 10 kat kaliteli board alabilirsin 550 lira overclock yapacaksan odersin (ki 450 liraya gigabyte z170 hd3p var) yaparsin mis gibi ogreneceksin yapacak bisey yok sadece fanboyluk yapma 2000 liraya sana i5 sistem cikaririm onune 8350 den performansli suan ikisininde fiyati esit 265 liralik anakartta 8350 calistiramazsin 145w elk cekiyor o islemci 125 termal isi gucu cektigi elektrik degil fx8300 80w tuketiyor mesela onu istedigin anakarta tak istersen 130 liralik anakarta tak calisir o islemci ama 145w elk demek 6 faz 8pin soket duzgun psu ve faz basina 4 mosfet demek boyle bir anakartta 380 lira demek biz bu islemcileri 125w tdp yazisina bakmadik prizden oturup olctuk kurcaladik forumlarda konularimiz incelemelerimiz var nerede bilmiyorum 2012 yiliydi bu islemciler ciktiginda o zamanlar kurcaladik bende 4 sene kullandim fx6 islemcimi ssd performansi yeterli gelmedi rarlama islemlerinde mecbur h81 chipsetine gecis yaptim islemcimi seviyordum ki 3 4 sene daha kullanirdim

Uzun lafin kisasi ogrenecek tecrube edecek sey cok tartismanin ablami yok zamanla ogreneceksin tek ihtiyacib olan sey at gozluklerini cikarmak ve tarafsiz bakmak

• senin bir mesajın vardı iyi hatırlıyorum =) ucuza zalman kasası almıştın ve aklında corsaisrs vardı zalmanı kötüleyip corsair'i yüceltiyordun.
    senin yorumuna bakarak gidip 350 liraya corsair alacaktım.

ve vatan bilgisayarda corsair'i deneme fırsatım oldu. sonuç ne oldu ?
    yanında duran xigmatek kasa bile corsairden daha kaliteli çıktı.
    herşeyi kullanıp etmeden şuralarda yorum yapmayın.
    fx kullanıcısı çok arkadaşım var ve sıkıntıları yok.

ama intel skylake sistemlere 3000 lira verip 150 liralık mini itx anakart ile garantiye göndermekten ne yapacaklarını şaşırmış durumdalar.
    ha sıkıştırır intel 6542p gibi saçma sapan kısık bir işlemci alırsın. birde üstüne 150 liraya itx anakart ? sonuç ne olur ?

2000 liraya kadar fx8350 alınabilir. herşey oyunlarda 5-10 fps değil malesef. 1 kere işlemciyi macunlarken vidayı düşürürsen o vidada anakart üzerindeki cpu slotuna gelirse işin biter =)

ama amd de durum öyle değil. işlemciye dikkat ediyorsun. kasanın içerisinde bulunan anakartın üzerinde cpu slotu kör noktadır =)

2000 liraya fx 8350 alınırmı ? alınır ?
    1500 liraya kadar athlon x4 860k alınır mı ? alınır ?
    ama 2000 liraya i5 6500'i sıkıştırırsan garantilerde uğraşır durursun =)
    ayrıca 850 liraya i5 skylake aldım diyip yanına 300 liralık soğutucu almayı ihmal etmiyor herkes =)
    ben amd diyorum...

• quote:

yine diyorum intel tamam çok iyi bir işlemci olabilir ama incecik bir skylake + 3. nesilden sonra lehimlenerek değilde macunlanarak tutturulmuş bir işlemci. anakartlarında pin eğilmesi bir vida düşürünce bile olabilir. benim kolum değmişti elbisenin kenarında pamuklu tiftikler intel anakartın pinlerini yamultmuştu, düzeltirkende 2-3 pin kırılmıştı ama durum amd'de böyle değillll.

amd işlemcileri geçmelidir. anakart kör nokta olduğu için pinlere eliniz değdiği zaman intel gibi yamulmaz pinler amd'de.
    ayrıca amdde pinler işlemci üzerindedir. işlemciyi macunlarken dikkat edeceğiniz için pin yamultma olayı intel kadar rastlanmaz.

