Şimdi Ara

A8 - 7600 nasıl bir işlemci? Kullananlar-bilenler ilgilenir mi... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
111
Cevap
0
Favori
2.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kardeşim masaüstünde bilmiyorumda imzadaki bilgisayarı kullanıyorum. hg8650 gayet iyi iş görüyor laptopta. Ha diyorsan 8970 ile arası nasıl diye, zamanında o kadar darboğaz yapmaz diyerek almıştım doğru düzgün oyun oynayamıyorum sağolsun. i3+860 lı bi bilgisayar öttürüyor maşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scienly

Kardeşim masaüstünde bilmiyorumda imzadaki bilgisayarı kullanıyorum. hg8650 gayet iyi iş görüyor laptopta. Ha diyorsan 8970 ile arası nasıl diye, zamanında o kadar darboğaz yapmaz diyerek almıştım doğru düzgün oyun oynayamıyorum sağolsun. i3+860 lı bi bilgisayar öttürüyor maşallah.

Peki laptop alacak olursa,ki bütçe çok düşük, 4005 u ve gt920m iş görür mü? Yukarıda oynanacak muhtemel oyunları yazdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam 6200u + 920mx olur o fiyatlara cod5, pes için de iş görür bence. lenovo 310 dan bahsediyorum. Ama 2000 liraya alacagın masaüstü daha performanslı olur bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scienly

hocam 6200u + 920mx olur o fiyatlara cod5, pes için de iş görür bence. lenovo 310 dan bahsediyorum. Ama 2000 liraya alacagın masaüstü daha performanslı olur bence.

Ben de öyle düşünüyorum ama pcyi alacak ben değilim. O bu yazılanları okusun bi karar versin. Çok uzadı artık. Teşekkürler.

• A8 ucuz bütçeye yapılabilecek MOBA türü oyunlarda sorunsuz güncel oyunlarda düşük ayralrda oynatabilen bir işlmcidir.

A8 7650k yı vatandan 330 TL almıştım ama şu an bimexte 239 TL düşünüyorsan kaçırma çok ucuz ve bu işlemci 4 CPU (3,3 GHZ-3,8GHZ) +6 (GPU) çekirdek olup resmen ucuz ekran kartı fiyatına şu an. CPU ileride harici ekran kartı takarım dersen R9 380 dahil darboğaz yapmadan kaldırır.

İşlemci : A8 7650 K 239 TL (Bimex)
    Anakart : Asus A68HM-K 2400 MHZ O.C. 154 TL (Vatan)
    RAM : Team Dark 2 x 4 GB DDR3 2400 MHZ 164 TL (Teknobiyotik)
    Kasa : Frisby FC-8870 G 400 W USB 3.0 GAming 165 TL (Vatan)
    HDD : Seagete 1 TB 207 TL (Vatan)

Monitör hariç 929 TL ye sana her türlü işini görecek bir PC , bu sistemle lol ve cs go tarzı oyunlarda yüksek ayarlarda yüksek fps alıyorum, gta 5 de en düşük ayarlarda 30-40 fps alıyorum. Bu sistem F/P sistemidir yok GTA5 60 FPZ altına düşmesin uçsun kaçsın derseniz bu rakamı sadece akran kartına verirsiniz. İleride oyunlarda performans artışı istersen yeni çıkan ve fiyatılarıda düşmeya başlayan RX 460 yada en gazla 470 ekran kartı alabilirsin oda yeni oyunlarda her türlü işini görür.

• coolman06 C kullanıcısına yanıt
    Net bir açıklama olmuş hocam eline sağlık. Çok teşekkür ederim.

• Fx 8350 ve ds3p kullanan biri olarak hata yapma git 6100 al daha karli cikarsin. Fazlar islemciyi besleyemiyor; oc yok oyunlarda asiri isiniyor zaten.. Sorun ustune sorun. Amd zende atak yaparsa yapar yoksa onunden bile geçmeyin islemci icin.

• quote:

Orijinalden alıntı: WinterLoot

Fx 8350 ve ds3p kullanan biri olarak hata yapma git 6100 al daha karli cikarsin. Fazlar islemciyi besleyemiyor; oc yok oyunlarda asiri isiniyor zaten.. Sorun ustune sorun. Amd zende atak yaparsa yapar yoksa onunden bile geçmeyin islemci icin.

Bak olay ne biliyor musun ; kendim fx6100 ve HD 6870 kullanıyorum. Şöyle söyleyeyim ; eski oyunlarda 100-250 fps, yeni yani 2009 ve sonrası hemen tüm oyunlarda 60fps sabit alıyorum full ayarlarda. İşlemci yükte 77-80,ekran kartı ise 70 dereceyi geçmiyor. Maksadım bu arkadaşa da böyle bişey toplamaktı. Fakat a8 7600 ün fiyatını görünce dedim bi sorayım nasıldır diye, konu aldı başını gitti. Şu an pcyi alacak kişi hâlâ düşünüyor. Bi kararını versin bakalım.. Teşekkürler.

• Sen 6100 al derken i3 ü mü kastettin?

• Evet fx 6100 rezil zaten.. I3 6100 veya i5 6400 alinabilir. Sistemi toplayip ekran kartini sonra da ekleyebilirsin..

Intel farkini her anlamda ortaya koyuyor. Render yapacagim diyosan anlarim amdyi ancak oyun icin cok mantiksiz..

Bu arada hd6870 gtx 750 ti in bi alt modeli gibi. Guzel fpsler yine de..:) rezil deme sebebimse tekli cekirdek performansi asiri kotu ve oc olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reborned -- 4 Eylül 2016; 15:10:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WinterLoot

Evet fx 6100 rezil zaten.. I3 6100 veya i5 6400 alinabilir. Sistemi toplayip ekran kartini sonra da ekleyebilirsin..

Intel farkini her anlamda ortaya koyuyor. Render yapacagim diyosan anlarim amdyi ancak oyun icin cok mantiksiz..

Bu arada hd6870 gtx 750 ti in bi alt modeli gibi. Guzel fpsler yine de..:) rezil deme sebebimse tekli cekirdek performansi asiri kotu ve oc olmuyor.

Hocam yukarıda oynanacak muhtemel oyunları yazdım. Öyle aman aman bi sisteme ihtiyacımız yok. Birinci gayemiz hesaplı olması. Şu an pcyi alacak kişi, ileride yeni oyunları oynar mıyım diye düşünüyor. Yarın öbür gün ben gta5 i full, ultra bilmem ne ayarlarda kasmadan ısınmadan oynarım derse, yazdıklarında haklısın. Ama ets 2,pes ve cod3-4-5 için fazla para ödemeye gerek yok. Benim anlatmak istediğim bu. Sonuçta bunlar hep para tuzağı. Ben sapphire hd6870 alırken sordum birilerine, aman sakın bulaşma, çok ısınır bilmem işte kaldırmaz dediler. Ama ben crysis 3 battle field 3,farcry 3 oynadım ve full ayarlarda 60fps aldım. Yetmez mi? Bence fazlasıyla yeter... Intel den nefret etmemin sebebi çok kazıkçı olması. Amd ise hem işimi görüp hem de ucuz olması.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.