( 17 yıldır bilgisayar kullanıyorum amd'den hiçbir sıkıntı çekmedim tek çekirdek performansının kötü oluşu karşıma bir kez bile çıkmazken intelin elimde yanan celeronları aklımda gitmiyor. hele birde o foxconn + asus anakartları... maddi olarak intelin az tokatını yemedim. hele birde o p3 leri 1 milyardan satarlarken onboard ekran kartı olduğu vs vs =) intel sayesinde yediğim tokatlar burdan intelin fabrikasına yol olur. )

artık intel 4. nesil anakartlar stoklarda yok. işlemciler zor bulunuyor. anakart pini gittiği zaman 2. ele mahkumsunuz.
    hal böyle olunca intel 6. yani skylakede 1 yıl sonra aynısı olacaktır.
    ayrıca yukarıdaki yazımda defalarca belirttim. amd a3'ün sağlam anakartı 265 liradır intel skylake ise 550 liradan başlar. stoklarda bolca am3 anakartlar mevcut.
    50-100 watt elektriğin kimseye faydasıda yoktur zararıda.

Piyasa tonlarca 1150 anakart var 1155 pinde var 1156 pinde var senin bahsettigin donem fi tarihi bizde kullandik onlari bende athlon 2500 kullandim evimde eski sempron 2600 sistemim duruyor ilk sata kontrolcusuyle beraber canavar gibi sen eskide takilmis kalmissin durum degisti sen suan 4 yillik islemci oneriyorsun kopruler eski hersey anakart ustunde islemci cayir cayir elk tuketiyor bu devir kapandi bitti toz oldu 4 sene kullandim sattim ben bu nesli intele gectim cikarsin amd zeni alalim ama 4 yasinda islemciyi almam aldirmam 265 liralik anakart olayinida acikladim

• quote:

Hatalarin ve bilmediklerin var zamanla tecrube edeceksin herseyi eger mesleginse bu is kimse bilerek gelmiyor biyerlere ama meslegin degil ve kendinide tecrube ederek gelistirmeyeceksen insanlara biseyler tavsiye etme...

300 liraya intelin amdde alacagin 265 liralik boarddan 10 kat kaliteli board alabilirsin 550 lira overclock yapacaksan odersin (ki 450 liraya gigabyte z170 hd3p var) yaparsin mis gibi ogreneceksin yapacak bisey yok sadece fanboyluk yapma 2000 liraya sana i5 sistem cikaririm onune 8350 den performansli suan ikisininde fiyati esit 265 liralik anakartta 8350 calistiramazsin 145w elk cekiyor o islemci 125 termal isi gucu cektigi elektrik degil fx8300 80w tuketiyor mesela onu istedigin anakarta tak istersen 130 liralik anakarta tak calisir o islemci ama 145w elk demek 6 faz 8pin soket duzgun psu ve faz basina 4 mosfet demek boyle bir anakartta 380 lira demek biz bu islemcileri 125w tdp yazisina bakmadik prizden oturup olctuk kurcaladik forumlarda konularimiz incelemelerimiz var nerede bilmiyorum 2012 yiliydi bu islemciler ciktiginda o zamanlar kurcaladik bende 4 sene kullandim fx6 islemcimi ssd performansi yeterli gelmedi rarlama islemlerinde mecbur h81 chipsetine gecis yaptim islemcimi seviyordum ki 3 4 sene daha kullanirdim

Uzun lafin kisasi ogrenecek tecrube edecek sey cok tartismanin ablami yok zamanla ogreneceksin tek ihtiyacib olan sey at gozluklerini cikarmak ve tarafsiz bakmak

benim hatalarımı senmi öğretecekin o kasayı toplarken ellerine bak bembayaz ve çok ufak =) senin yaşın kadar benim tecrübem oldu.
    benim edindiğim tecrübeler seni tokatlar...

2014'de kasa toplayan etrafta zalman kötüüüü almayınnnnn diyen kimdi ? kimdi o küçük ellerin sahibi ?

bazı konularda haklı olabilirsin ama gidipte amd fx4100 kullanıp gelip burda fx8350'i kötülemen mantıksız oluyor.
    i5 6500 kötüdür demiyorum. fx8350'in en kötü işlemci olduğunu varsayalım. yinede gidip i3 alınmaz...

herşey oyunlarda 3-5 fps almak değildir...
    herşey bencmarklara dayanmıyor malesef...

o savunduğunuz i5 4. nesilden alıp r9 390 ile darboğaz yiyende var. r9 380 ile tokatlananda. kısmende olsa darboğaz yaşatıyor.

• quote:

senin bir mesajın vardı iyi hatırlıyorum =) ucuza zalman kasası almıştın ve aklında corsaisrs vardı zalmanı kötüleyip corsair'i yüceltiyordun.
    senin yorumuna bakarak gidip 350 liraya corsair alacaktım.

ve vatan bilgisayarda corsair'i deneme fırsatım oldu. sonuç ne oldu ?
    yanında duran xigmatek kasa bile corsairden daha kaliteli çıktı.
    herşeyi kullanıp etmeden şuralarda yorum yapmayın.
    fx kullanıcısı çok arkadaşım var ve sıkıntıları yok.

ama intel skylake sistemlere 3000 lira verip 150 liralık mini itx anakart ile garantiye göndermekten ne yapacaklarını şaşırmış durumdalar.
    ha sıkıştırır intel 6542p gibi saçma sapan kısık bir işlemci alırsın. birde üstüne 150 liraya itx anakart ? sonuç ne olur ?

2000 liraya kadar fx8350 alınabilir. herşey oyunlarda 5-10 fps değil malesef. 1 kere işlemciyi macunlarken vidayı düşürürsen o vidada anakart üzerindeki cpu slotuna gelirse işin biter =)

ama amd de durum öyle değil. işlemciye dikkat ediyorsun. kasanın içerisinde bulunan anakartın üzerinde cpu slotu kör noktadır =)

2000 liraya fx 8350 alınırmı ? alınır ?
    1500 liraya kadar athlon x4 860k alınır mı ? alınır ?
    ama 2000 liraya i5 6500'i sıkıştırırsan garantilerde uğraşır durursun =)
    ayrıca 850 liraya i5 skylake aldım diyip yanına 300 liralık soğutucu almayı ihmal etmiyor herkes =)
    ben amd diyorum...

Gidipte spec 03 kasaya bakarsan olacagi bu spech serisini zaten kotuluyorum corsairi yuceltmiyorum

Kisik dedigin islemci sadece ob grafik karti kuvvetsiz kullanmayacaklar icin maliyeti oradan kismislar sen diyosun ya a10 ile 860k ayni islemci i5 6500 ilede bu p serisi ayni islemci iste kimse garantiyle ugrasmiyor kimsenin bi derdi yok nereden cikariyorsun bilmiyorum ama onyargi basmakalip laflar bunlar kanit yok ben sana kanit sunarim ama sen sunamazsin bana bos yapiyorsun sadece

• Benim anlamadığım, tamam yazıyorsunuz iyi hoş da, la bu kadar hızlı nası yazıyonuz siz yahu? Ben sistemden vazgeçtim, şu yazı yazmayı öğretin bana

• quote:

quote:

benim hatalarımı senmi öğretecekin o kasayı toplarken ellerine bak bembayaz ve çok ufak =) senin yaşın kadar benim tecrübem oldu.
    benim edindiğim tecrübeler seni tokatlar...

2014'de kasa toplayan etrafta zalman kötüüüü almayınnnnn diyen kimdi ? kimdi o küçük ellerin sahibi ?

bazı konularda haklı olabilirsin ama gidipte amd fx4100 kullanıp gelip burda fx8350'i kötülemen mantıksız oluyor.
    i5 6500 kötüdür demiyorum. fx8350'in en kötü işlemci olduğunu varsayalım. yinede gidip i3 alınmaz...

herşey oyunlarda 3-5 fps almak değildir...
    herşey bencmarklara dayanmıyor malesef...

o savunduğunuz i5 4. nesilden alıp r9 390 ile darboğaz yiyende var. r9 380 ile tokatlananda. kısmende olsa darboğaz yaşatıyor.

Fx6200 ardindan 6300 ardindanda 8320 kullandim sistemimde fx4100 hic kullanmadim sistemimde? Senin ettigin tecrubenin 10 katini ettim meslegim bu benim senelerdir calisiyorum senin vatanda gordugun anakartlari hergun kullaniyorum aslanim :)

• http://www.donanimcibaba.com/2014/12/zalman-z3-plus-white-kasa-incelemesi.html

şu forumdaki o küçük elin sahibinin söylediklerine inanan kimsenin akıl sağlığı yerinde değildir.

sana ta ozaman patlayacaktım.... zalman z32ü kötüleyeip daha kötüsü olan 500 liralık corsair önerip duruyordun =)

yine diyorum 2000 liraya i5 falan toplanmıyor =) 2000 liraya toplanacak i5'in kimseye bir faydası yok.
    taktığın takacağın r7 370 olur. onu zaten fx8350 darboğaz yapmadan kullandırabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marasli_midyeci_harun -- 2 Eylül 2016; 1:18:12 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.